Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: torontoidmanyurdu , electribe Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.372
Cevap
151
Favori
296.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gemide çalıştığım için yıllarıdır yurtdışı kullanımım açıktı. İphone kullanıyordum ve veri dolaşımını kapalı yapınca hiçbir türlü ücret gelmiyordu. Honor 200 dede aynı şekilde dolaşım kapalı fakat 2 defa kullanım yaptı internetten. bende uçak modunda devam ediyorum şuan. Sanırım android cihazlar bu konuda biraz daha eksik kalmış gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 8.0.0.199 ocak güvenlik yaması yeni geldi bana. 154 mb.

Edit: Ufak tefek görsel değişiklikler de olmuş ayarlar kısmında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 20 Ocak 2025; 21:4:49 >
  • Deneme sürümü kısmında gözüktü.

• MoÇü kullanıcısına yanıt

bana da arada birkaç güncelleme gelmeyip direkt 8.0.0.199 geldi şimdi

89 yüklüydü sanırım. bazılarına 91 gelmişti. bana direkt 89 dan sonra 199 geldi

• Bana da 202 sürümü geldi. (200 Pro)

• Benim cihaz da düz 200 8gb olan modeli 201 var

• Reis-ül Küttab R kullanıcısına yanıt

Bende de en son 202 var

• Pro 202 sürüm

• Ben de 189 var ayarı kaçtı güncelleme işinin. İlk 2 ay herkese aynı zamanda geliyordu sonra bozdular. Ben önemsemiyorum ama çevremde güncelleme takıntılı arkadaşlarım var iyi ki Honor aldırmadım başımın etini yerlerdi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Farklı sürüm numaraları olması ilginç.

Büyük ihtimalle içerik aynıdır. Sadece no farklı.

Belkide parti parti güncelleme verdikleri için sürüm numaralar herkesde aynı olmuyor
    https://www.honor.com/tr/support/bulletin/2025/1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torontoidmanyurdu -- 20 Ocak 2025; 23:48:30 >

• Honorun güncelleme yönünden zayıf bir marka olduğunu bilerek aldım telefonu bundan dolayı rahatsız olmuyorum bu durumdan zaten güncelleme gelse de hemen yüklemem yükleyenlerin yorumları olumlu ise bir süre sonra yüklerim.

• 199 sürümü geldi indirdim şimdi. Temalar kısmında bir kaç özellik gelmiş. Temayı uygulamadan özelleştirme yapabiliyoruz. Bu güzel olmuş.

Edit:Büyük ihtimalle temalar uygulaması güncellemesi ile gelmiştir bu özellik ben yeni farkediyor olabilirim :)

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 21 Ocak 2025; 0:39:42 >
  • Honor 200 kullanıyorum tv plus da birşey izlerken tam ekran olmuyor bazı uygulamalarda tam ekran olmuyor herhalde

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Yazı fontu nedir? Birde ben Samsung cihazlar da olan ( cool jazz) yazı fontunu uygulamak istiyorum ama mağaza da bulamadım nasıl yapabilirim bilgin varmı

• salih_2828 kullanıcısına yanıt

simkart değişimi oldu mu? telefon değişince esim ile devam ediyorsanız santralden roaming açılmış olabilir Turkcell arayıp yurtdışı kullanım(yurtdışı arama değil) konuşma ve internet kısıtının kapalı olduğuna emin olun buna rağmen ücret geldi ise btk üzerinden şikayet edin. Fatura şikayetinizde sms ile takip bilgisi gelmesi gerek o gelmedi ise belkide hiç şikayet açmadılar.

• Adem.57 A kullanıcısına yanıt

The white peach ismi yazı fontunun. Ben de zevkime uygun bir bunu bulabildim. Üçüncü parti uygulamalarla yazı fontu eklenebiliyor diye biliyorum ama uygulama kısmını bilmiyorum maalesef.

• güncelleme bana kendiliğinden değil de, deneme sürümüne tıkladığımda düşüyor. Bunun sebebi ne olabilir?

• AsoBey kullanıcısına yanıt

Bende de aynı. Sebebini bilmiyorum.

• Deneme sürümünden 1 hafta sonra kendi düşüyor. Ben her seferinde bekliyorum normal güncellemeden gelmesini.

• 8/256 olan modele durduk yere 3000 tl zam geldi. Alacaktım vazgeçtim, sağlık olsun

• 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.