Taa Nokia android telefon zamanlarından burada açılan konuları hatırlıyorum, yeni cihaz alıp içinden sim kartı çıkanını bile gördükten sonra hiç güvenim yok bunlara. Herşey beklenir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (319. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Haklı olabilirsiniz, bizim cihazların kutuların üzerine kaplı jelatinde bandrol yoktu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanlış anlaşıldı galiba, kalıcı bir iz yok. Sanki ekranın alt kısmına dokunulmuş gibiydi (koruyucuyla ekran arasında değil direkt koruyucunun üstü) telefonu kutudan çıkardığımda ama parmak izi gibi de değildi buğulu görünüyordu sadece alt kısmı. Sonra sildim geçti. Kutu da jelatinliydi. Birde ses tuşu hafif oynuyor çok sabit değil, görünürde kafama takılan başka birşey yok. Eğer iade ürünse sıfırlandıktan sonra aida64 gibi programlarda "charge cycle" da sıfırlanır mı? Çünkü orda 0 yazıyordu şuan taktım 1 oldu. Tabi belki iadeyse bile hiç şarj edilmemişte olabilir.
-
Neyseki hıyar çıkmıyor içlerinden 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Beyler selam cihazı almayı düşünüyorum memnun musunuz? Sizce pro mu düzü mü mantıklı? Oyun oynamıyorum telefondan ama pro daha mantıklı geldi işlemci kaynaklı.
-
Ekonomik olarak değerlendir bence konuyu. Bende Pro var memnunum, düz olanlarda memnun genel itibariyle.
sadece işlemci olarak bakma, C1 RF çipi için bile değer. Google Translate edersin.
https://www.gizchina.com/2023/03/06/honor-c1-rf-chipset-launched-sets-a-new-benchmark
Teşekkürler detaylı bilgilendirme için.
Teşekkürler.
teşekkür ederim hocam, ayarlar kısmından bakıcam.
-
Bugün bir beta güncellemesi gelmiş diye yazmıştı. Şimdi baktım mesaj yok.
-
Ben yazmıştım. Honor Club İtalya forumunda son mesajın tarihini bugün görünce yeni sandım, oysa 11 Ocakta mı ne almaya başlamış 200 serisi. Önceden paylaştığımı hatırlayınca ve haber eski olunca sileyim dedim.
Edit: Link
www.honor.com
HONOR 200 Pro: MagicOS 9 Beta arrivata | HONOR CLUB (IT)https://www.honor.com/it/club/topicdetail/topicid-3641924357685248/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 3 Şubat 2025; 1:1:50 > -
-
(Sarj döngüsü 67) telefonu toplam 67 kez şarj ettiniz.
Bataryanın belli bir şarj etme kapasitesi varmı,varsa nerden öğrenebiliriz. ( örneğin 1000 kez şarj edilebilir gibi )
Genelde 500 döngü ve bazı yeni nesil bataryalar 1000 döngüde %80 batarya sağlığına geliyor. Net cevabı marka kendi sitesinde bahsettiğse bulabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X