Gemini alt çaprazdan çektiğimizde açıyoruz ama bu çoğu zaman kendi devreye giriyor bunu nasıl kapatıyorduk ? bir baktım açılmış kendikendine tvdeki spikerin söylediklerini yazıyor :) |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (277. sayfa)
-
-
Bu zaman kadar diğer cihazın şarj aletini kullanıyordum bu muhabbetlerden dolayı bugün test edeyim dedim 8 256 olan modeli kullanıyorum
9:45 de taktım %29 olan şarj
10:15 de tam %100 oldu
telefonu açık olarak şarj ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ayarlar->sistem&güncelleme->sistem navigasyonu->en üstten el hareketleri kısmındaki ayarlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 30 Aralık 2024; 15:22:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Magic 6 Pro'ya MagicOS 9 tam sürüm gelmiş. Sıra 200 Pro da :)
Güncelleme bize gelince bizim de dikkat etmemiz gereken husus:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160365156
Arkadaşlar ekran koruyucu olarak öneriniz var mı? Telefonun üstünde gelen koruma yavaş yavaş kalkmaya başladı bende sol taraftan hava almış gidiyor
Neden öyle bir öneride bulunuyorlarquote:
Orijinalden alıntı: crusht
Güncelleme bize gelince bizim de dikkat etmemiz gereken husus:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160365156
-
Sistem kendisini optimize ederken arka planda bazı kodlar çalıştırıyor. Bunlarında çalışma koşulları değişiyor. O yüzden kabaca bir kaç gün de sistem genelde kendine gelir. Ayrıca kullanıcıya göre de optimize etmesi her daim süren birşey tabi
-
-
şarj hızı şartlara bağlı olarak değişkenlik gösterir, her zaman 100w olacak diye bir kural yok, cihaz şarj hızını duruma göre kendi ayarlar. Bu durumu da detay bilgilerde belirtmişler zaten arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 30 Aralık 2024; 22:56:50 >
Bende de yüzde 10 dan fulle 45 dakikada sarj etti bu sefer. Teşekkür ederim uğraşıp yardımcı olduğunuz için.
Birşey değil
şimdiki şarjın normal bir süre
bir önceki mesajda da arkadaş yazmış
evet sürekli 100 w basmıyor şarj aleti 1-2 dk ölçüm yaptım . ve çok kısa bir süre 97 wattlarda geziyor sonra düşüyör
-
Arkadaşlar bildirimler kapalı olduğu halde Vakıfbank uygulamasından bildirim geliyorö nasıl kapatcaz bilen var mı
Ekranı ortalama 10 gündür koruyucusuz kullanıyorum, şimdilik maşallahı var en ufak hata kılcal çizik bulunmuyor. Koyduğum cepte yanında bir şey olmaz hiç bir zaman tek dikkat ettiğim husus bu. Daha önce kısa sürede ekranını çizdiğim cihazlar oldu yakın zamanda, Honor ekran koruma işini yapıyor ben beğendim.
-
-
güçlü sarı ışıkta eğimli açılardan kontrol et kılcal çizikler oluşacaktır. Nasiol Pershine sür öyle kullan bari.
-
Kontrol ettim hocam, herhangi bir sorun yok. Bu konuda aşırı takıntılı birisiyim en ufak çiziği farkederim. Pershine etkisini ne kadar sürede kaybediyor ortalama?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X