Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6.008
Cevap
143
Favori
279.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
44. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre Foto için pro almak biraz mantıksız arada çok fark var. Foto varkıda o parayı karşılamaz.

512 GB hafııza ve 12 GB ram bana göre daha önemli bir etken ama 8 GB 'da işinizi rahat görür. Kart yuvası olsa 256 GB lısını alırdım ama bir müddet sonra kullanımdan kaynaklı belki hafıza sıkıntısı yaratabilir.

• bence de; hatta kullanmayacak bile olsan, rahat rahat 512 kullanmak çok güzel oluyor. "depolamam doluyor mu?" stresini ortadan kaldırmış oluyorsun.

o açıdan böyle bi amiral gemisi telefon rahatlığı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 28 Aralık 2024; 0:38:13 >
  • crusht C kullanıcısına yanıt
    Bende de bu sürüm var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlara alinabilecek en iyi tablet diyebilirim
    Ben çok memnunum ekran çok iyi kasma donma falan yok cihazda honor connect te çok iyi çalışıyor ekranı ikiye bölerek farkı iki uygulamayı kullanabiliyorsunuz bazı uygulamalar tabletlerde dikey çalışıyor ama bunda bir özellik sayesinde dikey çalışan uygulama yataya dönebiliyor 35 watt şarjıda gayet iyi
    Klavyeyede bir çok kısa yol atanmış alışınca ekrana dokunmadan bildirimler arka plan uygulamalarına gibi şeylere ulaşılıyor

• jagatai J kullanıcısına yanıt
    Ben honor 90dan dan 200 e geçtim uyum sağlamıyor kamera yerleri çok farkli

• oBaLeK® O kullanıcısına yanıt

90 dan 200 e geçişte en çok geçtiğini hissettiren fark ne oldu ? (kamera hariç)

• Evet bu fiyatlara alınabilecek en uygun tablet olarak gözüküyor.

O donanımla geçişleri ve multi tasking kullanımda performansını merak ediyordum cevabını aldım senden, teşekkür.

Ekran GG3 müydü ? sanırsam öyle yazıyordu nette.

• jagatai J kullanıcısına yanıt
    Donanım ne olursa olsun yedek zaten şart onda sorun yok. Ancak ben yeni bir cihaz aldığımda aradaki fiyat farkı az ise depolama ve ram miktarı yüksek olanı alıyorum. Bunun yanında. sadece depolama değil android gibi ram canavarı bir sistem için ekstra 4 gb ram bence iyi. Diğer taraftan bu bir butçe meselesi bazen 3500 olsa bile bazen insanda para olmayabilir o zaman yapacak bişey yok.

• Ben 3 GB telefonu 7 sene kullandım 4 GB olsa daha giderdi, Allah ömür verirse 5 senede bu gider arıza falan olmazsa, tamamen kullanım alışkanlıklarınızla alakalı bir durum, sürekli foto-video çekip oyun oynuyorsanız, kapasitesi büyük alırsınız benim gibi sosyal medya kullanmayıp, çok foto çekmeyip bi iki basit oyun oynuyorsanız çok rahat yeter, kullanmayacağım depolama ve ram e benim görüşüme göre fazladan para vermeye gerek yok arad bin TL falan olsa belki olabilirdi

yani nasıl söyleyim honor 200 90 yanında çok ama çok farlı cihaz

ısınma - şarj süresi ( kullanım iki cihazıda aynı şekilde kullanımda 90 1 günü zor çıkartırken 200 de 2 günü buluyor neredeyse ) ve şarj olma süreside çok değişti

90 daki 66 w sarj hikaye gibi ama 200 öyle değil

dün %8 den % 100 şarj süresi 25-30 dakikayı gecmedi

birde çift hoparlor işe yarıyor 90 da yoktu %200 ses açması video izlerken gayet iyi

Birde şu fark oldu 90 ı arabaya bağlayınca ilk 15-20 gün sorun yoktu sonrasında telefon özelliği bağlanıyor müzük kısmı bağlanmıyordu. her seferinde benim işlem yapmam gerekiyordu.

bu sorun teybimden olabilir diye düşündüm hem telefonu hemde teybi ayarları sıfırladım ama sorunu çözememiştim

Ama 200 de böyle bir sorun oluşmadı 40 gündür kullanıyorum bağlantıda hiçbir problem olmadığı gibi hızlıda bağlanıyor.

Ekran tam olarak ne ben ona pek bakmadım alırken ama bazı yerlerde açıklamada mat ekran falan demişler

öyle bilgisayar ekranlarındaki gibi mat ekran değil

• arkadaşlar honor 200 ün yeşil versiyonunda kılıf cıkmıyor mu acaba ? yardımcı olur musunuz ona göre iade acacagım da

• Tony Ferguson kullanıcısına yanıt

çıkmıyor.

• enermax600 E kullanıcısına yanıt

hocam neden ya siyah almıştık kardeşime onda cıkmıstı yeşile mi özel bu  

• Benimki de yeşil ve çıkmadı. Saçma ama, siyahta çıkması belki eski tarihli satın alma olduğu içindir.

• bizdeki yeşil 12/512 den şeffaf kılıf çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

benim ki 12/512 yaşil ve kılıf çıktı

8/256 larda hangi renk olursa olsun kılıf çıkmıyor diye biliyorum

• crusht C kullanıcısına yanıt
    Bende

Hediye bileklik çıktı mı peki?

• enermax600 E kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımda honor band da vardı

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.