Kavisli ekranlara kırılmaz ekran takılmaz hocam, mecbur jelatin gibi ince bir şey takmak gerekiyor. Kırılmaz cam kavislerin üstüne gelmediğinden kaydırma hareketlerinde takılma yapıyor parmaklar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (308. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Teşekkür ederim deneyimlerinizi paylaştığınız için. Beklentiye girmeden kullanılırsa üzmeyen bir arayüzü ve işletim sistemi var anladığım kadarıyla ama sanırım samsung ekosistemimi bozmak için yeterli değil bu. Yine de şimdi olmasa bile ileride yine telefon değiştireceğim zaman Honor'u takip ediyor olacağım potansiyeli var gibi hissettiriyor. Bir yandan da One UI7'yi görmek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam. Bir ekosistem dahilindeyseniz ve genel olarak memnunsanız değmez evet. Samsung, Google Maps ile sorununu çözdüğünde tekrar değerlendireceğim bir marka. A54'teki gibi zamanla yazılım güncellemeleriyle yaşatılan performans sıkıntılarını yaşamamak adına S serisinden bir modeli olur büyük ihtimalle.
-
İşin aslı S serisi olmadıkça samsung almak da çok mantıklı değil fakat 20k üstünde para harcatacak bir yeri de yok telefonun hayatımda. Galiba bir gün zorunda kalacağım pahalı telefon almaya. Garip bir şekilde S serisinin eskiyen modelleri de zorla ucuzluyor iPhone gibi olmasa da.
Bende ekran koruyucusuz kullaniyorum. Umarim kirilmaz ekran :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam arkadasin bence sorunlari var. Herkese sariyor. İlk once burda telefonla alakali olumsuz birsey yazdığım icin bana sarmisti. Bence hic ugrasmayin bloklayin gecin
Hocam ne kadar ekmek o kadar kofte. Bende ara ara telefonla alakali olumlu olumsuz seyleri yaziyorum. Yaziyorum ki yeni alacaklar bilip alsinlar.
Simdi telefon 30-40 bin tl olsa alinmaz ama 19-20 bin tl yurt ici garantili bir telefon almak imkansiza yakin. Hem kendime hem de babama aldim. Simdi alacak olsam ve param varsa ustune biraz koyar baska telefon alirim ama 20 bin tl butcem varsa her türlü alinir
Haklısın hocam iPhone gibi ya da s serisi gibi minimum 4 sene gitmeyeceği için 20k altındaki telefonların (kullanıma bağlı tabii ki) en azından en az sorunla karşılaşacağı modeli bulmaya çalışıyor insan.
S25 plus almayı düşünüyormusun halen?
-
Forumlarda %80 şikayet sorun okursunuz bunu da unutmayın kullanıcılar ilk zamanlar hariç pek yorum yapmazlar (forum genel kullanıcısı takipçisi değilse)
-
Merhaba
amazon
Ibywind 2 Adet Ekran Koruyucu için Honor 200 Pro 5G 6,78",Esnek TPU Film,1 Adet Kamera Lens Koruyucu ile,1 Adet Arka Film[Kurulumu kolay]https://www.amazon.com.tr/dp/B0DHZ15LG9?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_Z6QN8JDA8HZ8WFX7KHQD&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_Z6QN8JDA8HZ8WFX7KHQD&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_Z6QN8JDA8HZ8WFX7KHQD&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
ve
amazon
Ibywind 2 Adet Ekran Koruyucu için Honor 200 5G 6,7",Esnek TPU Film,1 Adet Kamera Lens Koruyucu ile,1 Adet Arka Film[Kurulumu kolay]https://www.amazon.com.tr/dp/B0D875HBSN?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_M18E7YDTDTP8ZXPJZAR5&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_M18E7YDTDTP8ZXPJZAR5&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_M18E7YDTDTP8ZXPJZAR5&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
Ürünlerini tavsiye edebilirim.
Kırılmaz cam değil ama çok kaliteli malzemeden üretilmiş filmdir.
Ben de Magic 6 Pro için satın aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer306 -- 26 Ocak 2025; 14:55:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yaklaşık 6 aydır 200 pro kullanıyorum memnun olmadığım yönleri ise ses seviyesi ve aksesuar bulunabilirliği diyebilirim onun dışında aldığıma memnunum. Tabii ki bütçem yetseydi kesinlikle bir S23 ultra almak isterdim. Bu işler aslında bütçede bitiyor bütçenize göre kendinize en uygun cihazı seçmeniz önemli örneğin daha uyguna s23 de alabilirdim ama ekranı ve batarya özellikleri bana uymuyor.
Doğru genellikle kullanıcı olarak sorunları bahsediyoruz youtubedaki incelemeler de tam tersi oluyor.
Ben de bundan şikayetçiyim aslında s25 çıktı artık s23ün orta segment seviyelerine fiyat olarak inmesi lazım bence öyle olsa seçim yapmak da modeller arasında daha kolay olabilir. Tabii ki batarya ve ekranı sebebiyle yine tercih edilmeyebilir s23 ama benim gibi ekosistemini bozmaya meyilli olmayan kullanıcılar S23 gibi bir telefonu illaki tercih edecektir.
Denk getirirsem uygun şekilde bir geçiş yapabilirim ilerleyen dönemde.
Youtube izlemeyi bıraktım yerli incelemeler = sponsorlu içerik. Yorumlar çoluk çocuk. Otomatik çeviri ile yarım yamalak yabancıları izlemek daha bilgilendirici oluyor aynı şekilde Reddit gibi sitelerden bakmak da faydalı kullanıcı deneyimlerini gözlemlemek adına.
Diğer arkadaşlara da katılıyorum herkes kar zarar önüne koyup bir deneyim satın alıyor. Bu konuda forumda kaç kere yazdım hatırlamıyorum ama elimiz kolumuz Samsung'a bağlı biraz donanım ve tasarımda rekabet etmese de bi standardı var fiyatlandırması düzgün(dü) servis aksesuar olanağı var.
-
iPhone cihazlara talep var çok normal. Ayrıca Android tarafı işlemci tarafında belli aralıklarla geride kalıyor iPhone cihazlardan ve bir süre sonra yazılımla da yavaşlıyor telefon ister istemez. Basit bir örnek olarak elimdeki test cihazı iPhone 12, Geekbench 6'da tekli çekirdekte 2088, çoklu çekirdekte 4827 skor alıyor. Aynı dönemin amiral gemisi skorlarına internetten baktığımda S20 Ultra tekli çekirdekte 1044 çoklu çekirdekte 2898, S21 Ultra da tekli çekirdekte 1221 çoklu çekirdekte 3194 almış (bugünün orta segment telefon skorları bunlar hemen hemen). Bendeki Honor 200 Pro aynı teste tekli çekirdekte 1781, çoklu çekirdekte 4491 alıyor. Kaç sene öncesinin telefonu için işlemcisi hala çok iyi. Bu seviyede bir işlemciye sahip bir Android telefonun da uzun süre gitmesini beklerim (S24 serisi, S25 vb), tabii yazılım tarafında bir sıkıntı çıkmazsa sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 26 Ocak 2025; 15:46:50 >
-
Ses seviyesi konusunda nasıl bir şikayetiniz var hocam? Ses seviyesi bayağı yüksek aslında telefonun ama spesifik bir senaryoda sıkıntı yaşıyorsanız kontrol edilebilir.
-
Bu sebeple samsungun uzun seneler güncelleme garantisini de merak ediyorum aslında 7 sene sonra telefon ne kadar kullanılabilir olacak. iPhone 12 mesela kaç sene geçti üstünden bugünün teknolojisinin çok gerisinde olsa da hala performans ve akıcılık olarak android orta segment telefonların önünde konumlandırılabilir fakat s21 iphone 12'den daha sonra çıkmış olmasına rağmen aynı şeyi söylemek pek mümkün değil mesela performans olarak poco x7 pro ya da honor 200 s21'den daha iyi sonuçlar veriyor fakat iPhone 12 hala bu telefonlarla yarışabiliyor. (Tamamen işlemciyi baz alarak konuşuyorum, güncel teknoloji ya da diğer donanım özelliklerini göz önüne almadan).
Ses seviyesi eski kullandığım s20 fe'ye göre düşük ve kalite yönünden eksik kalıyor maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X