< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (305. sayfa)
-
-
ülke içinde en son alternatif yoktu çinden 15 gün gibi bir sürede geliyor. Kılıf çıkmayacak muhtemelen benim elimden deli gibi kaydı kılıf gelene kadar telefonu kullanamadım desem yeri. Velhasıl telefondan önce kılıf işine bakın benim gibi titizseniz. Ve ekrandaki koruyucuyu çıkarmanızı önermem piyasadakilerden memnun değil kimse gördüğüm kadarıyla.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosumtuttu -- 24 Ocak 2025; 15:31:34 > -
Bende düz 200 modeli 12-512 modeli mevcut ve 2 aydan uzun süredir kullanıyorum ve bahsettiğiniz sorunların hiçbiri bende yok. Gece şarjı en fazla yüzde 3 bilemediniz 4 düşüyor. Telefonda pek oyun oynamam ama deneme için en ağır oyunları yükledim. Diablo immortal, call of duty vs gibi ve zorlamama rağmen elimde sıcaklık hiç hissetmedim. Yani dediklerinizin tam aksine bence alet normal kullanımı geçtim ağır yük altında bile asla ısınmıyor. Bununla birlikte deneme amaçlı YouTube'dan bırakın 1080p'yi 4k videolar izledim. Hem ekran kalitesini görmek hem telefonu test için ve cihaz ne ısındı ne takıldı yağ gibi oynattı videoları açıkcası.
Başka arkadaşların bahsettiği telefon araması esnasında kulağa yaklaştırınca ekran kapanmaması sorunu yani yakınlık sensörü ile ilgili sorunu da ben hiç yaşamadım. Ha kamera ile 4k video çekerken kare atlaması sorunu olabilir çünkü bu yazılımsal bir sorun. Ben videoları 1080p çekiyorum ve bir sorun yaşamıyorum fakat 4k çekmeye kalksam benim de kare atlaması olur ama telefonun tek sorunu bu olsun. 1080p çekerim olur biter diye düşünüyorum ben.
İşin açığı benim bu zamana kadar hiçbir sorunum olmadı. Ya size şansınıza sorunlu bir cihaz denk gelmiş yada yanlış birşeyler yapıyorsunuz kullanım olarak diğer herkesten farklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hayırlı olsun ben de aynı modeli kullanıyorum ve AliExpress üzerinden şu kılıfı aldım geçen ay. Ben gayet memnunum. Hem kılıf bi tık kalınca ve korumalı hissettiriyor hem kamera koruması gayet iyi hem de ekran alt üst sağ solundan biraz daha yüksekte bittiği için kılıf düz zemine ekran üzeri düşme durumunda ekran değil kılıfın o çıkıntı yaptığı kısımların üzerine düşecek telefon ve ekran korunmuş olacak diye düşünüyorum. Tam düzgün anlatamadım ama umarım siz demek istediğimi anlamışsınızdır.
aliexpress.Onur 200 vaka onur için 200 5G kapak yumuşak silikon tampon kalkan koruyucu arka telefon kılıfları onur 200 Pro Lite Funda - AliExpress 509https://tr.aliexpress.com/item/1005007188364488.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=6000230365048&aff_fcid=83f878e562ba48f2abcc4936170677fa-1737722483467-05764-_opCc8R3&tt=MG&aff_fsk=_opCc8R3&aff_platform=default&sk=_opCc8R3&aff_trace_key=83f878e562ba48f2abcc4936170677fa-1737722483467-05764-_opCc8R3&shareId=6000230365048&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=bb7c5e34a79c4b76bdd779fcbf7950b1&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2tur
-
Bunları biliyorum aktif kullanıyorum da. Apple da ve huawei de yanda ekstra tuş vardı sessiz, titreşim ve ses modu olmak üzere 3 Seçenek vardı. Bunda da olsaydı diye söyledim aslında. Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xiaomi'nin yazılımı ne seviyede şu anda bilmiyorum, en son Redmi Note 8 Pro kullandım onda da garip garip hatalar oluyordu ve telefon iki sene sonra bozuldu. Samsung'un yazılımı daha iyi ama aşırı rahatsız edecek bir eksiklik de görmedim. Kamera önceliklerinizden biriyse Honor 200 Pro derim. Telefon ne kadar idare eder bizi bilemiyorum, telefon bozulmazsa (ki eski Huawei kalitesindeyse uzun süre gider, P9 Lite 2017 hala çalışıyor) veya Honor yavaslatmazsa yazılımla uzun süre kullanılır. Samsung A54 telefonum güncellemelerle bayağı yavaşladı mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düzeltme oneplus serisinde ve Apple da. Yazacaktım yanlış olmuş
Hocam servis ve parça konusu huawei den 2020 den sonra ayrılınca değişmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edu_87 -- 24 Ocak 2025; 17:1:12 > -
Sensör sorunu bende sürekli olmuyor zatenquote:
Orijinalden alıntı: brs17
Bende düz 200 modeli 12-512 modeli mevcut ve 2 aydan uzun süredir kullanıyorum ve bahsettiğiniz sorunların hiçbiri bende yok. Gece şarjı en fazla yüzde 3 bilemediniz 4 düşüyor. Telefonda pek oyun oynamam ama deneme için en ağır oyunları yükledim. Diablo immortal, call of duty vs gibi ve zorlamama rağmen elimde sıcaklık hiç hissetmedim. Yani dediklerinizin tam aksine bence alet normal kullanımı geçtim ağır yük altında bile asla ısınmıyor. Bununla birlikte deneme amaçlı YouTube'dan bırakın 1080p'yi 4k videolar izledim. Hem ekran kalitesini görmek hem telefonu test için ve cihaz ne ısındı ne takıldı yağ gibi oynattı videoları açıkcası.
Başka arkadaşların bahsettiği telefon araması esnasında kulağa yaklaştırınca ekran kapanmaması sorunu yani yakınlık sensörü ile ilgili sorunu da ben hiç yaşamadım. Ha kamera ile 4k video çekerken kare atlaması sorunu olabilir çünkü bu yazılımsal bir sorun. Ben videoları 1080p çekiyorum ve bir sorun yaşamıyorum fakat 4k çekmeye kalksam benim de kare atlaması olur ama telefonun tek sorunu bu olsun. 1080p çekerim olur biter diye düşünüyorum ben.
İşin açığı benim bu zamana kadar hiçbir sorunum olmadı. Ya size şansınıza sorunlu bir cihaz denk gelmiş yada yanlış birşeyler yapıyorsunuz kullanım olarak diğer herkesten farklı.
-
Bi örnek vereyim az önce iki görüşme yaptım konuşurken ekran kapandı kulağımdan çektim arama ekranını göremiyorum, karşı taraf sonlandırınca kapanırken görüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 24 Ocak 2025; 16:48:37 >
Her iki telefonu da klonlayarak aktarmış siniz. Ne yazık ki hangi marka olursa olsun klonla veya kabloyla aktararak kuruldugunda hep sorun oluyor. Android/Google ekosisteminde uygulama ve hesap detayların hepsini hatta resimleri de Google Backup kullanarak yapılmalı ve sıfırdan telefon kurulurken backup dan veri alayım mı diye sorunca evet diyerek telefon degistirilmelidir
Sağolun beyler cevaplarınız için, kılıf iyiymiş hocam.
Eğer çevrem de bu tarz kılıf satan yer bulamazsam, buradan sipariş geçebilirim.
Oyunda telefon ateş oluyor. Honor 200P cihaz. Isınmıyor diyen ya lan cı
Ateş oluyormu bilemedim. İlk aldığım zamanlar biraz asphalt oynadım. Isındğını farketmedim. Testte etmedim.
-
Benim size yalan borcum mu var? Klavye başında millete hakaret etmeye, milleti yaftalamaya ne meraklısınız. Ben düz HONOR 200 modelini kullanıyorum ve telefon ısınmıyor. Sen söyleneni anlamıyorsun galiba. 200 Pro cihazı bilmiyorum ben kullanmıyorum. Yazdığım mesajda düz 200 diye belirtmiştim zaten.
200 işlemcisi farklı 200 Pro işlemcisi farklı. Yük altında gösterdikleri performans ve ısınmaları da farklı olacaktır.
Böyle kişiler yüzünden insanın gelip bilgi paylaşası ve insanlarla sohbet edesi kaçıyor gerçekten. Ben bu siteye 2009da kayıt olmuşum yani 15 senedir buraya üyeyim ve halen arada açıp bakıyorum. Klavye başında bana hakaret eden kişinim belki yaşı 15 değildir ama maalesef artık yeni norm bu sanırım.
Ayrıca hadi ben yalan söylüyorum. HONOR benim babamın markası ya burada çoluk çocuk ile kavga ediyorum uğruna. Peki şu videodaki eleman da mı yalancı şimdi?Doğukan AkbabayoutubeThermal Throttling'e Tepki Olarak Üretilmiş | Honor 200 Performans Testihttps://www.youtube.com/watch?v=gSXiGY-jDmE&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs17 -- 24 Ocak 2025; 20:27:22 >
-
Siz 200 Pro soruyorsunuz. Sizin konuştuğunuz arkadaş 200 sahibi. Ben 200 Pro kullanıyorum, pille ilgili böyle bir durum ile karşılaşmadım. Ekran gayet iyi. Tabi ben telefonun dengesinden çok memnunum. İşlemci olarak 200'den kuvvetli olduğu için takılma sorunu hiç yaşamadım herhangi bir işlemde. Ayrıca telefonla konuşmada 200 Pro'da çekim daha kuvvetli, bunun sebebi de Honor C1+RF geliştirilmiş çipe sahip olması. 200 versiyonunda bu çip yok. Yani bir çok kullanıcı için bu saydıklarım önemli değil ama kritik farklar bunlar. Ayrıca ana kamerada da kullanılan sensörde farklılıklar var. Ben şahsen bu farklardan dolayı 10vin fazla verdim 200 Pro aldım ve çok memnunum. Yanlış yönlendirme yapmış arkadaş size. 200 ve 200 Pro farklı telefonlar.
Hocam boş verin takmayın, aynı video ile ben yazacaktım ama pro dediğini görünce vazgeçmiştimquote:
Orijinalden alıntı: brs17
Benim size yalan borcum mu var? Klavye başında millete hakaret etmeye, milleti yaftalamaya ne meraklısınız. Ben düz HONOR 200 modelini kullanıyorum ve telefon ısınmıyor. Sen söyleneni anlamıyorsun galiba. 200 Pro cihazı bilmiyorum ben kullanmıyorum. Yazdığım mesajda düz 200 diye belirtmiştim zaten.
200 işlemcisi farklı 200 Pro işlemcisi farklı. Yük altında gösterdikleri performans ve ısınmaları da farklı olacaktır.
Böyle kişiler yüzünden insanın gelip bilgi paylaşası ve insanlarla sohbet edesi kaçıyor gerçekten. Ben bu siteye 2009da kayıt olmuşum yani 15 senedir buraya üyeyim ve halen arada açıp bakıyorum. Klavye başında bana hakaret eden kişinim belki yaşı 15 değildir ama maalesef artık yeni norm bu sanırım.
Ayrıca hadi ben yalan söylüyorum. HONOR benim babamın markası ya burada çoluk çocuk ile kavga ediyorum uğruna. Peki şu videodaki eleman da mı yalancı şimdi?Doğukan AkbabayoutubeThermal Throttling'e Tepki Olarak Üretilmiş | Honor 200 Performans Testihttps://www.youtube.com/watch?v=gSXiGY-jDmE&feature=youtu.be
-
Pixel telefon dahil bugüne kadar telefon görüşmesinde ses kalitesi olarak kullandığım en iyisi. Hatta ilk telefon denemesinde çok şaşırmıştım. Daha önce kamyon telsizi kullanıyormuşum
Tespitlerinize katılıyorum özellikle çekim gücü çok iyi, aynı zamanda iphone 15 kullanıyorum honor 200 pro full çekerken iphone 1 yada 2 diş oluyor, iki hatta vodafone.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 24 Ocak 2025; 20:46:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X