< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (265. sayfa)
-
-
Arama ayarlarında wifi arama kısmında wifi aramasını tercihen mobil veriden wifi arama kısmına değiştirme seçeneği yok mu ? olması lazım (Honor 90 da var)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pro... Resimler muhteşem değil ama artık ortalama telefonların kalitesi zaten çok yükseldi. Ama portre fotoları çok iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün hepsiburadadan en ucuzuna kaçıp aldım bakalım deneyip göreceğiz yeni yılda zam velvelesi b*kuna alışveriş yaptık gene :D gelsin bakalım bi kaç gün kullanıp yorum yazarım.
-
Varmış hocam evet, teşekkürler bilgilendirme için
-
Sorması ayıp alarm melodisini nereden değiştirecez arkadaşlar
Az önce denedim bir umut ama olmadı.
-
Niye ayıp olsun arkadaşım. Olabilir insanlık hali
Ayarlar - Sesler Titreşim - Telefon Zil sesi yerinden değiştirebiliyorsun. Sesler Titreşim yerine girdiğinde ekranı kaydır aşağı doğru biraz.
Rica ederim.
Bu arada cihazı yeni alan arkadaşlar,
Rehber ayarlarından varsayılan rehber hesabını Google olarak değiştirmeyi unutmayın. (Her yeni kurulumda, aklınızda olsun)
-
Bende bluetooh kulaklıktaki cızırtı sorununu çözemedim. Ekran kapanınca yapıyor ama ekran açık ikende oluyor. Bağlantıyı kapatıp, açınca bazen düzeliyor. Ara programları kapıyorum ( ekolayzır vb) yok yine değişmiyor. Hani kalabalık bir yerde olsam sinyal kirliliği var derim oda yok. Kulaklıkta sorun varsa başka bir kulaklık ile denedim. Yine aynı. Kulaklıkları başka cihazda deniyorum, sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torontoidmanyurdu -- 24 Aralık 2024; 14:48:10 > -
benzer sorunu geçici olarak kullandığım redmi Buds 6 active de yaşadım. hatta o kulakık ve programı kurulu iken diğer qcy kulaklıklarda mikrofon sesinde bozukluk vardı. daha sonra redmi Buds 6 active e ait herşeyi sildim. problem düzeldi. müzik sesi ve mikrofon sesi problemsiz-net oldu.
Bende aynısını yaptım ama değişen yok. Dediğim gibi başka bir kulaklık ilede denemiştim.
-
-
Forumdaşlar, honor 200 için şimdi yazılım güncellemesi (8.0.0.189) geldi, ben ne olur ne olmaz güncelleme için biraz bekleyeceğim, bu güncellemeyi yapanlar var ise herhangi bir sorun oluştu mu sormak isterim ?
-
.190 geldi bana
.190 geldiğine göre 189 da sorun yaşamadığınızı var sayıyorum, doğru mu hocam ?
-
-
teşekkür..
-
Hocam sizin cihaz pro mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X