Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (310. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim hocam sağolun, güle güle kullanın inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim, sağ olun.
-
akıllı şarj ve pil kapasitesini kapattığınız zaman ve %100e kadar şarj ederseniz pil daha uzun gidiyor denedim bilgilendirmiş olayım.
-
-
Aynen katılıyorum. Bu şekilde şarj edince, 6-7 saat ekran süresi ile 3 güne yakın gidiyor. Yoğun kullanımda ise 10-11 saat ekran süresi ve 1.5 gün gidiyor.
-
Ses olayı şöyle, ses %100' e kadar baslarla beraber kaliteli şekilde yükseliyor. Sessiz ortamda film veya müzik dinleme için uygun. %100' ün üzerine çıktıkça bas daha fazla yükselemiyor ama tizler güçleniyor. Bu da gürültülü ortamda örneğin arabada trafikte bir şeyler dinlemek için uygun oluyor. Bence iyi düşünmüşler.
-
hocam xiaomi yada poco lar kamera yada premium hissiyat telefonu degil islemci yani oyun telefonu ,honor bu konuda en iyisi bir ustu ise vivo v40 modeli o da pahali ederi 24 k ,bu arada s24 fe de kalin bir telefon,honor 200 rakibi olabilir samsung s24 fe modeli
Honor 200ün yine 17 bine düşmesini bekliyorum almak için. 10 gün önce falan o civardaydı 20 bine yükseldi
Bu larkin 34, moçü, brs17 aynı kafa. Her şeyi biliyorlar. Biri 35 watt diyor. Öbürü işlemci ısınımıyor diyor öbürü başka bir şey. Bir arkadaş 98 wattı gördüğü fotoğrafı paylaştı da sustu. Ben de ölçtüm 90 wattı gördü. Bunlar yalanları söylenince saldıran tipler. Forumda yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar var. Ama bunlar onlardan değil. Engelledin de bir şey yaptın. Telefon ısınıyor diyorum babasının malı gibi telefonu övüyor diyor. Biri türkçe öğretmeye kalkıyor. İlk zamandan beri telefonun artı eksiklerini burda yazdım. Kafa böyle bunların.
Pro model için tekrar yazıyorum. İlgilenen okur.
-vidyo telefonu ısıtmıyor. Oyunlar ısıtıyor.
-şarj 1 günü çıkarıyor istediğin kadar kurcala telefonu. Normal kullanıcı 2 günü devirir.
-ekranda hayalet görüntü kalıyor. Özellikle üst barda. Ama kendiliğinden geçiyor. Hayalet izler düşük parlaklıkta ortaya çıkıyor.
-hoparlör övülecek düzeyde değil. Ses yüksek ama kalite orta
-ana kamera oldukça iyi. Geniş açı ön kamera zoom kamera ışık düştükçe perte çıkıyor.
-arka kapak kalitesiz ve ince. Hoparlör bile titretiyor arka kapağı.
-telefon görüşmesinde ahize çok iyi. Sinyal kesilmesi veya wifiden düşme ben yaşamadım.
-yazılımda çok ufak buglar olabilir beni etkileyecek bir şey görmedim.
Bu 3 sorunlu tip daha çok cahilin karası. Yalan söyleyip saldırıp üsluptan söz eder 3 ü de aynı. Kendileri dışında herkes psikolojik sorunlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rather_34 -- 27 Ocak 2025; 12:11:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Honor 200 512 GB'lik versiyon ile Honor 200 Pro arasında o fiyat farkına değer dediğiniz noktalar var mı ? İşlemciyi saymazsak?
-
Dün kafayı yedi benim telefon, bahse konu ayarlar açık, mobil veri parlaklık düşük, oyun falanda oynadım ama öyle grafiği yüksek oyun değil genelde oynadığım oyunlar böyle zaten, dün 2 buçuk gibi şarjdan çektim 81 di, bugün 11 de şarja taktım 6 saat 20 dk ekran süresi verdi, Bluetooth falan zaten kullanmam geneldequote:
Orijinalden alıntı: enermax600Aynen katılıyorum. Bu şekilde şarj edince, 6-7 saat ekran süresi ile 3 güne yakın gidiyor. Yoğun kullanımda ise 10-11 saat ekran süresi ve 1.5 gün gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kullandığı çip için bile değer (kod ismini unuttum)
Edit: C1 RF
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 27 Ocak 2025; 13:7:3 >
Hayırlı olsun hocam kılıf ulaştı mı ve Kullanmaya başladınız mı? Tavsiye eder misiniz.? Birde cihazınız takılı iken görsel atma imkanınız varsa bilgilendirme açısından sevinirim saygılar
-
Şu an ikisi de elimde değil hocam maalesef, elime geçtiği an konu da fotoğraflarını atacağım 🙏🏻
-
Hayırlı olsun hocam
Teşekkürler Saygılar 🙋♂️
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X