< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (313. sayfa)
-
-
Hemen güncelleyelim o zaman 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu yüzdelere bakarken bunu unutmayın. %100 den başlarsın 8 saatte %1 düşer ama %50 den başlayıp 8 saatte %3 düşebilir. Ki bu telefondan telefona göre de değişebilir bence.
merhaba nasıl güncelleniyor play system ?
-
Ayarlar - Telefon hakkında - Google play sistem güncellemesi
Hocam siz telefonu çift hat kullanıyorsunuz o yüzden daha fazla tüketmesi normal, bir gece de ek olarak tek hat açık kalacak şekilde deneyin muhtemel yarı yarıya düşer tüketim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen onu hiç düşünmemiştim 😃👍🏼 birde öyle deneyeyim teşekkürler 🤝🏻
Düz olan modelde şebeke çekimi sorunu yaşayanlar var sanırım doğru mu? Siz yaşadınız mı böyle bir problem? Bir de şarj ortalama ne kadar gidiyor? Ben de Samsung M51 var 4 buçuk yıl oldu kullanalı hala ilk gün ki gibi. 7000 mah pil var. Yeni alacağım telefonun da şarj konusunda üzmesini istemiyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 29 Ocak 2025; 10:7:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne demek hocam, hatta sinyali az çeken hattı kapatırsanız sonuç daha da iyileşir bence.
Sonuçları burayla da paylaşırsanız memnun oluruz :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır. Haftaya birde onu denerim artık gece vardiyasında malum o yüzden 🤝🏻🙋♂️
Banada aynısı oldu
Güvenlik ve Gizlilik > Sistem Güncellemeleri > Google Play System
O kısmı Bildirimler ve Duman Çubuğu kısmından kapatabiliyorsun. Kapat gitsin.
Edit: * Durum Çubuğu 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 29 Ocak 2025; 11:57:35 >
Ben yeniden kontrol ettiğimde ilave güncelleme yoktu. Direk Ocak olarak göründü.
Merhaba Magicos 9.0 android 15 tabanlı beta sürümünden sonra arama kaydedici (call recorder) çalışmıyor. Aynı sorun sizde de oldu mu? Bir çözüm bulan arkadaş var mı acaba ?
-
Bu başlığa yazanlar arasında okudugum kadarı ile öyle bir sürüm alan yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torontoidmanyurdu -- 29 Ocak 2025; 13:1:16 >
Aslında olan şey normal normalde kapalı olan bir özellik 15 de farklı bir yazılım 14 de ki gibi dâhili olarak kapalı geliyorsa onunda açılması gerekiyor. İlk A15 kullanıcısı da sizsiniz sanırım.
Önceden söylemiştim tekrar edeyim;
Güvenlik ve Gizlilik > Cihaz Veri Koruması > Reklam ve Gizlilik > Tüm Sistem Uygulamaları kısmını seçerek açık olan takiplerini hepsini kapatmayı unutmayın.
Play System gibi bazı güncellemelerde ya da bir uygulamayı çok kullanıp profil yarattığınızda, yeni uygulama yüklediğinizde bir süre geçince vs takip kısımları açılıyor.
Bu kısmı düzenli kontrol edin ve takipleri kapatın. Tekrar ediyorum bir süre sonra açılabiliyorlar.
Boşuna sistem kaynağını kullanmasın.
Yaptım, teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X