hayır hocam malesef. 1 ay falan oldu sanırım o bandlar kaldırılalı |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (273. sayfa)
-
-
Arkadaşlar yaklaşık on gündür Honor 200 kullanıyorum. Batarya ve ekran performansımı incelemek adına konuda bir arkadaşın tavsiyesiyle BatteryGuru uygulamasını kurdum ve yüzde 15 ila 20 arasında 2 sefer telefonumu şarj ettim ancak fark ettim ki uygulamada telefonum en fazla 40Watt ile şarj olurken 1 saat 10 dakikada şarj olmuş. Süre diğer arkadaşların dediği gibi 45 dakikayı hiç Rica etsem Honor 200 kullanan arkadaşlar da bir seferlik telefonu bu uygulamayı kurup deneyebilir mi? Yoksa iade veya değişim hakkımı kullanacağım bir sıkıntı varsa. Ayrıca şarjdan çektiğimde sıcaklık 40 43 dereceleri görüyor sizinki de bu kadar ısınıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipatavatsizz -- 28 Aralık 2024; 23:14:46 >
-
Benimkinde de şarjı takınca max 100 watt yazısı çıkıyor ve 45-50 dk civarı doluyor.
-
Akıllı şarj ve akıllı pil kapasitesi açık mı, açıksa onu kapatıp dener misiniz?quote:
Orijinalden alıntı: ipatavatsizzArkadaşlar yaklaşık on gündür Honor 200 kullanıyorum. Batarya ve ekran performansımı incelemek adına konuda bir arkadaşın tavsiyesiyle BatteryGuru uygulamasını kurdum ve yüzde 15 ila 20 arasında 2 sefer telefonumu şarj ettim ancak fark ettim ki uygulamada telefonum en fazla 40Watt ile şarj olurken 1 saat 10 dakikada şarj olmuş. Süre diğer arkadaşların dediği gibi 45 dakikayı hiç Rica etsem Honor 200 kullanan arkadaşlar da bir seferlik telefonu bu uygulamayı kurup deneyebilir mi? Yoksa iade veya değişim hakkımı kullanacağım bir sıkıntı varsa. Ayrıca şarjdan çektiğimde sıcaklık 40 43 dereceleri görüyor sizinki de bu kadar ısınıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 29 Aralık 2024; 0:7:12 >
-
İkisini de kapatıp denedim sonuç aynı. Şarja taktığımda 100Watt diyor ancak uygulamada en fazla 42W görünüyor. %80 şarj dolumu 1 saat sürüyor ortalama bende. Bu normal mi?
-
Hocam size zahmet uygulamadan ölçebilir misiniz? Daha doğru bir bilgi almak isterim yüzde 80 şarj dolumu ortalama 1 saat sürüyor ancak herkes 100W 45 dakikada fullüyor diyordu.
-
100w zaten görmez hocam 50 60 w falana çıkıyor oda kısa süreliğine ,zaten buda gayet yeterli ve düşük watt daha iyi pil ömrü açısından ,yahu böyle şeyler için cihaz iade edilirmi
-
Merhaba hocam hangi versiyonu
-
Arkadaşlar 12/512 ile 8/256 arasında normal kullanıcının farkına varacağı kadar fark varmı sanırım ufs farkı varmış çok etkilermi yurtdışı mi14t ile bu cihaz arasında kaldık. Alan kişi orta yaşlarda bir abimiz sosyal medyaya resim atiyor sadece onun dısında bankacılık whatsap youtube herkesin siradan yaptıgı islemler
-
Sizce 8/256 versiyonu nasıl xiaomi kullanıp bu modele geçen arkadaşlar bir yorum yapabilirmi? -
8/256 sıradan kullanıcı için fazla fazla yeterli gelir. o fiyata o telefon bedava şuanki piyasada. saolsun honor.
-
Ufs dahil hiç bi fark yok, sadece hafıza ve ram farkı varquote:
Orijinalden alıntı: cayadüsensinekArkadaşlar 12/512 ile 8/256 arasında normal kullanıcının farkına varacağı kadar fark varmı sanırım ufs farkı varmış çok etkilermi yurtdışı mi14t ile bu cihaz arasında kaldık. Alan kişi orta yaşlarda bir abimiz sosyal medyaya resim atiyor sadece onun dısında bankacılık whatsap youtube herkesin siradan yaptıgı islemler
-
Tam hatırlamıyorum ama yüzde 25-30 arasından yüzde 80 e yuvarlak hesap 20 dakika civarında doluyorquote:
Orijinalden alıntı: ipatavatsizzİkisini de kapatıp denedim sonuç aynı. Şarja taktığımda 100Watt diyor ancak uygulamada en fazla 42W görünüyor. %80 şarj dolumu 1 saat sürüyor ortalama bende. Bu normal mi?
-
Düz 200 8-256
-
Honor 200 (Düz) modelinde Magic Capsule (Dinamik Ada) özelliği var mı ? -
-
Hocam uygulama adı nedir? -
Bence batarya için kurduğunuz programları kaldırıp öyle denedin
Ben şarj konusunda hiç sıkıntı yaşamadım
Bu sabah 30 dan 100 e 30dk yi bulmadi şarj oldu
Pil ayarlarında hepsi açık -
gsam battery monitor -
Abi selamlar hangi cihazdan geçtin memmunmusun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X