Sürekli temizlik yapmayın. Verileri oluşturması normal. Ayrıca kendi ayarlarından akıllıca ön bellek verilerini düzenleyip silinmesi gerekenleri otomatik siliyor. Sürekli önbellek verilerini silerek profil optimizasyonu da bozmuş oluyorsunuz. Problem olmadığı sürece zırt pırt optimize tuşuna dokunmayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (315. sayfa)
-
-
Yarın gece tekrar dener ss alırım 😅👍🏼
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün yüzde 25 ten full şarj dolumunu 34 dakikada yaptı cihaz bence kötü değil,
benim cihaz sabah kalktığımda şarjı azalmamış oluyor
çünkü cihazı gece kapatıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökayay3434 -- 30 Ocak 2025; 10:50:43 > -
benim telefonu sola yatırınca ekran dönüyor, sizde de aynı mı deneyebilir misiniz?
-
Otomatik döndürme açık olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamp ya da priz olmayan bir ortamda da powerbank kullanmak lazım. Benim her daim yanımda taşıdığım ufak bir çantam var şarj aleti kablosu ve powerbank taşıyorum ne olur ne olmaz diye.
Neticede kıyas olamaz belki ama 12/512 cihazların en az 75-80.000 TL den başladığını düşünürsek 19-20.000 TL olan bir cihazdan alabileceğimiz maksimum verimi alıyoruz diye düşünüyorum. Hobor 200 verdiğim paranın sonuna kadar değdiği bir cihaz oldu benim için.
Ben de öyle düşünüyorum zaten. şarj konusunda günlük kullanım için ince detaylarını incelemeye gerek bırakmayacak kadar iyi olduğunu söylemek istedim. Powerbank tabii ki olmalı zaten öyle durumlarda. Ben de fazlasıyla memnunum. Uzun ömürlü olması dileğiyle..
Arada şunu yaşıyorum; kamerayı kullanırken normal fotoğraf modunda kasıyor ekran, yani şöyle ben telefonu hareket ettiriyorum ama minik donmalar oluyor görüntüde görüntü geç geliyor gibi hareketlerime minik de olsa biraz geç tepki veriyor. O esnada arka planda herhangi bi uygulama çalışmıyor farklı. Ayrıca telefonu sallayınca da bi ses geliyor. Kamera kısmından geldiğini düşünüyorum normal mi bu?
Gelen ses ois normal
telefonun şarja takıldığı saatle alakalı muhtemelen. İnsanlar gece sarja takıp sabah aldığı için bir nevi güvenlik önmeli olmalı 01-06 arası bu şekildedir mesela. Gün için hemen dolduruyor.
-
Çok büyük ihtimalle öyle, yanlış bilmiyorsam iphoneda da aynı özellik varquote:
Orijinalden alıntı: jagataitelefonun şarja takıldığı saatle alakalı muhtemelen. İnsanlar gece sarja takıp sabah aldığı için bir nevi güvenlik önmeli olmalı 01-06 arası bu şekildedir mesela. Gün için hemen dolduruyor.
Honor 200 pro siparişi vererek aranıza katıldım az önce. Tavsiye edeceğiniz bir kılıf var mı? N11, hepsi burada ve trendyolda çok çeşit var ama burda yok diye okumuştum genelde yurt dışından verilmiş siparişler. Oradakiler uyumsuz mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 30 Ocak 2025; 15:37:14 >
-
Teşekkür ederim hocam. Şu an kullandığım telefonda da buna benzer kılıf var. Şu ürün iyi değil mi sizce?
Kaba duruyor hocam, tabii tercih meselesi.
Lakin her ne kadar kaba dursa da, telefonu olası düşmelere karşı koruyacağını düşünüyorum.
Arkadaşlar telefonun kendi sensörünün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için çeşitli kodlar oluyor ya, bu honor un yakınlık sensörünü bu şekilde nasıl test edeceğiz bilgisi olan var mı, yoksa gidip değişim isteyecem, canı isterse kapanıyor, istemezse kapanmıyor sensör
Bunu kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim telefona bayağı premium bir görüntü veriyor ve dikkat çekiyor https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099595612974&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fb6e10023-dcaa-44aa-8570-b0cea5f5c239.jpg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fb6e10023-dcaa-44aa-8570-b0cea5f5c239.jpg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=51ae9ddd-235e-44b3-81f6-58ea1eca&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBBDG5KPNBSCFV7RQGA3VFLAT7OOU2FHGAUD6BXX6O3J43X6VI64USTXMOZ6NF5IJIANXFGA&locale_override=203~tr~TRY
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Orta üst düzey kaliteli bir şey olsun diyorsanız Xundd ve Tudia. Xundd Aliexpressten, Tudia Amazondan.
Ali'den Xundd
Amazon'dan IBYWIND çakın 2 - 3 kutu. (Sadece ekran koruyucusu için bile değer, ondan fazla söyledim)
Teşekkür ediyorum güzel kılıfmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X