Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: torontoidmanyurdu Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.504
Cevap
152
Favori
303.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erhanercan

Şakadan takılıyorum :)

Bu muhabbet belki 9 ile tam yerine oturur.

yoksa 80 dolup 100 gösterme muhabbetleri sadece zırva

Bencede

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kılıfı Hepsi burada üzerinden, farklı bir satıcı dan sipariş verdim;
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Buda Çin den geliyor ama olsun, henüz telefonu daha almadım zaten.

Aliexpress den alsaydım daha pahalıya gelecekti; Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim 🙏🏻

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
  • Arkadaslar honor 200 5g kullanıyorum ama usb-c girişi aux yapacak uyumlu cevirici bulamadim. Var mi tavsiyeniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Honor 200 Pro, 12 + 512, Yeşil renk siparişi vererek aranıza katıldım.

• Bu honor notlara PC üzerinden erişebiliyor muyuz. Sitesinde uygulamayı indirin diyor ama bulamadım bir türlü

• freezeboi kullanıcısına yanıt

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Bulamamıştım teşekkürler

• Merhabalar. Honor Pro 200 12+512 ile dahil oldum.

• Yokizm kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dostum. Güzel bir renk tercih etmişsin. Hepsiburada'dan alman daha iyi olmuş bilsem ben de oradan alırdım.

• Daha önce, internette kopmalar yaşadığımı yazmıştım. Kopma olduğunda binadaki yerimi değiştirip pencereye yakın yere gittiğimde bağlantı tekrar gelmeye başlıyor, onu fark ettim. Daha önceki telefonumda, kopma olan yerde herhangi bir sorun yaşamıyordum. İşin ilginç tarafı honorda kopma olduğunda şebeke gösterge dişlerinde bir azalma olmuyor. 4,5g full çekiyor görünüyor.

• enermax600 E kullanıcısına yanıt
    Honor yazılımında sanırım bug var. Şebeke olmadığında 4.5 g yazısı ve sinyal seviyesi çok geç gidiyor. Banada otopark a inince olmuştu sinyal gösteriyor ama aslında çekmiyor. Volte yazısına bakmak lazım anlık çekmediğinde hemen kayboluyor.

• Teşekkür ederim hocam, Mavi rengini seviyorum.

Güzel bir tercih oldu bence de

• bugün cihazı satın aldım. cpu z yükledim. ancak cpu z ye göre işlemci 4+4 olarak görünüyor. Snapdragon 7 Gen 3 platformu içeriği ile aynı değil sanırım. belki cpu z hatalı gösteriyordur emin değilim.

sizlerde de durum aynı mı arkadaşlar? cihazım düz honor 200.

• quote:

Orijinalden alıntı: hikaye816

bugün cihazı satın aldım. cpu z yükledim. ancak cpu z ye göre işlemci 4+4 olarak görünüyor. Snapdragon 7 Gen 3 platformu içeriği ile aynı değil sanırım. belki cpu z hatalı gösteriyordur emin değilim.

sizlerde de durum aynı mı arkadaşlar? cihazım düz honor 200.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• Bir süredir yazılanları takip ediyorum ve önceki mesajları da kâle alarak anladığım şey şu ki telefon için iyi ya da kötü demek zor kullanıcıların yarısı iyi yarısı kötü demiş gibi genele baktığımızda. Samsung'dan honor'a geçsem mi geçmesem mi ikilemindeydim fakat kullanıcı yorumları en az benim kadar net değil bu konuda o yüzden şimdilik samsung'da kalmayı düşünüyorum tabii A56 beklentiyi karşılarsa

• Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Rather_34 isimli üyenin bu konu başlığında önce bana yalancı deyip sonra üslup bilmeden yazdığı cevaplar sonrası artık işi abartıp gönderdiği özel mesajı paylaşıyorum. Kendisini blokladığım için artık gönderilerini göremiyorum veya bana özel mesaj atamıyor fakat sizleri de uyarmak istiyorum. Bu üyeye bence cevap yazmayın yoksa sizi de bu şekilde rahatsız edebilir.

Ayrıca eğer kendisi okursa ufak bir düzeltme yapmak isterim. Gösteriyim değil göstereyim diye yazılır mesajda yazdığı kelime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB7158654 -- 26 Ocak 2025; 1:58:11 >

• Hepsi burada kırılmaz ekran tavsiyesi olan var mo

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bakıyorum ancak uygulama da zorluk yaşayacağımı anladığım için ve tüm taraf hafif Edge olduğu için bayi den satın almaya karar verdim. xiaomi bayisine telefon marka model söylüyorsun ona göre kesip kendileri uyguluyor. Bendeki yıpranana kadar bununla idare edip daha sonra dediğim işlemi yaptıracağım.

• RedDevilStand kullanıcısına yanıt

Ben de konuyu takip ettiğimde benzer şekilde ikilimde kalmıştım. Risk alıp geçtim, şimdilik memnunum. Yazılım olarak gördüğüm farkları şuraya yazdım:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160319474

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.