Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.615
Cevap
143
Favori
258.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • torontoidmanyurdu T kullanıcısına yanıt

Bize 189 numaralı sürüm geldi, bazılarına 190. Sizdeki Aralık güncellemesi zaten hocam ama sürüm farkları var işte onu hala çözemedik.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Ekrana sürmedim, koruyucusuz kullanmıyorum. Sitesinde çok uzun sürelerden bahsediyordu.

Ama her ay tazelersin kafana göre.

Ben oleofobik yapısı, kaydırıcılığını kullanmak için arada koruyucuya sürüyorum.

Bence sende hazır ekran cıbıldak cillop gibiyken kullan mis gibi olur her daim. Hem olefobik yapısı tazelenir hem de kürleşince kılcallara daha dayanıklı olur. Madem benim gibi takıntılısın, yoksa her baktığında kılcalı gördün mü delirir delirir durursun.

Amazon'da var fiyatı uygun.

https://www.nasiol.com/tr/pershine-telefon-aksesuar-nano-koruma//

https://www.amazon.com.tr/Nasiol-PerShine-Aksesuarlar-%C3%96nleyici-Koruyucu/dp/B078XD1J75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 31 Aralık 2024; 23:3:34 >

Bölge kodları farklı hocam cihazların, mesele bu. Neden farklı bölge kodları ile satıldı cihazlar ona anlam veremedim.
  • torontoidmanyurdu T kullanıcısına yanıt
    Deneme sürümü bölümünden de kontrol edin hocam.
  • erhanercan kullanıcısına yanıt

Verdim hocam siparişi, teşekkürler.

Rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 31 Aralık 2024; 23:56:7 >
  • Merhabalar beyler 2 adet Honor 300 pro ile gelicem yurtdışından ilgilenenler varsa iletişime geçebilir. Bu arada kamera olarak cidden cok guzel iphone 14 pro max kullaniyorum net fotoğraflar cok daha guzel gorunuyor honorda . Ama direnc veya server kayit hakkinda pek bilgim yok acikcasi.
  • Burooooooo B kullanıcısına yanıt
    Çin rom mu?
  • crusht C kullanıcısına yanıt
    Valla çin rom muhabbeti yok gibi bunlarda pek anlamiyorum açikcası türkçe ve playstore mevcut icinde açılışta magic os yaziyor

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu
  • Reis-ül Küttab R kullanıcısına yanıt

Oraları biliyorum. Hiç birinde yok . Diğer arkadaşın dediği gbii farklı bir güncelleme veya kodlama sistemleri var. çözemedik.

• Doğum gününüz kutlu olsun beyler 🍻
  • oBaLeK® O kullanıcısına yanıt

adaptörün 100w çıkış verdiği doğru ama telefon 100w almıyor alsa 20 dk'da falan şarj olması lazımdı fakat 45 dk'da doluyor. zaten 66w şarj telefonlar 40 dk'da şarj ediyorken 100w mümkün değil bu süreler.

• 15 dakikada uzun süre yetecek kadar pil doluyor. 100 w şarj sağlıyor demeleri yanıltıcı tabikidde oda başka bir durum. Sağlıyormuş ama kısa süreler.

Sürekli 100 sağlayan bir telefon varmı onuda bilemiyorum.

• cihazı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve genel bir değerlendirme yapmak istedim.

öncelikle mi 11 lite cihazım bozulduğu için bu modele geçtim kıyaslarım eski telefonum ağırlıklı olacak. Asıl niyetim s23 tü ama fiyatlarını yüksek buldum hatta geçici olarak bu modelden önce realme 10 almıştım ama sonradan bu modelin kamerası hoşuma gitti ve tam istediğim bir model çıkana kadar yeterli olacağını düşüdüm.

8 ram 256gb hafıza modelini aldım kılıf çıkmadı. Telefon benim için büyük ve ağır. Tahmin ettiğim şeylerdi 6.4 inç ve altı bir model istiyordum zaten. Öncelikle eski telefonumdaki 2 özelliği çok arıyorum. ilki tuş kilidine aldıktan belli bir süre sonra tüm uygulamaları kapatması mi ye özel bir durum sanırım ne realme de nede bu cihazda otomatik temizleme ayarını bulamadım manuel silmek gerekiyor. Bazen kamera açıyorum 2 gün sonra hala açık olduğunu fark ediyorum ram temizliğinin otomatik olmasını isterdim. İkinci özellik ekrana tıklayınca veya alttaki kare tuşuna ekran kildii atanması olmuyor beceremedim. Bunun için widget var iyi kötü o işimi görüyor.

ekran hissi

ekran koruması takmadım üzerinde gelen ince film yumuşak ve dayanıklı bir his veriyor muhtemelen bozulunca gene öyle bir film alırım. Ekran çözünürlülüğü ve renklerinden oldukça memnunum. Tek sııkıntım otomatik parlaklık sensör çok hassas ekranı çok karartıyor ayrıca oled olmasına rağmen ekran parlaklığı güneş altında bir tık yetersiz geldi ama sorun olacak seviyede değil ekran genede görünüyor.

el hareketi

alttaki tuşlara atama ve yer değişikliği yapamadığım için tuş takımı yerine el hareketleri ile geri ve ana menüye dönmeyi kullandım eski telefodumda tam tersi kullanıyordum alışması daha zor geldi. Tuş takımı kalkınca ekran alanıda büyümüş oldu açıkcası bu şekli daha çok beğendim.

kamera

kamera çok detaylı kullanamadım bir çok özelliği var özellikle foto düzenlemedeki aı obje silme özelliğine bayıldım inanılmaz güzel çalışıyor. Hotcoture çekimi güzel sanatsal portreler çıkarıyor. Zoom u çok iyi ama netlik olayını tam beceremedim muhtemelen kullanımda bir hata yapıyorum. Ağır çekimdeki fps ayarı yetersiz eski telefonuma göre ama çok spesifik bir durum. aynı şekilde ekrana basılı tutunca çekme gibi kişisel kullandığım özellikler yok ama bunlar farklı app ler ile çözülebilecek şeyler. Genel anlamda kamera beni tatmin etti. Telefonda aradığım özelliklerden biri iyi çekim yapması ki iphone u olmasına rağmen benim mi 11 lite cihazımla fotoğraf çekilirdi tanıdıklarım. O ayarda bir kalitesi var merceğin.

pil

pil 45 dk da falan 20 den 100 e çıkıyor hız konusunda memnunum. şuan çok yoğun kullanmıyorum ama 2 gün gidiyor zaten gerçekçi beklenti 2 yıl sonunda 1 günü rahat geçirtmesi eski telefonum bir günü zor bitirmeye başlamıştı.

işletim sistemi

işletim sistemi şuan tam oturmamış bence bazı uygulamalarda saçmalıyor bazılarında ekran tam oturmuyor. Tuşların devre dışı kaldığı falan anlık hatalar gözüme çarpıyor ama rahatsız edici bir durum olmadı. Genel olarak herşeyi kişiselleştirebiliyor olmak güzel. yazı tipi boyutu ince ayarlar vs o yüzden memnun olduğumu söyleyebilirim. Google asistanın tuş kilidinde işlem yapması benim için önemliydi o çalışıyor.

şimdilik ilk izlenip bu şekilde aklınıza gelen soru varsa cevap vermeye çalışayım.

Ben de koruyucu kullanmıyorum.uzerinde geleni kılıf kaldırınca aldım bi tane ama uygulayamadim.cok ince biseydi.kizip attım.simdilik bende de herhangi bir çizik yok.yalniz dikkat ediyorum yeni cihaz olduğu için ekstra.telefonu koyduğum cepte başka bişey olmuyor.ekrani bu şekilde kullanmak ayrı bi keyif ama umarim çizilmez.
    Cihazla ilgili tek sorun portre çekiminde üst üste çekim yapamıyor.sacmaliyor takılıyor.islemci yetersiz kalıyor galiba özel portre filtreleri için.bi tane çek 10 sn bekle sorun olmaz belki ama 1 2 sn arayla çekmeye çalışınca oluşuyor bu durum.belki pro modelinde yoktur bu sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 2 Ocak 2025; 13:12:48 >
  • vfnv kullanıcısına yanıt

Ben yeni cihaza geçme aşamasındayım cihazı aldım kurulumları ile uğraşıyorum. Honor 200 yedek cihaz olarak kullanılacak artık, bu süreçte ekranda en ufak nokta hata olmadı umarım olmaz uzun dönemde. Ekranı koruyucusuz kullanmak aşırı keyifli ama koruyucuyu çıkardıktan sonraki o yağ gibi akıcılık hissi kayboldu 2 3 gün önce. Şu an cam ekran koruyucu var gibi. Bir arkadaş ürün önermişti oleofobik yapıyı sağlaması için, o gelince deneyip yorum yaparım.

Portre modunda odaklamak zor, fotoğraf çektikten sonra beklemesi sıkıntı. İşlemci dediğiniz gibi bir tık düşük kalıyor ama harici sorunsuz. Pro modellerde hiç şikayet gelmedi bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: vfnv

Ben de koruyucu kullanmıyorum.uzerinde geleni kılıf kaldırınca aldım bi tane ama uygulayamadim.cok ince biseydi.kizip attım.simdilik bende de herhangi bir çizik yok.yalniz dikkat ediyorum yeni cihaz olduğu için ekstra.telefonu koyduğum cepte başka bişey olmuyor.ekrani bu şekilde kullanmak ayrı bi keyif ama umarim çizilmez.
    Cihazla ilgili tek sorun portre çekiminde üst üste çekim yapamıyor.sacmaliyor takılıyor.islemci yetersiz kalıyor galiba özel portre filtreleri için.bi tane çek 10 sn bekle sorun olmaz belki ama 1 2 sn arayla çekmeye çalışınca oluşuyor bu durum.belki pro modelinde yoktur bu sorun.
    Portre modunda odak sorunu ve geç çekim yazılımsal olabilir mi, çünkü bunlar işlemciyi zorlayacak bi şey değil
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Odak sorunundan çok fotoğraf çekildikten sonra diğer fotoğrafa çok hızlı gecemiyor.yazilimsal olarak işleme yaptigi için.bu da gecikme oluşturuyor.3 5 kare çekince de tamamen saçmalıyor.umarim yazilimsaldir.magic os9 ile düzelir belki.bu arada Aralık ayında gelecekti sözde haber var mı acaba?2025 aralığa mi sarktı.verilmeye başladı mı başka ülkelerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vfnv

Odak sorunundan çok fotoğraf çekildikten sonra diğer fotoğrafa çok hızlı gecemiyor.yazilimsal olarak işleme yaptigi için.bu da gecikme oluşturuyor.3 5 kare çekince de tamamen saçmalıyor.umarim yazilimsaldir.magic os9 ile düzelir belki.bu arada Aralık ayında gelecekti sözde haber var mı acaba?2025 aralığa mi sarktı.verilmeye başladı mı başka ülkelerde?
    Düzelir inşaallah, a52 portre modunu denedim odakladığın yerde duruyor, 200 bozup duruyor başka yere odaklıyor, ben honor a yazıp duruyorum ne sıkıntı varsa belki faydası olur
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    A52 Samsung ise onun kamerası az ışıkta 15sn sonra falan çekim yapiyordu.bundan önce a52 kullanıyordum.
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.