Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: draqpit42 , draqpit42 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.557
Cevap
144
Favori
255.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba realme gt2 Pro çift hücreli batarya kullanıyor ondan olabilir diye düşünüyorum birde realme nin farklı bir sarj teknoloji kullanıyor telefonlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

Nette değişik karşılaştırmalı testler var oradan da bakabilirsin.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu
    Hocam tartışmak için yazmıyorum fakat ben bunun için yazın honor müşteri hizmetlerini aradım bilmiyoruz dediler, nette baktım ettim söylentilere göre ufs 2.2 nin sadece hindistan da satıldığı ile ilgili bir şey okudum, sonra kullanıcılar tarafından yapılan bir iki test buldum birde bugün paylaştığım sitede olan a55 ile karışılaştırması ve hepsinde değerlerin ufs 2.2 ye yakın çıktığı söyleniyordu, ama işin garibi s22 si olan arkadaşla paylaşıp sildiğim bir test yaptık tek bir değer hariç birbirine yakın değerler çıktı, önceki telefonum baya eski olduğu için her türlü çok daha hızlı bu telefon o yüzden çok önemli değil

• oBaLeK® O kullanıcısına yanıt
    8/16 yeşil kılıf çıkmadı
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Ne tartışması yahu, önceki mesajında test paylaşıp birşeyler sorunca örnek resim atayım dedim. Sildin galiba mesajı.

Her neyse Honor Tr müşteri hizmetleri daha aluminyum silikattan haberleri yoktu ben aylar önce sorduğumda.

Her neyse Hindistan muhabbetini ben de okumuştum bir yerlerden. Kesin bilgiyi Honor Hindistan verir bu kadar basit.

Ayrıca s22 testlerinde ufs 2.x hızları alan paylaşımları da görmüştüm sıkıntı neydi çok merak edip irdelemedim.

Sentetik testler ufs hızı ile ilgili bilgi verir sonuçlardan belli olur tabi. Sen testini paylaş aynı uygulamayla da başkası yapsın bir fikir olur.

O ss i at dursun istersen burada. Test yapan biri olur belki

• quote:

Ne tartışması yahu, önceki mesajında test paylaşıp birşeyler sorunca örnek resim atayım dedim. Sildin galiba mesajı.

Her neyse Honor Tr müşteri hizmetleri daha aluminyum silikattan haberleri yoktu ben aylar önce sorduğumda.

Her neyse Hindistan muhabbetini ben de okumuştum bir yerlerden. Kesin bilgiyi Honor Hindistan verir bu kadar basit.

Ayrıca s22 testlerinde ufs 2.x hızları alan paylaşımları da görmüştüm sıkıntı neydi çok merak edip irdelemedim.

Sentetik testler ufs hızı ile ilgili bilgi verir sonuçlardan belli olur tabi. Sen testini paylaş aynı uygulamayla da başkası yapsın bir fikir olur.

O ss i at dursun istersen burada. Test yapan biri olur belki

Gereksiz gereksiz bi iki kişiyle tartıştım yanlış anlama olmasın diye öyle yazdım, sütten ağzımız yandı yoğurdu buzlukta yiyoruz crust nikli arkadaş benim testten daha sağlıklı bi test paylaşmıştı daha önce onda da 2.2 çıkıyordu

• ipatavatsizz İ kullanıcısına yanıt
    Şarjım 20 lere insin resimle kaç watt çektiğini gönderirim
    Ama dedegin programla değil başka bir cihazla adaptörün 96 watt i gördüğünü gösterebilirim
    Telefon tamircisi arkadaşım bile inanmamışti
    25 30 dk olmasa bile 45 dk da görmüyorum şarj olurken
    Senin cihazda bir sorun olabilir bu arada bende ki 512/12 versiyonunu
  • crusht C kullanıcısına yanıt

Bunda niye açmıyor başımın etini yiyip duruyor. Benle beraber yapmasa inanmayacam ama bende deniyorum hata veriyor.

• hamdi1980 H kullanıcısına yanıt
    Telefon klon yaptıysanız uygulama hata veriyor olabilir bendede bazı uygulamalar hata verdi sildim tekrar yükledim

Sorun yok. Ondaki cihaz neydi.

Bu arada Honor Tr'ye soru soracağım zaman önce Honor malezya uk almanya fln ilk onlara mesaj atıyorum, valla en azından düzgün cevap veriyorlar.  

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Yok yeni aldık açtık telefonu kurduk. Klon yok bir türlü çözemedik. Pdf yi normal açıyor ama mailde iken tıklayıp açamıyoruz

• quote:

Sorun yok. Ondaki cihaz neydi.

Bu arada Honor Tr'ye soru soracağım zaman önce Honor malezya uk almanya fln ilk onlara mesaj atıyorum, valla en azından düzgün cevap veriyorlar.  

Kendisinde pro oğlunda düz 200 varmış ama hangi versiyonu bilmiyorum
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

UFS hızı, bilgisayarlardaki hard disklerin okuma-yazma hızı gibi düşünülebilir. Telefondaki uygulamaların açılma hızını doğrudan etkilediği için günlük kullanımda UFS hızı farkı etkisini hissettirebilir, ama çok da dert edilecek bir durum bence değil. Telefonu UFS 2.2 olan birisinin, "Telefonum çok yavaş çalışıyor" diye şikayet edeceğini sanmıyorum.

Ayarlar > Uygulamalar > Varsayılan Uygulamalar > Diğer Varsayılanlar yolunu izleyerek PDF veya diğer dökümanları hangi programın açacağını belirleyebilirsiniz.

Bahsettiğiniz kişi sanırım eski telefonunda PDF dosyalarını Google Drive ile açıyormuş. Honor 200'de de Google Drive'ı varsayılan olarak ayarlayabilirsiniz.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

e-Posta uygulamalarının önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsiniz veya çözüm olmazsa e-posta uygulamalarını kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.

• Larkin34 kullanıcısına yanıt

O kişi bendim.    Ömrüm boyunca en garipsediğim şeydir bir ton emek verip aldığın ürünü sanki babaların malı gibi savunanları. O şahıssa göre 25 30 dakika da %100 şarj ediyordu 200 :D

Ben de 15 dakika da %45.. 51 dakika da %100 şarj ettiğini söylemiştim test ederek. Abov söylemez olaydım. Hakaret etti üstüne de banı ben yedim.  

• Şarj konusu açılmışken son 3 4 gündür şarja taktığımda telefon ortalamanın bir iki tık üstünde ısınıyor. Neden olabilir acaba bir fikriniz var mı
  • lodosumtuttu kullanıcısına yanıt

Kısmetse yarın dediklerinizi deneyecem.inşallah olurda çenesinden kurtulurum 😀

Adobe Acrobat Reader gibi bir şey kurun açar onunla. PDF görünce atlayan bir uygulama onda da açılmıyorsa başka bir şeyde açılmaz.

Oğlumda 200 12 ramli olandan var ve Ufs 2.x çıktı
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160192853

Bende Pro var 3.x çıktı

İsteyen Antutu kurup test edebilir
  • MoÇü kullanıcısına yanıt

Hocam o elemanın psikolojik rahatsızlıklari var bence ama forumda o tip elemanlar cok fazla var. Aldigi malin sanki sahibiymis gibi savunanlar.

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.