< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (294. sayfa)
-
-
-
been bulamadım ilginç reklam yazdım ama çıkmadı. Reklam sınırla diye bişi aktif ondan olabilir.
-
Hayır tabiki de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet
sen de henüz çıkmamış olabilir
Bunu kapattığımız da telefonda ne gibi faydasını göreceğiz acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbird -- 14 Ocak 2025; 14:12:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uygulamalar takip edilerek reklam önerilmeyecek. Aynı muhabbet Google'da da var reklam gizliliği adı altında 3 ayarı var
-
Aynen hem chrome'da var bu ayar hem de telefon ayarlar / Google / tüm hizmetler / güvenlik ve gizlilik kısmının içinde var. iki yerden de kapalı olsun, bir de aynı yerde paylaşılan verileri kullanarak diye bir başlık var o kısımdakiler de kapalı olsun
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşım.
Rica ederm, her yeni kurulumlardan sonra o kısımları kontrol etmek gerek. Sonrasında da arada yine kontrol etmek gerek.
-
Arkadaşlar honor 200 çok araştırdım iyi güzel ama plastik kasalı cihazlar markası modeli ne olursa olsun premium hissi vermiyor bu cihazı çok istesem de malesef bu sebepten samsung a55 almak zorunda kaldım keşke 10 dolar daha palalı olsa da metal kasa yapsalar şu cihazlara
Arkadaşlar yanında hediye verdikleri bilekliği Samsung a52 de kullanıyoruz fakat arama yada SMS gelince ekran yanmıyor, bileklikten bildirimlere girince mesaj var ama ilk geldiğinde görünmüyor, çaresini bilen var mı
Teli şarjda 2-3 saat uçak modunda bıraktın mı
-
Niye ki, geçen 6 saat şarjda tuttum, dün sabah 6,30 aldım şarjdan bugün 25 de falan taktım, dün için ekran süresinin ekran görüntüsü almayı unuttum, yanlış hatırlamıyorsam 7-7.5 saat ekran süresi aldım, ben onu normal şekilde anladım, uçak modunu kaçırdımquote:
Orijinalden alıntı: erhanercanTeli şarjda 2-3 saat uçak modunda bıraktın mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 14 Ocak 2025; 23:54:5 >
tamam geçen konuşmuştuk ya ondan hatırlatayım dedim.
-
Teşekkürler, Yaptım ama uçak modunda yapmadım
tamam sıkıntı yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X