google play puanı 4,7. Aşağıda gizlilik ile ilgili bilgilendirme var. Tabi ki son karar sizindir. Ben çok memnunum. Google sms bana göre hiç kullanışlı değil. |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (318. sayfa)
-
-
Ekran jelatini kayıyor muhtemelen yakın zamanda çıkar ekrandan ne yapacağız durum kötü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu 1.5 aydır kullanıyorum. İlginç bir şikayetim var. Ekranda yağ kalıntısına benzer bir sürü noktacik var. Bunlar yalnızca ışık belli bir açıdan vurduğunda dikkatli bakarsanız görülen şeyler. Yağ kalıntısı olduğunu zannetmiyorum çünkü silince geçmiyor ve çok duzenliler. Sanki piksel gibi. Ekranla alakalı bir problem olabilir mi? Önemli bir darbe de almadı telefon.
Ve geçenlerde ilk "uygulama yanıt vermiyor" hatamı aldım. 1.5 aylık telefon için çok erken değil mi?
Bende de var o dediğiniz, muhtemelen ekran koruyucdanquote:
Orijinalden alıntı: mr. solucan
Telefonu 1.5 aydır kullanıyorum. İlginç bir şikayetim var. Ekranda yağ kalıntısına benzer bir sürü noktacik var. Bunlar yalnızca ışık belli bir açıdan vurduğunda dikkatli bakarsanız görülen şeyler. Yağ kalıntısı olduğunu zannetmiyorum çünkü silince geçmiyor ve çok duzenliler. Sanki piksel gibi. Ekranla alakalı bir problem olabilir mi? Önemli bir darbe de almadı telefon.
Ve geçenlerde ilk "uygulama yanıt vermiyor" hatamı aldım. 1.5 aylık telefon için çok erken değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar honor 200 serisinde netflix çalışmıyor diye bir video görmüştüm doğru mudur?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fossify, üretim amacı gereği hiçbir uygulamasında (klavye ve sms uygulamalarını kullanıyorum) veri toplamıyor. Açık kaynak kodlu. Tüm uygulamaları basit ve yalın. Ben iş için kullanıyorum. Temel klavye ve temel SMS işlerimi görüyor.
Esas Google Mesajlar ve Microsoft Swiftkey arka planda veri topluyor. Bu veri toplama işi ilk bakışta elbette zararımıza değil ama o tarafa giden verilerimiz bir şekilde kötü niyetli kişi ya da kuruluşlara sızarsa dediklerinizin olması mümkün.
Fossify'ın uygulamalarını kullanın. Kafanız rahat olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Magic 7 pro lar Teknosa lara gelmeye başlamış
Arkadaşlar herkese merhaba. Eşime vatan bilgisayardan düz honor 200 aldım. Çok güzel telefon lakin iki tane sorunumuz var. ilk olarak geceleyin kendi kendine el fenerini açıyor. sabah kalktığımızda el feneri açık buluyoruz. ikinci olarak sabahları whatsapp ı ilk açtığında kişilerin profil resimleri titriyor. karşılaşan varsa çözüm yolu arıyorum. herkese iyi forumlar
-
Kurarken klonlayarak mı kurdunuz, kabloyla mi veri aktardiniz? Evet ise sıfırdan sadece Google Backup kullanarak kurun
cihaza hehangi bir klonlama yapmadık. cihazı açıp masaüstüne gelene kadar ilerledik sonra da google hesabına giriş yapıp gerekli uygulamaları yükledik whatsapp instagram falan. öyle bilinmedik bişey yok telefonda yüklü olarak. google backup nedir bilmiyorum üstadım
-
Dediğiniz gibi yaptıysanız zaten doğrusu olmuş. Google Backup yaparsanız bütün telefon, şifre, WiFi ve aplikasyonlari kendinindiriyir. Klon yapınca sorun olabiliyor. Fazla ilerlemeden sıfırlayıp tekrar demeyip aynı şey olursa iade edin bence
Kendi kendine flaş açma olayını hiç yaşamadım ama WhatsApp ile ilgili durumu çok nadir olarak yaşıyorum. Uygulamayı zorla durdur deyip tekrar açınca düzeliyor. Yazılımsal bir durum olduğunu düşünüp üzerinde durmadım. Tekrar baştan kurup bir kez daha deneyin olmazsa eğer Vatan Bilgisayar'a hemen götürün.
Pek zannetmiyorum ama buradaki ayara da bakabilir misiniz? Ayarlara girip arama yerine hızlı başlatma yazarsanız bu ekran çıkar. El feneri seçili ise kamerayı seçin.
whatsap daki titreme başka cihazlarda da var bende. telefonun değil uygulamanın problemi. bazen oluyor.
Son dönemde ben de yaşamaya başlamıştım, uygulama kaynaklı olduğunu düşündüğüm için üzerinde durmadım. Bu ara çok fazla özellik geliyor whatsapp için. Bir şeyleri bozmuşlardır özellik ekleyecem derken :) güncelleme ile çözülür umarım.
Herkese merhaba. Hepsiburada üzerinden Honor 200 - 8/256 aldım. Daha önce Vatan Bilgisayar'da denemiştim, yine de ilk izlenimler güzel (4k 30fps video çekerken ve sanki bazen de fotoğrafta hafif sıkıntılar gördüm). Sizlere sormak istediğim birkaç soru var; telefonun ses açma/kapama tuşu biraz oynak gibi geldi bana, sizlerin cihazları da öyle mi acaba? Bir de telefonu kutudan çıkarttığımda ekranın alt kısmı biraz buğulu ya da hafif iz varmış gibiydi. Daha önce bu konu içinde Hepsiburada üzerinden satın alıp kullanılmış/iade edilmiş ürün gönderildiğini bildiren oldu mu?
-
İade edin gitsin, hiçbir şey kaybetmezsiniz, yine alırsınız yenisini. Yine iade edilmiş ürünü çakmış olabilirler.
Edit : ekran altındaki iz nasıl tam olarak, görünür halde mi, belirgin bir şey mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 2 Şubat 2025; 15:40:1 >
Bir sıkıntı yok bende, görüntü kalitesi de net (honor 200 pro).
-
Öyle bir şikayet yazan hatırlamıyorum ama öyle sorunlar varsa iade edin bence de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X