Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.110
Cevap
147
Favori
284.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
Giriş

Uygulamaları Google Play Store'dan ayrıca yükledim, bu programla aktarmadım. Programları manuel yüklemek her zaman daha sağlıklı. Onun dışındaki her şeyi Honor Device Clone programıyla aktardım, herhangi bir sorun yaşamadım.

Senin kolayına nasıl geliyorsa öyle yap kardeşim.

• lodosumtuttu kullanıcısına yanıt
    Pardon ben Larkin nikli arkadaşa sormuştum. Siz cevaplayinca hatlar karıştı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crusht C kullanıcısına yanıt

Eyvallah. Ben, yardımcı olmak amacıyla yanıtladım. Aranızdaki diyalog olduğunu fark etmedim.

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum teşekkür ederim. Aslında normalde ben de cevap vermem ama durduk yere yalancılıkla itham ediyor vatandaş beni o yüzden dayanamadım artık.

Bu arada sizin yaşadığınız yakınlık sensörü ile ilgili benzer bir durumu eski telefonların birisi ile yaşamıştım. Sanırım galaxy a5x serisi bir telefonu ama tam modeli hatırlayamadım. Sensör testi yapan bir program indirip proximity sensor testlerini yapmıştım ve telefonun sensörünün her durumda aynı değeri gösterdiğini ve arızalı olduğunu keşfetmiştim.

Belki sizde bu nevi bir yazılım kurup bu sensörü test edebilirsiniz. Ne kadar kararlı çalışıyor yada çalışıyor mu diye. Belki sizin de donanım kaynaklı bir sıkıntı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs17 -- 24 Ocak 2025; 23:7:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brs17

Eyvallah dostum teşekkür ederim. Aslında normalde ben de cevap vermem ama durduk yere yalancılıkla itham ediyor vatandaş beni o yüzden dayanamadım artık.

Bu arada sizin yaşadığınız yakınlık sensörü ile ilgili benzer bir durumu eski telefonların birisi ile yaşamıştım. Sanırım galaxy a5x serisi bir telefonu ama tam modeli hatırlayamadım. Sensör testi yapan bir program indirip proximity sensor testlerini yapmıştım ve telefonun sensörünün her durumda aynı değeri gösterdiğini ve arızalı olduğunu keşfetmiştim.

Belki sizde bu nevi bir yazılım kurup bu sensörü test edebilirsiniz. Ne kadar kararlı çalışıyor yada çalışıyor mu diye. Belki sizin de donanım kaynaklı bir sıkıntı olabilir.
    Testi denedim, sensör elimi yaklaştrdığımda hiç tepki vermiyor :)))

• torontoidmanyurdu T kullanıcısına yanıt
    Dostum çerçeve metal olmadığından eline sıcak gelmez. Ön kamera tarafına ekrana dokun hatta infrared ateş ölçer varsa onla ölç. 50 derece olmuyor ama 45 i rahat görüyor. Hem de en düşük grafik ve 60 fps de pubg de bu kadatir ısınıyor. Ağır oyun sayılmaz yani.

• brs17 kullanıcısına yanıt
    Git yaftanın hakaretin ne olduğunu öğren. Sövdük sanki. Yaşımı da iyi tahmin etmişsin. Kendin yaz kendin oyna. Yaşım 43. Klavye delikanlılığı en büyük hobim. İstanbul ümraniyedeyim. Evet işlemci ne kadar güçsüzse o kadar az ısınır ve ağır oyunları oynatır demi. Tablet mi bu büyük soğutma bloğu var desen. Sen geç vidyoları ben de çok izledim. Elimdekini bilirim ben. Yürü... Beğenenler de 200cüler

• Türkiye hariç her yer aldı herhalde magicos 9'u, Facebook'da farklı ülkelerden sürekli paylaşımlar yapılıyor.

• crusht C kullanıcısına yanıt
    Ben de Galaxy Note 10 Lite klonladım. Sonra bir baktım, benim telefonla alakalı olmayan bir çok Samsung'a özel uygulama aktarılmış. Tahminen Ayarlar-Uygulamalar kısmından 10-15 uygulama temizledim tek tek inceleyerek. Bunlar telefon kaynaklarını tüketiyor olabilir ve telefon stabilitesini bozabilir. Size katılıyorum. Ben de temizlemesem belki de benim telefonum da ciddi sorun yaşayacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 25 Ocak 2025; 1:56:57 >
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.