Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: inferior , Namepass , electribe Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6.294
Cevap
147
Favori
292.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Google Play Sistem, Google Play Hizmetleri, Google Play Store güncellemeleri nasıl yapılır?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160423142

• Legolasx kullanıcısına yanıt

Merhaba. M51 bende 8-9 ay kadar kullanmıştım. Gerçekten ağır ama güzel bir telefondu 🙂 ( ağır derken işletim sistemini kastetmiyorum. Bataryadan dolayı ağır olması normal tabi) Honor'da şebeke sorunu hiç yaşamadım ben. Vodafone kullanıyorum ve " aradık ulaşamadık" diyen olmadı hiç.

Benim sürekli elimde telefon. Çok fazla kullanıyorum. Oyun oynamıyorum ve rahatlıkla 1 güne yakın çıkartıyor. Şarj olayı çok hızlı zaten. O yüzden pil olayını pek dert etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Narki kullanıcısına yanıt

Evet gerçekten m51 efsane bir telefon bana göre ama sıkıldım artık :) Peki ekran sarımtrak diyorlar sizin görüşünüz nedir?Bir de 200 pro modeli için uygun kılıf ve ekran koruyucu nerden buluruz acaba?

• ENG_civ E kullanıcısına yanıt

Süper. Rica ederim.

• supernaturaal S kullanıcısına yanıt

apkmirror'a arada upload ediyorlar, orada görmüştüm bir kaç sürümünü bir bak istersen.

Bu arada beta 15'e ben de (Honor 90) hem Almanya hem İtalya üzerinden kayıt oldum. Size kayıt olduktan ne kadar sonra beta düştü ?

• Legolasx kullanıcısına yanıt

Ekran sararması bende olmadı. Sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş evet ama teknoloji olayı şans işi biraz sanırım bana denk gelmedi. Kullanmaya çok büyük bir engel teşkil eder miydi bilmiyorum.

Cihazın belki de en büyük sıkıntısı aksesuar çeşitliliği olmaması. Ankara'da yaşıyorum ve hiç bir yerde bulamadım. İçinden şeffaf kılıf çıkıyor, ayrıca üzerinde ekran koruyucu ile birlikte geliyor ( düz modelin 256gb versiyonunda kılıf yok ama ekran koruyucu var ) ben hala şeffaf kılıf ile devam ediyorum. Üzerindeki ekran koruyucu da gayet yeterli bana göre. Temu ve Aliexpress de çok fazla çeşit var ama onda da gümrük vergisi işin içine girince çok cazip olmuyor.

Anladım. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

Düz olan modelde şebeke çekimi sorunu yaşayanlar var sanırım doğru mu? Siz yaşadınız mı böyle bir problem? Bir de şarj ortalama ne kadar gidiyor? Ben de Samsung M51 var 4 buçuk yıl oldu kullanalı hala ilk gün ki gibi. 7000 mah pil var. Yeni alacağım telefonun da şarj konusunda üzmesini istemiyorum :)

Ben hiç öyle bi şey yaşamadım, görmedim de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Yorumunuz istinaden merak edip bende denedim Düz 200 için (8/256) WiFi ve mobil veri kapalı. Hiç bir veri alışveriş yok 23:20 de şarj dan çektim. 7 ye kadar %4 lük bir düşme var. Şimdilik bu normal gibi gözükse de ilerleyen zamanlarda bu rakamın daha da artması muhtemel. Üstteki arkadaş saat 12 ye kadar %1 düşürmesi gayet ideal ama bizde neden böyle bilemedim.
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu
    Kesin 2 3 düşüyor wifi+ açıktı kapattım, birkaç uygulama hariç bütün uygulamarın arka planda çalışmasını engelledim, güç tasarrufu kapalı, dün akıllı şarj ve pil kapasitesini şarj edip denedim sanki açıkken nasılsa öyle gitti, yani o ayar açıkken pil yüzde yüz dolsada yüzde seksen değil bence, arkada bi şey yiyor pili ki bence bu cihaz kullanmadığım zaman yüzdeye vursam daha çok şarj yiyodur, mesela dün gece sahibinden falanda geziyorum mobil veride 5 7 dakika arası 1 gidiyor oyun oynarken neredeyse 10 dk da bir şarj gidiyor bi saçmalık var bi yerde anlamadım

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. Bi saçmalık var. Şuan göze pek gözükmüyor gibi ancak ilerleyen zamanlarda daha fazla düşme yağarsa büyük sıkıntı. Birde arka planda çalışmasını kapattığınız yer neresi ayarlarda? Bakayım bende deneyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Kesinlikle öyle. Bi saçmalık var. Şuan göze pek gözükmüyor gibi ancak ilerleyen zamanlarda daha fazla düşme yağarsa büyük sıkıntı. Birde arka planda çalışmasını kapattığınız yer neresi ayarlarda? Bakayım bende deneyeyim.
    Banada erhanercan isimli arkadaş söylemişti, pil ayarlarında, uygulama başlatma diye bi yer var ordan yapabilirsin

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt
    Avrupa cihazı olabilir. Orada çok kişi aldı

• Geliştirici seçeneklerini kurcalamak şarj üzerine bir etki yapar mı, misal animatör ölçeğini azaltmak

• dtabibi kullanıcısına yanıt
    Yapmaz

• dtabibi kullanıcısına yanıt

Uzaktan yakından hiç bir şekilde ilgisi olmaz. Bilmediğiniz başka ayarları kurcalamamaya çalışın

• Selamlar. Düz Honor 200 için (8/256)Akıllı şarj ı aktif edip, Bu gece Saat 03:30 civarı telefonu şarja taktım %27 idi. %80 e geldiğinde "batarya sağlığı için tam şarj süresi uzatıldı" bildirimi vardı ekranda ve şarjım çoktan dolması gerekirken %88 civarıydı. Ancak bunu gündüz yaptığım zaman hiç bir uyarı veya kısıtlama yapmadan bodoslama %100 e kadar dolduruyor. Şuan gece vardiyasında olduğum için kontrol ettim. Ayar açık iken şarjı kısıtlanması güzel.

• Gece şarjım bitmiş ve kapanmış. Sabah şarja taktım ve açtım telefonu, tam 50 dakikada 0'dan 100 oldu. Akıllı şarj vs açık.
    Başka bir defasında oyun oynarken uyuyakalmıştım birkaç saat içinde uyandığımda telefon alev topuydu. Yorganın altında normal tabii ısınması ama tehlikeli hissettirdi.

• Amanın bu bildirimi gören benden sonraki ikinci kişi sen olmalısın. 🤪 İşte bundan bahsediyordum.

Dostum ben bu bildirimi sadece bir kez gördüm daha da görmedim. Keşke ss alsaymışsın 🤗

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 30 Ocak 2025; 9:33:59 >
    Kesinlikle katılıyorum, bu kadar hızlı şarj olması sebebiyle şarjı ha 8 saat ha 12 saat gitmiş çok fark etmiyor benim için çünkü zaten 30 40 gibi takıyorum yarım saatte doluyor. kamp vs yapılsa ya da uzun süre şarj edecek fırsat bulunmuyorsa daha fazla önem arz eder tabii.

• Birde Google play ve Google hizmetleri güncelleyip ön belleği temizledikten sonra telefonu yeniden başlatıyorum. Ön bellek tekrar geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmanTatarOğlu -- 30 Ocak 2025; 9:49:13 >
  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.