Ekran problemi yaşayan arkadaşlar vardı ama kronik mi emin değilim. Bende 200 pro var şimdilik bir sorun yok. Yazılımsal bir sıkıntı da şu anda yok, zaten telefon yeni. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (302. sayfa)
-
-
300 serisi ne zaman gelir tr birde bizim cihazlara android 15 ne zaman gelcek ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
1/2 ay içinde
Trye gelmedi mi kimseye android 15? Yunanistana bişe gelmiş bizi niye bekletiyorlar hala.
Çift dokunarak kitleme yok sanırım bende bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Widget var ekran kilitleme olarak. telefonun kendi özelliği olarak çift dokunarak kilitleme yok.sadece açma var.
Konuda daha önce paylaşmıştım:
https://forum.donanimhaber.com/honor-200-200-pro-ana-konu--159308252-284#160415513
Smart Launcher 6 kullanabilirsiniz.
Ayar ekranı da şu şekilde Hareketler ve kısayol tuşları menüsünde.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160472647
Diğer bi çözüm ise QuickTiles uygulaması ile kontrol merkezine eklemek.
Widget olarak ekran kilidi ana ekrana eklenebiliyor ama alışkanlık refleks olunca iki tık varken ekran kilidine dokunmak zor geliyor.
-
Teşekkür ederim
Ekran koruyucu tavsiyeniz var mı kırılmaz üstümdeki jelatin kırılmaz mı
-
üstündeki kırılmaz olunca ne oluyor hocam? telefon yere düşünce ekran kırılmıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 23 Ocak 2025; 15:38:45 > -
Kullanıcı deneyimlerinde 4k video çekimlerinde donma takılma gibi sorunlar gördüm. Telefonda başka sorunlar var mı? Sadece günlük işler, sosyal media ve film izlemek için alıyorum. Oyunla falan işim yok. Ama konuşma kalitesi önemli. Mesala Mi 14T deki arama sorunu yüzünden vazgeçtim. Karşıya ses az gitme bana ses az gelme gibi sorunlar varsa işimi görmez. Her şeyden önce telefon bu.
-
bunu nasıl yapıyoruz teşekkürler
-
Ana ekran'a widget ekleme kısmından.
Samsung'dan honor'a geçmeyi düşünüyorum. Honor 200'ü almalı mıyım yoksa 300'ü beklemeli miyim?
-
Mayıs haziran gibi tanıtılsa Ağustos ayından önce buraya gelmez.1 ayda fiyatının düşmesini bekleseniz…
O zamana kadar başka modellerde araya girer kafanız karışır. Cihaz güzel gözünüz 3-4 sene başka cihazı aramaz bence fırsatı iyi değerlendirin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Honor 300 modeli global e gelmeyecek.
Honor bir seri global bir seri çin için getiriyor numara serisini
90 - global
100 - çin
200 - global
300 - çin
400 - global
Olarak devam eder.
Honor 400 ise bence beklemeye değer, özellikle 7000 mAh batarya ile gelecek deniliyor.
200 de olduğu gibi bu yaz mevsimi sonuna doğru piyasamıza gelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu widget nereden yapılıyor
400'ün bu yaz ya da bu sene geleceği kesin mi hocam?quote:
Orijinalden alıntı: jasonw
Honor 300 modeli global e gelmeyecek.
Honor bir seri global bir seri çin için getiriyor numara serisini
90 - global
100 - çin
200 - global
300 - çin
400 - global
Olarak devam eder.
Honor 400 ise bence beklemeye değer, özellikle 7000 mAh batarya ile gelecek deniliyor.
200 de olduğu gibi bu yaz mevsimi sonuna doğru piyasamıza gelir
Bir de normalde Samsung'un arayüzünden çok memnunum ve mini bir ekosistemim var telefonun yanında kulaklık saat ve monitör olarak fakat A33'ün Ram'inden (6GB) dolayı muhtemelen çok kasıyor telefon. Bir yandan A56'yı beklemek istemiyorum çünkü fiyatı 20binin üzerinde olacağını düşünüyorum diğer yandan da Samsung'un 20bin altındaki telefonlar performans olarak A33'ten çok da farklı olacağını düşünmüyorum. Honor için aklımdaki tek soru işareti aslında MagicOS. OneUI'ı aratır mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X