Operatör yazısını kaldırabiliyorsun. |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (312. sayfa)
-
-
Bizim hatlar şirket hattı, olmadı, değişmiyor. Şikayet kaydı açtım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bendeki honor 200 12-512gb modeli minimum geceden sabaha %5-6 düşüş oluyor. forumlarda %1-%2 düşüşleri görünce acaba harici hangi programlar aktif ya da değil merak ediyorum. çünkü arka plandaki programların yönetilmesi honor tarafından otomatik yapılırsa pil tüketimi daha az oluyor.
-
Bende sistem yönetirkende, kendim ayarlayıncada aynı, kesin 2 3 gidiyor netide kaptıyorum arka planda çalışan programda yok ama yiyor meretquote:
Orijinalden alıntı: zaltunbendeki honor 200 12-512gb modeli minimum geceden sabaha %5-6 düşüş oluyor. forumlarda %1-%2 düşüşleri görünce acaba harici hangi programlar aktif ya da değil merak ediyorum. çünkü arka plandaki programların yönetilmesi honor tarafından otomatik yapılırsa pil tüketimi daha az oluyor.
Abi nerden değiştirmeye çalıştın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wifi ayarlarından wifi + kapatıp deneyin bende %2 gidiyor.
Edit : Ama netide kapatıyorum yazmışsınız sonradan gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih_2828 -- 28 Ocak 2025; 18:43:58 >
8000 daha verebilecek bütçe varsa Pro alın derim.
-
O dediğiniz ayar açıkmış kapattımquote:
Orijinalden alıntı: salih_2828
Wifi ayarlarından wifi + kapatıp deneyin bende %2 gidiyor.
Edit : Ama netide kapatıyorum yazmışsınız sonradan gördüm.
Honor 200 pro almayı düşünüyorum honor 200 ile fiyat farkına değer mi arkadaşlar? Bir de her sitede satışı yok neden acaba?
Değer içindeki C1 RF çip.için özellikle.
Cep telefonu uygulaması ve bilgisayardan baktım, tarif edilen yerde kurumsalda bulamadım. Mesaj ile de denedim, kurumsalda kabul etmiyor maalesef
Ben arka plan yönetimine hiç müdahale etmedim.
Ben pro olmayan versiyonu kullanıyorum. 4 ay falan oldu sanırım. Daha önce s23 ultra kullanmıştım. 1 kere bile takılmadı cihaz. Yağ gibi akıyor. Pro bundan daha fazla ne yapıyor bilmiyorum. İyi ki düz versiyonu almışım.
Düz versiyonu alanların çoğu da memnun genelde. Ama beklentileri yüksek olanlar için pro iyi bir tercih. Ben her telefon aldığımda farklı bir özelliği ön plana çıkararak telefon alıyorum. Bu sefer fotoğraf özelliğini esas aldım. 200 Pro ana kamera sensörü 3-4 TL fark vermeye değer. İşlemci ve RF Çip aradaki fiyat farkını tamamlıyor bence. Özellikle bazen çekim sorunları yaşıyorum, iş hayatında saniyelerin önemli olduğu anlar var, 3-4TL farkı ilave ekstra çekim için verilir. Ama ihtiyacınız yoksa bu farkları vermeye değmez. Düz modelin kamerası iyi bence.
O yazı Türk Telekom yazısı yerine çıkmıyor mu normalde ?
-
Haklısın Hocam F/P cihazlar bunlar. Ben s23 ultra dan geçiş yaptım. İnan kamera haricinde bir fark yok. Kamerada kötü değil kesinlikle. Kullanmayı bildikten sonra harika kareler çekiyorsun.19K ya 12/512 bir cihazdan bahsediyoruz. Sosyal medya ve günlük kullanım için fazlasıyla yeterli bana göre. Hep daha fazlasını istediğimiz için elimizdekinin bize fazlasıyla yettiğini görmüyoruz. Doyumsuz bir toplum olup çıktık. Para kolay kazanılmıyor. Şu cihazın üstünde Honor değil de Samsung yazsa en az 50K etiket koyarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 28 Ocak 2025; 23:59:39 >
Google Play System güncellendi. Ocak yaması geldi.
-
Bunun sistemi de bir acayip. Önce 78 MB yükledi yeniden başlattı. Sonra bir daha kontrol ettim, 3.8 MB yükledi yeniden başlattı. Bir daha kontrol ettim 3.4 MB yükledi yeniden başlattı. Ondan sonra Play Sistem Sürümü 1 Ocak 2025 oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Honor 200 Samsung tarafında S24 değerinde bir cihaz. Kağıt üstünde dağlar kadar fark var ama sizde S23 Ultra'dan geçmişsiniz. İş kullanıma geldiğinde belkide daha akıcı, stabil bir arayüz sunuyor Honor 200. Aralarında kamera olarakta fark yok sayılır düz S24 ile. Daha iyisini istemek lazım ama asıl mevzu daha iyisi diye aldığımız cihazların aslında fiyatını hiç haketmediği. Honor olmasa piyasada kaliteli cihaz bulamayacaz 20 30K arasında.
Haddim değil tavsiye vermek sadece deneyimlerimi paylaşmak için söylüyorum genel olarak. Çok fazla cihaz değiştiren ve bu değişimlerde zarar eden biriyim. Bendeki hastalık seviyesinde artık, tek zevkim bu cihazlar. Realme, Oppo, OnePlus haricinde ülkemizde satılan her markanın amiralini orta seviyesini denedim. Honor 200/200 Pro ve Honor marka her telefon fiyatının çok üstünde bir kullanım deneyimi vadediyor. Donanımsal olarak geride kalsalarda günümüzde yazılımın ne kadar önemli olduğunu ve düşük donanım ile çok iyi işler yapılabileceğini gösteriyor.
Diğer markaların yıllardır saçma sapan donanım yarışlarına girip ve bunları maliyet artışı ile fiyatlara yansıtıp hiç bir şey vadetmedikleri halde mükemmel şekilde pazarlamaları ve insanların daha iyisi diye tercih etmeside ayrı bir saçmalık. Bugün zirvedeki iki markada bu sidik yarışından nemalanıyor, yıllardır aynı modelleri işlemci değiştirerek karşımıza çıkarıp satış başarısı yakalamalarının tek sebebi bu saçma rekabet. Kafamızı kaldırıp sağa sola baksak ne cihazlar var yarı fiyatlara daha iyisini sunuyorlar ama illa bir taraf olacağız ve kimse zirveden başka taraf olmak istemez. Bugün 60 bine Çin markası alıcam dediğimde "oooo o para ona verilir mi kafayı mı yedin sen" gibi söylemler bunun kanıtı. Veya kendisi 3 yıl önceki modeli kullansada o zirvedeki marka ama senin cihazın 65 70 binlik amiral Çin cihazı olsada hiç bir değeri yok onun için. İnsanların bir gün kullandığı/kullanırken zevk aldığı teknolojik ürünler üzerinden sınıflandırılması/ayrımlaştırılması yapılacak denilse inanmazdım ama geldiğimiz noktada bunu iliklerimize kadar yaşıyoruz. Gelin hepimiz Honor kullanalım, bu düzene ayak uyduracaksak iyiden yana taraf olalım. Şakaydı. Honor beni bulsun değişik planlarım var :)
Gereksiz uzattım affınıza sığınıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öncelikle zaman ayırıp bu kadar güzel ve detaylı bir açıklama yaptığınız için teşekkür ederim. Her kelimesine katılıyorum. Teknolojiye hepimiz aşığız bu bir gerçek. Bu aşk maddiyat üzerine kurulu olduğu için, kimi zaman karşılıklı, kimi zamanda platonik bir hal alıyor 🙂 Ben bir gün öncesinde teknoloji mağazalarının önünde telefon almak için yatan insanlara da hiç bir zaman eleştiride bulunmadım mesela. Kimsenin zevki ilgisi parası vs bir başkasını ilgilendirmez, ilgilendirmemeli. Burada asıl konuşulması gereken teknoloji mağazalarının önünde saatlerce bekleyen insanlardan çok, Avrupa'da en pahalı telefonları niye biz alıyoruz olmalı. Sorgulamayan, itiraz edemeyen bir toplum olduk çıktık malesef.
Honor konusu tam bir F/P durumu gerçekten. Markaya da yazılımın ekibine de teşekkür etmek isterdim. Neticede 19K ya 12/512 bir cihaz almış olmak şu dönemde büyük bir lüks bana göre. En azından benim için öyle. Samsung S serisi son 4 seridir makyajlanıp piyasaya sürülüyor. Bir kaç gün önce s25 lansmanını izledik. Gemini yapay zekası üzerinden bir lansman anlatıldı. Donanım tamamen ayni kalıp yazılımsal gelişmeleri anlattılar sadece. Yarın bir gün gemini Honor ya da başka markalar ile de iş birliği yaparsa ne olacak? Lansmanda Samsung'a özel bir durum denilmedi. S25 serisi bana göre ölü doğmuş durumda..
Neyse bende epey uzattım sanırım kusura bakmayın. Özetle Honor ile uzun süre devam etmekte kararlıyım. Başka bir markaya geçmek için hiç bir neden göremiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X