Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (333. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü5 Mobil
5 sn
6.847
Cevap
156
Favori
316.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gsmarena'da 16'lık model de var gözüküyor ama fiyattan dolayı getirmemiş olabilirler. İleride gelir belki.

• crusht C kullanıcısına yanıt

Bu hangi site? Satışa cıktımı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncellemeyi yaptım dostlar; Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Çok şükür kasma donma olmadı, gerisi aynı zaten ve de cihaz güzel yani böyle kalsa da olur.

Android 15'e yükseldi.

• Pil ayarlarında düzenleme var mı

• Yokizm kullanıcısına yanıt

Link varmı fiyat nedir

• freezeboi kullanıcısına yanıt
    Klavye açıkken aşağıda işaretlediğim yere tıklayıp açılan menüden "yeniden boyutlandırma" yazan yerden istediğiniz ayarı yapabilirsiniz.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

_____

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesadüfi -- 9 Şubat 2025; 3:40:8 >

• (Honor 200 - 8/256) MagicOS 9 güncellemesinden sonra, daha önce var mıydı bilmiyorum ama şuan farkettiğim tek bug youtube da tam ekran bir video izlerken uygulamayı aşağı çekip sonra tekrar açıp tam ekrandan çıkınca falan bazen ekranın en altındaki o çubuk ekranın ortasında kalıyor, bişeyler yapınca düzeliyor (Wipe Cache yapmadım etkiler mi bilmiyorum). Onun dışında ayarlarda bazı menülere ekstra özellikler eklenmiş. Kontrol merkezi değişmiş ve biraz daha özelleştirilebilir olmuş, temalar da öyle.

Honor hariç diğer markaların 120hz ekranlı telefonlarını kullanan arkadaşlar için soruyorum; örneğin twitch gibi uygulamalarda resim içinde resim modunda diğer markaların arayüzü de ana ekranda 60hz veya 90hz mi oluyor küçük ekranda yayın/video oynattığı için? Youtube da 60hz dinamikte. Ekran hz olayı dinamikte pek sağlıklı çalışmıyor. Direkt 120hz çekince de yine bazı uygulamalar muhtemelen optimizasyon/uyumluluk sıkıntılarından en fazla 60/90hz oluyor. O zaman 120hz ekranın ne anlamı kalıyor telefonun arayüzünde hiçbir şey açık değilken gezmek için mi? Boştayken 60hz altına düştüğünü de görmedim sanırım düşebilen markalar/arayüzler de var güç tüketimi açısından önemli.

- Youtube da 4K 60 FPS HDR video bazen kasıyor mesela bu düzelebilir birşey mi? Bu telefonla 2K üstünü kullanacağımdan değil de neden öyle? Ben 7 Gen3 işlemcinin gücünün yetmediğini düşünmüyorum nedense. Yakın özelliklere sahip başka bir modelle bunu deneyen oldu mu? 

- Kamera uygulaması da 60hz ve pek sağlıklı çalışmıyor gibi.

- Arayüzde bazı menülerde falan da 60/90hz çalıştığı belli oluyor.

- Bende olmadığı için bir telefoncuda Type-C / 3.5mm dönüştürücü denedim. Birkaç kez saniyelik cızırtı sesleri duydum. Dönüştürücü mü kalitesizdir, uyumluluk sorunu mu olmuştur yoksa bu şekilde kulaklık bağlantısı genel olarak sağlıklı olmuyor mu bilemedim.

*** Bunların çoğu güncellemeyle gelmiş şeyler değildir ben genel olarak bahsediyorum ve çoğu kişi için de belki bunlar sorun bile değildir ama diğer markalarda da böyle mi? Daha önce 120hz başka bir telefon kullanmadım bu durum Honora özel optimizasyon sorunları mı yoksa androidin/uygulamaların genel optimizasyon eksikliği mi? Özellikle Samsung One UI için daha önce kullananlar ve bunlara dikkat edenler var mı? Ben uzun süredir 60hz telefon kullandığım için bu deneyimlerden geride kaldım.

- Honorun bu cihaza en az 3 android - 4 güvenlik güncellemesi ya da 4/5 verme ihtimali var mı yoksa öncekiler gibi 2/3 te bırakır mı?

- Telefona kılıf taktıktan sonra kavisli ekranın bir nanesi kalıyor mu yoksa rahatsız edici mi oluyor kılıfla? Henüz kılıf almadım sanırım 1-2 haftada geliyormuş yurtdışından. Güzel ürünler var mı?

Honor 200 (8/256 UFS 2.2) ile A55 (8/256 UFS 3.1) kıyasında uzun vade kullanım için ne düşünüyorsunuz? Siz bir telefonu en fazla kaç yıl kullanıyorsunuz 2 android/3 güvenlik güncellemesi yeterli mi sizce? Ben pek sık telefon değiştiren biri değilim. Güncelleme tarafında 2/3 yıl politikası olumsuz düşünmeye itiyor. Honor 200 'e karar vermiştim ama 1 haftalık test etmeye ve biraz kullanıma dayalı deneyimim sonucunda hala iade konusunda şüphedeyim çünkü en çok ekranı için tercih ettim ama ekranı iyi şekilde kullanabilecek kadar optimize bir yazılımı yoksa üzer. Karşılaştırabileceğim bu seviyede bir cihaz kullanmadım daha önce, emektar mi5 ten geçtim çok yaşlı. Bu telefon fiyatına göre özellikler bakımından gayet iyi ama bazı eksiklikleri de var ve günün sonunda maliyet artmasın diye bazı şeyleri eksik bırakan, 2024 te çıkan telefona belki de pro modeliyle ayrışsın diye suya dayanıklılık sertifikası almayan, gorilla glass yerine dayanıklılığını bilmediğimiz koruyucu cam kullanan Çinli bir marka. Uzun süre Xiaomi de reklam görüp, optimizasyonu da bence kötü olan MIUI kullandıktan sonra ve diğer sebeplerden hala Çinli bir üreticiyle devam etsem mi tereddütündeyim. Çok fazla ürün çıkartıyorlar ve genelde en üst seviye ürünleri hariç yazılım desteğini yeterince uzun vermiyorlar. Bir de ses açıp kapatma tuşum biraz fazla oynuyor sonradan garantiyle uğraşamam diye de iade ya da mümkünse değişim düşünüyorum. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfwood9969 -- 9 Şubat 2025; 4:41:5 >

• Wolfwood9969 W kullanıcısına yanıt
    %100 emin değilim ama bu telefonların ekranı LTPO değil sanırım ve 1-120 arası değişim yok. Ben 120hz e sabitledim ve buna rağmen çok iyi pil süreleri alıyorum.

Bende Pro model oldugunicin diğer şeyleri bilemeyeceğim.

Dönüştürücü meselesi telefondan kaynaklanmıyor. Piyasadaki ucuz dönüştürücülerin çoğu ses dönüşümünü barındırdıkları kalitesiz çip üzerinden yapıyorlar, haliyle seste cızırtılar, bozulmalar vs oluyor.
    Usb-c hem analog hem de dijital olarak ses aktarabiliyor. Dolayısıyla çipsiz, analog bir dönüştürücü alıp, ses çevirim işini cihaza bırakınca çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Bende önceki cihazımda bu bilgiyi öğrenene kadar cihazda bir problem olduğunu düşünüyordum.

Kılıf olarak sağ ve sol tarafı çıkıntısız, alt ve üst kısımları çıkıntılı bir kılıf almanızı tavsiye ederim. Yoksa köşelere erişim tam bir eziyet olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesadüfi -- 9 Şubat 2025; 7:17:29 >

Hocam merhaba. Güncellemeden sonra kamerada 60hz modu düzeldi demişlerdi. Düzelmemiş mi?

• Android System Safetycore yüklenmiş telefona yeni bir ek güvenlik modülü

• Telefonun galerisine girdiğimizde fotoğrafları eskiden yeniye ya da yeniden eskiye sıralama ayarı var. Örneğin whatsapp images klasörünü istediğimiz sıralamada ayarlayıp onaylasak bile belli bir süre sonra kendi kendine ayar geri değişiyor. Çok saçma bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 9 Şubat 2025; 11:27:41 >

Honor'u yeni yeni kullanıyorum ama dediğiniz gibi dinamik bir hz yenileme olayı yok sanırım. Uygulama bazlı 60 veya 120 şeklinde çalışıyor. Samsung'da yaptığınız ayar tüm telefonda geçerli oluyor. Ben komple 120 hz'e aldım telefonu arayüzde vs kasma donma olmuyor (honor 200 pro).

4K 60FPS HDR'a gücü yetmiyor olabilir, A54'te de benzer bir sıkıntı yaşamıştım.

Kaliteli bir dönüştürücü ile denemekte fayda var. UGreen'in DAC çipli ürünlerini öneriyordu bazı arkadaşlar o tarz bir şey olabilir.

Honor güncelleme için net bir şey söylemiyor. Honor 200 Pro için GSMArena'da 4 android 5 yıl güvenlik, Honor UK'de 3 android 4 yıl güvenlik, Honor Türkiye'ye attığım destek mailinde de piyasaya sürülmesinden sonraki 2-3 yıl içinde güncellemeler alabilir şeklinde dönmüşlerdi. Samsung kadar güncelleme alacağını sanmıyorum. Samsung orta segmentte genelde 4 android 5 yıl güvenlik, S24'ten itibaren üst segmentte de 7 yıl güncelleme veriyor şu anda.

• tesadüfi T kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam. Ben google değil yandex klavye kullanıyordum. Google a geçtim onda bu sorun yok

• @erhanercan

Merhaba, iki sefer tam dolum yaptım onlarda tam iki döngü harcadı ve aida64 ile de cycles arttı, onlarla birlikte yüzde 30-80 şarj ile 1 haftada 3 döngü harcamışım.

En son bugün 31-70 arası yüzde 7 döngü ile şarj etmiş.

Sizde nasıl bir değişim oldu.

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    11 Şubat'ta resmi olarak satışa sunulacakmış hocam.

• Deneme 1.2... Ayak üstü acele ile çektiğim ilk deneme fotoğraflarım.

Oynama falan yok, orijinal hali ile bıraktım.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• bende aldım arkadaşlar bakalım

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.