Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Legolasx , Legolasx Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.305
Cevap
147
Favori
293.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sürekli temizlik yapmayın. Verileri oluşturması normal. Ayrıca kendi ayarlarından akıllıca ön bellek verilerini düzenleyip silinmesi gerekenleri otomatik siliyor.

Sürekli önbellek verilerini silerek profil optimizasyonu da bozmuş oluyorsunuz.

Problem olmadığı sürece zırt pırt optimize tuşuna dokunmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Yarın gece tekrar dener ss alırım 😅👍🏼

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dün yüzde 25 ten full şarj dolumunu 34 dakikada yaptı cihaz bence kötü değil,

benim cihaz sabah kalktığımda şarjı azalmamış oluyor

çünkü cihazı gece kapatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökayay3434 -- 30 Ocak 2025; 10:50:43 >
  • torontoidmanyurdu T kullanıcısına yanıt

benim telefonu sola yatırınca ekran dönüyor, sizde de aynı mı deneyebilir misiniz?

• Gökayay3434 G kullanıcısına yanıt

Otomatik döndürme açık olabilir mi?

• glitter46 G kullanıcısına yanıt

Kamp ya da priz olmayan bir ortamda da powerbank kullanmak lazım. Benim her daim yanımda taşıdığım ufak bir çantam var şarj aleti kablosu ve powerbank taşıyorum ne olur ne olmaz diye.

Neticede kıyas olamaz belki ama 12/512 cihazların en az 75-80.000 TL den başladığını düşünürsek 19-20.000 TL olan bir cihazdan alabileceğimiz maksimum verimi alıyoruz diye düşünüyorum. Hobor 200 verdiğim paranın sonuna kadar değdiği bir cihaz oldu benim için.

• Narki kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum zaten. şarj konusunda günlük kullanım için ince detaylarını incelemeye gerek bırakmayacak kadar iyi olduğunu söylemek istedim. Powerbank tabii ki olmalı zaten öyle durumlarda. Ben de fazlasıyla memnunum. Uzun ömürlü olması dileğiyle..

• Arada şunu yaşıyorum; kamerayı kullanırken normal fotoğraf modunda kasıyor ekran, yani şöyle ben telefonu hareket ettiriyorum ama minik donmalar oluyor görüntüde görüntü geç geliyor gibi hareketlerime minik de olsa biraz geç tepki veriyor. O esnada arka planda herhangi bi uygulama çalışmıyor farklı. Ayrıca telefonu sallayınca da bi ses geliyor. Kamera kısmından geldiğini düşünüyorum normal mi bu?

• glitter46 G kullanıcısına yanıt

Gelen ses ois normal

• erhanercan kullanıcısına yanıt

telefonun şarja takıldığı saatle alakalı muhtemelen. İnsanlar gece sarja takıp sabah aldığı için bir nevi güvenlik önmeli olmalı 01-06 arası bu şekildedir mesela. Gün için hemen dolduruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jagatai

telefonun şarja takıldığı saatle alakalı muhtemelen. İnsanlar gece sarja takıp sabah aldığı için bir nevi güvenlik önmeli olmalı 01-06 arası bu şekildedir mesela. Gün için hemen dolduruyor.

Çok büyük ihtimalle öyle, yanlış bilmiyorsam iphoneda da aynı özellik var

• Honor 200 pro siparişi vererek aranıza katıldım az önce. Tavsiye edeceğiniz bir kılıf var mı? N11, hepsi burada ve trendyolda çok çeşit var ama burda yok diye okumuştum genelde yurt dışından verilmiş siparişler. Oradakiler uyumsuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 30 Ocak 2025; 15:37:14 >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

Ben de Hepsi burada dan yurtdışı olarak sipariş geçtim, Türkiye de öyle çok ahım şahım kılıf seçeneği yok maalesef. Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Direkt kendi aldığım modeli tavsiye ederim hocam, ben düz model için sipariş geçtim ama bence Pro modeli için de vardır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt

Kaba duruyor hocam, tabii tercih meselesi.

Lakin her ne kadar kaba dursa da, telefonu olası düşmelere karşı koruyacağını düşünüyorum.

• Arkadaşlar telefonun kendi sensörünün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için çeşitli kodlar oluyor ya, bu honor un yakınlık sensörünü bu şekilde nasıl test edeceğiz bilgisi olan var mı, yoksa gidip değişim isteyecem, canı isterse kapanıyor, istemezse kapanmıyor sensör

Orta üst düzey kaliteli bir şey olsun diyorsanız Xundd ve Tudia. Xundd Aliexpressten, Tudia Amazondan.

• Ali'den Xundd
    Amazon'dan IBYWIND çakın 2 - 3 kutu. (Sadece ekran koruyucusu için bile değer, ondan fazla söyledim)

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum güzel kılıfmış.

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.