< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (261. sayfa)
-
-
Aralık ayında güncelleme alacağı internet te paylaşılan bazı tablolarda vardı. Ben bile burada paylaştım sanırım. Hatta bu tablonun Çin versiyonu için olduğu falan söylendi. Ama Honor resmi sayfasında böyle bir söz verdiklerini okudunuz mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hani söz vermeseler bile Aralık ayının güvenlik güncellemesi çoktan gelmeliydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alan cihazlar var, Reddit'te görüyorum, gelir yakında merak etmeyin. Bizim Honor 90'lara da 2 hafta kadar önce geldi.
Yav hocam güvenlik güncellemesinin ya da ana sürüm güncellemelerinin sözü mü olur? (Size demiyorum, markaya diyorum)...
Sadece Çin versiyonu için yayınlayacaklarsa zaten alsınlar bir taraflarına iliştirsinler. Ne demek sadece Çin versiyonu için olacak? Sen Çin kullanıcısını dünyadaki diğer ülkelerde bu telefonu tercih edenlerden ayırıyorsan (bazı ülkelerin yasaları ve/veya yaptırımları gereği özellik gelmez, yazılımsal eksikliği olur anlarım) zaten güle güle yani. Bu "belirsizliğe" ben niye 30.000 TL para ödedim o zaman? İş yerinde öyle saçmalıklar yaşıyoruz ki. Bir çalışanımız Samsung Galaxy S8 kullanıyor (2017) ve NetIQ Authenticator uygulamasını indirmesi lazım ancak hem Google Play Store'da çıkmıyor, hadi .apk şeklinde buldun onu da kullanamıyor çünkü telefon Android sürümü uyumsuz uyarısı veriyor. Niye?
Bakıyorsun yanında oturan kişi iPhone 8 Plus (2017) kullanıyor ve NetIQ Auth uygulamasını kurup kullanabiliyor.
Sonra millet diyorki "Apple gereksiz yere o kadar uzun yazılım desteği veriyor." Bahsi geçen uygulama BMW'nin S-Gate sistemine giriş için kullanılan, Kullanıcı Adı ve Şifre girişinden sonra AEP PIN kullanmanın zorunluğu olduğu ve AEP PIN'in Mobile Auth uygulamasını tetiklediği, markanın da (hem BMW AG'nin hem de Borusan Otomotiv'in) bu giriş çıkışları takip ettiği (dışarıya sızıntı olmasın diye) kritik özel bir sistem. Arkadaş şimdi telefonunu değiştirmek zorunda!
Ben bu sorunlar çoktan çözülmüştür Android'te diye düşünmüştüm ama Çin versiyonu için söz verdilerse canları cehenneme. Telefonu satar gider iPhone alırım. 2 gün sonra buna da yükleyemeyebiliriz demek ki. Bu o demek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Aralık 2024; 17:7:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Facebook Honor 200 200 Pro Gurubunda Paylaşılmış
Benim telefona geldi geçen gün aralık güncellemesi
sürüm : 8.0.0.189 (c94e1r2p2)
-
Çin versiyonu dan sonra global e çıkıyor. Ama global için tarih verip sözlerini tutmadilarsa kızmakta haklısınız tabi. Sorunun ne olduğunu tam anlamadım galiba.
Honor uygulaması var mı herkeste. Bende yok. Sildim mi hatırlamıyorum
My honor muş adı buldum şimdi
Benim sürüm 8.0.0.177. Güncellemeleri kontrol et dediğim zaman güncel diyor.
Sen .189 yükledim ben geçen gün diyorsun. Ben onu alamadığım gibi deneme sürümü diye güncelleme kontrol ettiğimde .190 olduğunu görüyorum.
Şimdi Aralık güncellemesi 189 mu? 190 mı? Bu ikisi arasında ne gibi bir fark var? Sana 189 gelmiş kullanıyorsun (ki bu güvenlik güncellemesi), ben niye 177'deyim hâlâ?
Anladığım kadarıyla bunlarda en ufak bir düzenleme yok. Her şey rastgele bir şekilde işliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullandığım Honor 200'e 18 Aralık 2024 tarihinde aralık ayı güvenlik güncellemesi gelmişti. Belki bildirim gelmemiş olabilir, kontrol etmekte fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosumtuttu -- 22 Aralık 2024; 17:38:47 > -
Benimki Pro ve son güncelleme 190
200 düzlerde 189 sanırım
Ben de tam anlatamadım.
3 konuya tepkiliyim.
1) Düzensiz güncelleme.
2) Kısa sürede (2 - 3 yıl) ana sürüm desteğinin kesilmesi, güvenlik güncellemerinin zamanında gelmemesi.
3) Uygulamalar güncel dahi olsa Android tarafında uzun süre destek sağlanmıyor demek ki. Yukarıdaki örnekte dediğim gibi, X bir uygulamanın desteğini ne zaman kesecekleri belli değil bunların.
Telefon iyi hoş ama Android özelinde baktığımda yazılım tarafı 2014 yılında bıraktığım gibi (ki en başından beri hiç değişmedi.) Bir arpa boyu yol alınamamış... Alınacak gibi de görünmüyor.
Yok baktım şimdi. Deneme sürümü deyince .190'ı görüyorum. Normal güncelleme kontrol et dersem güncel diyor.
Tam dalga geçme. Deneme sürümünden .190'ı görüyor ama güvenlik güncellemesinin betası mı olur? Tam akıl tutulması ya...
Deneme sürümü kısmından indirmek ve yüklemek istemiyorum. Niye kafasına göre dağıtıyor ki? Sebebi ne yani?
Cidden fazla komik olmaya başladı. Dediğiniz gibi deneme sürümüne basınca güncelleme çıktı ama ne göreyim o da magicos da 1-2 ufak değişiklik. Daha yeni çıkmış bir telefon için hala Android 15 yayınlanmamakta normalde honor markasını severim ama destekleri bu seviyede düşük tutmaları saçma.
190 mı? O bile gözükmüyor bende deneme sürümüne basınca 189 ile biten sürüm çıkıyor. Anlam veremedim. Bir de ben yanlış mı anladım. Yoksa birisi honor 90 android 15 i aldı mı dedi önceki mesajlarda. :)
-
Aralık'ta Çin için gelecekti, global tarafa gelmesi daha uzun sürecektir. Şahsen güncelleme delisi değilim, gelecek çok bir özellikte yok. İsterse yaz aylarında gelsin. Güncelleme konusu önemli ise pixel harici cihaz kullanmayın.
Kayıt oldum ben buna. Umudum yok vermelerine ama attık oltayı bekliyoruz 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X