ekran süreleri 6-7 saat arası değişiyor yüksek çözünürlük ve instagram uygulama çok sık kullanıyorsanız, telefon dokunmatiği ne kadar kullanılıyorsa o kadar hızlı azalıyor şarj 3 4 saat oyun oynayıp yarı batarya kalması bence kötü değil, keza bu kadar toplam batarya süresi veren telefonlar var. |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (263. sayfa)
-
-
ayrıca telefonlarda güvenlik endişesi duyanlar ve bunların güncelleme ile kapanacağını düşünenler büyük yanılgı içerisinde, whatsapp ınstagram gibi uygulama vb telefonunuzda oldukça sizi ışığı yanan ev gibi her anınızı takip edebilirler bence
ios bana daha çok güvenilirlik verir algısı tamamen elmanın pazarlama stratejisinin kişilerde olumlu yankı bulduğunun bir resmidir. Buna küçük bir örnek vereceğim, bir çok şarkıcının ifşa edilen görüntüleri ve kullandığı cihazların neredeyse tamamı ios tabanlıdır.
mantıklı bakarsak bize teli satarken sana güvenlik güncellemesi vereceğim her 30 60 günde bir demek, sizin güvenliğinizi sağlayamam denk gelirse olur demek kadar saçma bir durumdur ve bunu kabullenen biz tüketicileriz
-
elma ile armutu birbirine karıştırdığınızı düşünüyorum;
-takip konusu ayrı bir konudur, veri sızdırılması ayrı bir konu. takip için telin baz istasyonuna bağlanması bile yeterlidir. Türkiye'de takip için telin operatöre bağlanması, data alışverişi yapması yeterlidir. şifresiz bütün veriler 2 yönlü olarak kolayca takip edilebilir. whatsapp ya da instagram'ın sınırlı veri izleme sistemleri bu çerçevede düşünülünce bizler için pek dert değil.
-2014'te ifşa edilen görüntüler sosyal mühendislikle ve fishing ile elde edildi. icloud ya da ios hacklenmedi. kullanıcılar tuzağa düştüler ve "farklı yollardan" şifrelerini kaptırdılar. hackerlar kullanıcıların şifreleriyle hesaplara giriş yaptılar.
-sık yapılan güvenlik güncellemeleri gereklidir, riski azaltır. risk zaten hiçbir zaman 0 değildir ve bunu kimse taahhüt etmez. evet, hep bir açık vardır, hiçbir firma güvenliğinizi garanti edemez ancak bu sıklıkla güvenlik güncellemesine gerek yok demek de değildir. burada mesele riski mümkün olduğunca azaltmaktır.
selamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 23 Aralık 2024; 12:26:36 >
-
göz rahatlığı için sarı ton daha doğru ama o şekilde kullanmaya alışmak lazım hiç zevk vermiyor o tonlar :)
-
benim gözlerde astigmat olduğu için bu sarı tonları hem telefonda hem laptopumda kullanıyorum. çok yararını görüyorum.
-
Selam Arkadaşlar,
Değiştirilen üründe de bu sorun tekrar oluştu :S Sanırım para iadesi talep edeceğim.
-
Beyler üzülmeyin. Şoomi de aynı bk. :D beklyoruz hyper os2
Globalde çıkan, TR de daha cıkmadı son sürüm :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 23 Aralık 2024; 13:56:42 > -
aslında bunu için renk ayarlarından uğraşmaya gerek yok hocam, göz konforu modunu aktif edince mavi ışığı kısıp sarımtırak renk veriyor cihaz zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o ayarda aktif zaten
-
Ne kadar kullanınca oluştu bu sorun, birde cihaz pro galibaquote:
Orijinalden alıntı: ugur_akcaySelam Arkadaşlar,
Değiştirilen üründe de bu sorun tekrar oluştu :S Sanırım para iadesi talep edeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu durum kronik o zaman iki telefonda da oldu, sanki orda bişey var gibi kare gibi duruyor
Cihaz pro, bende iki kere oluştu. Daha önce cihaz değiştirdiler. İlk defa Honor kullanıyorum. Memnunum ama bu durum biraz sıkmaya başladı.
-
Valla ilginç, orda bi şey var o ortaya çıkıyor gibi çünkü çok nizami duruyorquote:
Orijinalden alıntı: ugur_akcayCihaz pro, bende iki kere oluştu. Daha önce cihaz değiştirdiler. İlk defa Honor kullanıyorum. Memnunum ama bu durum biraz sıkmaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 23 Aralık 2024; 15:11:43 >
Sonradan mı oluşuyor yoksa ilk alındığında hemen belli oluyor mu?
Cihaz değişiminde imei farklı mı diye kontrol ettiniz mi? Aynincihaz gelmiş olmasın?
Sonradan oluşuyor durum. İlk aldığımda özellikle kontrol ettim ve ekran tertemizdi. Düşürme darbe ve benzeri bir durum da yok. Beyaz ekranlarda belli oluyor. Yine tesadüfen gördüm. Kronik bir durum var gibi.
-
Honor 200 Pro kullananlar youtube'da white screen açıp tam ekran yaparak gölge/karartı olup olmadığına bakabilirler mi? Belki diğer cihazlarda da var ama kullanıcılar farkında olmayabilir.
-
Merhabalar, Bluetooth kulaklığım bağlı iken spotifyda şarkı dinliyorum daha sonra şarkıyı da durduruyorum spotify'ı arka plandan da durduyorum fakat bir süre sonra şarkı kendi kendine çalmaya başlıyor. Durduruyorum bir süre sonra tekrar oluyor. Kulaklığımın tuşuna basmadığıma eminim kulaküstü kulaklık çünkü ve buton yanlışlıkla basılacak konumda değil. Buna benzer bir şey yaşayan var mı acaba
Geçmiş olsun hocam. Ne kadar sürede oluştu tahmini bir süre verebilir misiniz? Ben alalı daha 4 gün olmuş bir sıkıntı yok şu anda.
-
Ortalama 3 hafta içinde oluyor. Ürün değiştirildi. Yeni üründe de aynı durum oluştu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran testi uygulamasında beyaz ekran yapıp baktım bi sorun görünmüyor ama daha 1 hafta oldu cihazı kullanalı genelde parlaklıkta düşük kullanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X