< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (296. sayfa)
-
-
Bende bi şey sorcam, hep soruyorum bi daha sorayım, nette gezinirken çağrı gelince kendi hemen sihirli kapsül denen yere küçültüyor görüşmeyi ve o şekilde kulağa götürünce ekran kapanıp geri açılıyor, bu işin mantığı bu mudur, bilen var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
doğru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğruysa sıkıntı yokquote:
Orijinalden alıntı: erhanercandoğru
Aod tam ekran senin anlattığın
Selamlar bugün honor 200 pro siparişim geldi Hepsiburada beyaz renk almıştım ama içinden kılıf çıkmadı bunu nasıl yapabilirim firmaya bildirsem çözüm yolu sunarlarmi çünkü pek kılıfı satan görmedim bunun
Cihazda donanımsal sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa direkt telefonu iade etsin. 6 ay dolmadığını ve ürünün ayıplı olduğunu söylersiniz, serviste bunu onayladığında direkt paranızı veya ayıp oranında indirim alırsınız. Önceki sayfalarda sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuştu hatırlatayım istedim.
Bende de çıkmamıştı evet. Çok kovalamadım açıkçası direkt Trendyol'dan kılıf sipariş edip geçtim. İdarelik alabilirsiniz siz de internet üzerinden.
Aynı görüntü bende de var ama o kadar belirgin değil zor zekat belli oluyor. Siz demeseniz haberim bile olmazdı. Çok ilginç.
-
-
-
-
Teşekkür ederim
200 pro da yükleniyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: TURLİKAT200 pro da yükleniyor
Teşekkür ederim hocam
Ben de sorun gözükmüyor ama dün Watch 6 Classic saatimi sıfırlamak zorunda kaldım. Normalde sorunsuz kullanıyordum ama 1 haftaya yakın telefon ile bağlamamıştım, yeniden bağlamak istediğimde saate bağlayamadım ve sürekli saatinizi sıfırlayıp yeniden eşleştirin uyarısı verdi hem saat, hem wear os uygulaması. Yüklediğim Ultra modelinin kadranlarıda silindi uğraşmadım tekrar yüklemekle. Cihaz düz 200.
Hocam aynı sorunu yaşıyorum bende. Galaxy Watch kullanıyorum ve Healt uygulaması 12 Ocak'dan sonra eşitleme yapmamaya başladı. Bağlantı kuruldu yazısına tıklayınca da Galaxy Wearable cihaziniz ile uyumlu değil uyarısı alıyorum. 12 Ocak'dan sonra bir şey oldu ama anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 17 Ocak 2025; 14:3:30 >
Ben de hiç anlam veremedim hocam o yüzden uğraşmadan sıfırlama yaptım, saati çok kullanan birisi değilim kafa yormak istemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X