Nasıl abi cihaz bizimkide note 7 den geçecek xiaomi herhalde |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (274. sayfa)
-
-
Abi bu ufs dediğin sıradan bir kullanıcıyı çok etkileyen birşeymi?
-
Evet abi bende dedim ama ufs farkı varmış sanırım telefonda ne işe yariyor bilgim yok ama beklentilerine göre 8/256 model gayet yeterli gibi
-
düz 8 256 lik ufs 2.2
düz 8 512 lik ufs 3,1
arada farkı yok diyenlere araştırmalarını öneririm. Cihazın hızına bile etki eden bir durum
4 bin tl fark veririm sorun olmaz derse 12-512 alsın ben kendim aynı modeli kullanıyorum öneriririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökayay3434 -- 29 Aralık 2024; 14:8:16 > -
Çok iyi araştırdım, adamlar a55 ile 12 512 karşılaştırmışlar, sitede kullanan biride paylaştı değerleri kesinlikle 12 512 ufs 2.2 ye yakın çıkıyor değerleriquote:
Orijinalden alıntı: Gökayay3434düz 8 256 lik ufs 2.2
düz 8 512 lik ufs 3,1
arada farkı yok diyenlere araştırmalarını öneririm. Cihazın hızına bile etki eden bir durum
4 bin tl fark veririm sorun olmaz derse 12-512 alsın ben kendim aynı modeli kullanıyorum öneriririm.
-
-
https://www.yugatech.com/guides/honor-200-vs-samsung-galaxy-a55-comparison-review/
Burda a55 ile 12 512 nin karşılaştırması var oradaki değerlerinde görebilirsiniz, ayrıca reddet isimli sitede de var -
Redmi note 10 dan sonra bana çağ atlattı resmen. Özellikle bu fiyata böyle kamera yeteneklerine sahip olması çok iyi. Gece benim gözümün göremediği detayları üstelik zoom kamera ile çekebilmesi müthiş. Tabi ben bugüne kadar hep ilkel telefonlar kullandım, normal kullanıcıya bu nitelikler belki de normal gelir.
-
Ufs 2,2 veya 3,1 mi kaldı? 10 yıl öncesinin teknolojisini kullanıyor honor. Bu cihaz yerine aynı fiyatlara tüm özellikleri honor dan çok üstün Samsung Galaxy S24 FE var. 256 GB olan alınması gerekiyor ufs 4 var o modelde. -
Düz 200 için söylüyorsanız; alakasız bi karşılaştırma, aynı sınıf cihazların özelliklerine bakıp konuşmak lazımquote:
Orijinalden alıntı: serkanky
Ufs 2,2 veya 3,1 mi kaldı? 10 yıl öncesinin teknolojisini kullanıyor honor. Bu cihaz yerine aynı fiyatlara tüm özellikleri honor dan çok üstün Samsung Galaxy S24 FE var. 256 GB olan alınması gerekiyor ufs 4 var o modelde. -
Selam arkadaşlar Honor kullananlar için faydalı olabilecek uygulama önerileri paylaştım, öncesinde de 30+ uygulama önerisinde bulundum göz atabilirsiniz:
-
1 aydır kullanıyorum, %4'ten %100'e 45 dakikada şarj oldu bizzat süre tuttum.
-
Ben de denemek için not almıştım
18:57 Şarj %4
19:46 Şarj %99
-
%80de durma özelliğini actıgımızda batarya %100 gözükse bile aslında 80e mi eşit oluyor
-
Ben öyle zannediyorum. %80 in kapattığımda çok daha uzun gitmişti -
-
O durma özelliği ile ilgili bildirimi 1 kez görmüştüm ben.
80'e gelince aniden bildirim gelmişti;
Pil sağlığı için 80 de durdurulması önerilir, devam etmek istiyor musunuz diye bildirim düşmüştü. O an ben devam et demiştim. Daha ikinci kez bile görmedim o bildirimi. (Honor 90 mayıs ayında kullanmaya başlamıştım ağustos ayında bir gece vakti görmüştüm bildirimi)
Muhtemelen kimse görmemiştir o bildirimi.. Henüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 29 Aralık 2024; 19:31:56 > -
Ayarlara bakınca ben de öyle anladım ama kapatıp denemedim. Full şarjda kapatınca %80 falan yazıyorsa öyledir büyük ihtimalle.
-
O ayarlar açıkken yüzde 80 e kadar şarj edince yüzde 60 azkadar mı şarj etmiş oluyoruz o zaman, ayrıca bi şey sorcam bekleme ekranında kısmi bilgileri gösteren özellik gitmiş mi, ya da hangi başlık altındaydıquote:
Orijinalden alıntı: Tony Ferguson%80de durma özelliğini actıgımızda batarya %100 gözükse bile aslında 80e mi eşit oluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X