Bu 80 olayı yanlış biliniyor, bırakın kullanın keyfini çıkarın. |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (275. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: erhanercanBu 80 olayı yanlış biliniyor, bırakın kullanın keyfini çıkarın.
bir önceki telefonumu 2 sene %80'de kullandım kullandım, sonra da sattım.
kime yaradı şimdi 2 sene boyunca pilimi özenli kullanmam? bana yaramadığı kesin.
-
Ekran koyurucu asiri dandikti cikardim. Kilifta cok dandik. Suan kilifsz ve ekran koyurucuus kullaniyorum. Var mi kılıf ve ekran koyurucu onerebilecek -
Hocam iki arkadaş daha yazmış 20dk da 80 e sarj ediyor diye honor niye 100w 15 dakikada 50 dolum diye reklam yapsın. Onu bunu geçtim neden 100w adaptor koyup 40 watt da şarj etsin o zaman -
Hocam Battery Guru uygulamasını indirip watt değerine bakabilir misiniz bir defa sarj ederek rica etsem. Hani ona göre bir sıkıntı varsa değişim isteyeyim hakkım duruyor. -
Daha once burda yazdim. Bu telefonun 100w alakasi yok diye. Hatta biri karsi cikip ban yemisti :)
Bende realme gt2 pro var. 65w sarj ediyor
Aynu anda sarja takiliyorum. Realme cok cok daha erken doluyor. Bu telefon max 40w filandir. Fazlasi yoktur. 100'u gectim 65 e filanda raziyim ama o kadar da yok
Ama bu ufak seylere takilmayin. 20 bin tllik telefon bu. Bazi kusurlarini gormezden geleceksiniz. Daha iyisi 35-40 lira. Ne kadar ekmek o kadar kofte beyler -
Sarj konusunda bir uygulama kullanıyorum ek bir şey yok. Ayrıca sarj olması 1 saat sürüyor bu gayet hızlı bir süre benim açımdan ancak 40watt da şarj etmesine çok takıldım yanlış geldi diğer arkadaşlar 20 30 dakikada fullüyor demiş benimki ortalama 1 saat, 1 saat 10 dakikada falan fullüyor yüzde 20 den takınca. Bir sorun varsa cihazda değişim isteyeceğim hakkım duruyor rica etsem Battery Guru uygulamasından bir defa sarj edebilir misiniz. Süre ve watt değerini paylaşsanız yeter. -
20-25 dakikada 0'dan 100'e bataryayi dolduramazlar yalan soyluyorlar inanma :)
Ayni telefondan bende de var babamda da var. İkisi de 100w doldurmuyor. 40-45 filan max vardir. 100w olayi isin reklamı olmus biraz. Icin rahat olsun takilma
-
Tamamdır zaten iade asla etmem de oldu da pilim yavaş sarj oluyorsa değişim isteyeyim dedim. 6 seneden sonra ikinci telefonum oluyor bu fiyata(17k) daha iyisini alamayacağımı biliyorum çünkü. -
Akıllı şarj ve pil kapasitesi ile bilgisi olan var mı, yüzde yüz olunca yüzde yüzde 80 kapasite mi dolduruyor -
Arkadaşlar bizim bir tanıdığa honor 200 aldırdık ama pdf hatası yüzünden adamın çenesinden kurtulamıyoruz. Düz bir kullanıcı şu böyle eski telefonumda böyle deyip duruyor. Mail ile gelen pdf leri açamıyoruz. Outlook ta pdf yi tıklayınca dosya yok diyor, gmail programında tıklayınca henüz desteklenmeyen pdf diyor. Tüm pdf lerde aynı hatayı veriyor. Gmailde drive kaydet oradan açalım diyoruz drive indirmiyor. Ancak indirilenlere kaydedecek oradan gircekte açacak yani sıkıntı bu neden olur yada çözümü bilen var mı?
-
Ekran koruyucunun neyi dandikti gayet çizilmelere karşı direnç gösterebilecek bir yapida gittiği kadar kullansaydiniz keske
-
İlginç bir karşılaştırma. İphone 16 pro max den birçok senaryoda daha iyi ama genel olarak iphone daha iyi tabi AlischanyoutubeHonor 200 Pro vs iPhone 16 Pro Max Camera Comparisonhttps://www.youtube.com/watch?v=e3306ujIZyw&feature=youtu.be
-
Az önce 200 pro ya pdf yolladım email ile ve direkt açtı -
Realmi nin pili bunun kadar gidiyor mu? -
Nette değişik karşılaştırmalı testler var oradan da bakabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 29 Aralık 2024; 22:20:7 > -
Cok asiri kalın hocam
-
Yok hocam bunun ekran suresi daha fazla
-
O zaman hızlı dolmasının sebebi Realmi nin pil kapasitesinin 5000 den 3000 lere kadar düşmüş olması olabilir.
Honor bence de 40 Watt civarında dolduruyor ama ekran kapalıyken şarj sırasında 100 watta yakın çok kısa süre yaklaşıyor olabilir. Zaten fişe takar takmaz 100 Watt veya 65 Watt sarj diye birşey yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X