Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.110
Cevap
147
Favori
284.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni CEO su bile Huawei den gelme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Os9 ile kameranın daha akıcı ve daha keskin Zoom lu olma ihtimali var
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• hikaye816 H kullanıcısına yanıt

İnternet kopma sorunu arttı. Daha önce kullandığım en ucuz giriş seviyesi xiaomi nin bile bir defa sorun yaşatmadığı mekanda, bu sürekli kopma yaşatıyor. Fiyat performans telefonu aldığıma galiba pişman edecek.

• Arkadaşlar honor 6 ay ücretsiz ekran koruyucu yenileme kampanyasi görmüştüm bi ara. Şimdi bulamıyorum. Bilgisi olan var mı? Koruyucu zarar gördü değiştirmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halsin kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu yenileme değildi o sanki , ekran garantisi gibi bir şeydi

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• crusht C kullanıcısına yanıt
    Yav orası öyle de, tamamen koptular sonuçta. Yani son 3 yıldır Huawei'nin stratejisi ya da yol haritasıyla yürümüyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hek kendime hem de babama aldim bu telefonu ama kendi adima pişmanım. Sarj %20 telefonu kapatıp aciyorum hop %7'ye düşüyor. Gece 1 de interneti kapatıyorum sabah telefonu elime aliyorum %20 dusmus mesela.

100W olayı kesinlikle 100w degil. 40-50w üstüne cikmaz
    Ekran problemleri var. Daha once paylasmistim.

1080p youtube izlerken telefon isiniyor

Kamerada zaman zaman takılmalar oluyor.

Pismanim

Hani elektronik sansi isidir benim telefona denk gelmistir diyemiyorum cunku ayni telefonun yesili babamda mevcut. Aynilari o telefonda da var ama babam memnun. Alo alo diyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 24 Ocak 2025; 11:38:38 >
  • Larkin34 kullanıcısına yanıt

Merhaba. S24 FE ile arasında kaldım. S24 FE'nin şarj hızından ve 8 GB RAM miktarından dolayı uzak duruyorum ve Honor 200 Pro'ya daha sıcak bakıyorum. Sizin sorunlarınızı okuduktan sonra bir emin olamadım. Sizce Samsung mu alınmalı?

• Rainman23 R kullanıcısına yanıt

Hocam samsunga karsiyim sebebi sene olmus 2025 haala hizli sarj yok. 25w cok yavaş bence

Ben suan olsa bu telefonu almam. Poco x7 pro'yu alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Larkin34

Ben hek kendime hem de babama aldim bu telefonu ama kendi adima pişmanım. Sarj %20 telefonu kapatıp aciyorum hop %7'ye düşüyor. Gece 1 de interneti kapatıyorum sabah telefonu elime aliyorum %20 dusmus mesela.

100W olayı kesinlikle 100w degil. 40-50w üstüne cikmaz
    Ekran problemleri var. Daha once paylasmistim.

1080p youtube izlerken telefon isiniyor

Kamerada zaman zaman takılmalar oluyor.

Pismanim

Hani elektronik sansi isidir benim telefona denk gelmistir diyemiyorum cunku ayni telefonun yesili babamda mevcut. Aynilari o telefonda da var ama babam memnun. Alo alo diyor sadece
    Ben neti kapatıp yatıyorum yüzde 2 3 anca düşüyor, muhtemelen batarya'da sıkıntı var sizin, ben yotubeden değil ama bazen maç izliyorum bazen dizi izliyorum hiç ısınmadı benim sorunum sensörün sağlıklı çalışmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 24 Ocak 2025; 12:32:34 >

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Bizim evde ayni telefondan 2 tane var yalniz.

Cok fazla sorunla karsilastim iki telefonda da. Honor bidaha almam. Daha henuz 2 aylik telefonlar bunlar. 1-2 seneyi zor görecek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 24 Ocak 2025; 12:35:18 >
  • quote:

Bizim evde ayni telefondan 2 tane var yalniz.

Cok fazla sorunla karsilastim iki telefonda da. Honor bidaha almam. Daha henuz 2 aylik telefonlar bunlar. 1-2 seneyi zor görecek gibi

Olabilir, 6 ay içinde iade şansınızı zorlayın bence, eğer bende o kadar sorun çıkarsa kesinlikle iade etmek için uğraşırım gerekirse üzerine para katar başka cihaz alırım, o değil içine sinecek doğru düzgün cihaz yok ki realme oppo vivo saçma sapan rakamlara satılıyor, Xiaomi yazılımsal olarak sıkıntılı diyorlar, Samsung şarj aleti bile koymuyor ama muhtemelen alsam Samsung alırdım.

Valla hocam ucuz oldugu icin gittigi yere kadar kullanirim. 20k telefon yok. Tr garantili telefonlarda malesef 20k komik rakam kaliyor. Fiyat-performans olarka olaya bakıp şimdilik kullaniyorum.

• quote:

Valla hocam ucuz oldugu icin gittigi yere kadar kullanirim. 20k telefon yok. Tr garantili telefonlarda malesef 20k komik rakam kaliyor. Fiyat-performans olarka olaya bakıp şimdilik kullaniyorum.

Ben bileklikle birlikte 16800 e aldım onun için bende bazı şeyleri göz ardı edebilirim :))))

Bedava almissin hocam :)

İlk kurulumda eski telden herşey nasıl aktardiniz?

• Rainman23 R kullanıcısına yanıt

Eski Samsung kullanıcısı olarak S24 Fe işlemci, yazılım desteği süresi sebebiyle tercih edilebilir. Samsung kullanan geniş bir kitle olması da third party yazılımlarda daha az sıkıntı yaşanması ve daha hızlı çözüme kavuşturulması gibi de düşünülebilir. 200 Pro'da henüz bir sıkıntı yaşamadım ama Honor özelinde bir sıkıntı olsa kaç firma takar emin değilim.

Honor 200 Pro ekran, kamera, kutudan çıkan 100 Watt şarj cihazı sebebiyle tercih edilebilir. Samsung yazılımı Google Maps arasında da bir sıkıntı var gibi. Sizin için önemliyse Samsung düşünmezdim.

rami temizleyip mi yatıyorsunuz? neti kapasanızda uygulamalar açıksa pil yemesi normal. Hemen hemen her tuş kilidine almadan rami boşaltıyorum. mi 11 lite otomatik yapıyordu bu işlemi en çok aradığım özellik bu.

Telefona reset atın fabrika ayarlarına dönün öyle deneyin yada arka planda bataryayı sömüren birşey var bende de honor 200 8gb olan model var gece 11 12 gibi yatarım mobil veri Wifi felan kapalı en fazla %2 düşüyor sabah 5:30 yada 6 gibi kalkarım

• Armo_ kullanıcısına yanıt

Poco X5 Pro kullanıyorum. Batarya ve performansından memnunum hala. Ağır oyun oynamam ama kamera ve yazılımını sevmiyorum pek.

Samsung düşünme sebebim markanın güven vermesi, yazılım ve güncelleme desteği ile Gorilla glass victus kullanması. Ama Ram ve hızlı şarj konularında kafama takılıyor.

Honor ise kağıt üzerinde istediğim herşeyi sağlıyor. Snapdragon işlemci, hızlı şarj, güzel ram ve depolama miktarı. Ama hiç Honor kullanmadım ve çekiniyorum açıkçası. Hem yazılım, hem güncelleme desteği hem de markanın Türkiye'deki desteğinden emin olamıyorum. MagisOs denemedim ama HyperOs'den güzeldir diye düşünüyorum.

3-4 yılda bir telefon değişirim en fazla ve orta segmentte cihaz alıyorum bundan dolayı. Siz S24 Fe mi önerirdiniz Honor 200 Pro mu?

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.