Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.960
Cevap
143
Favori
276.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sıfıra indirip pili yıpratıyorsun yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enermax600 E kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

%80 ayarlı ise telefonunuz %80 e kadar şarj olur. çektiğiniz anda da %79.99 olacağı için 79 görmeniz normaldir. aynı 80ml bir kaptan birkaç damla aldığınızda artık 80ml olmadığı gibi düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: inferior

%80 ayarlı ise telefonunuz %80 e kadar şarj olur. çektiğiniz anda da %79.99 olacağı için 79 görmeniz normaldir. aynı 80ml bir kaptan birkaç damla aldığınızda artık 80ml olmadığı gibi düşünün

İnşaallah dediğin gibidir dostum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crusht

Hocam benim bildiğim %100 ve %0 dışında hiçbir telefon gerçek pil yüzdesini göstermiyor. Görünen sadece yaklaşık bir değer. O yüzden birçok telefon örneğin %100-70 arası yavaş iner ki insanlara iyi şarj hissiyatı versin, sonra kalan kısım göreceli olarak daha hızlı biter. %50 ye kadar 6 saat ekran süresi alırsan kalan kısımda aynı kullanım ile 12 saati göreceksin anlamına gelmez. Yani anında %79a inmesini takma bence. %100 den sıfıra 1-2 kere tam döngü yapıyorum ben birkaç ayda bir. Eski bir alışkanlık ama herhangi bir kalibrasyon olayı varsa belki işe yarar, siz de deneyin.
    Eyvallah tşk ederim, yüzde 80 den 25 e iyi mi ekran süresi, sadece mobil veri, çeyrek parlaklık , sosyal meedya yok 1, 1.5 saat oyun

• Gaytet iyi

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Yılda 3-5 kereden birşey olmaz.

• Ben yoğunluktan kullanamadım diye mi bilmiyorum ama dün gece powerbank ile şarj etmiştim sabah da 9.30 gibi şarjdan çekmiştim. Daha %73 pil var ve 3 saat ekran süresi almış. Yavaş şarj edince daha mı iyi gitti pil acaba diye düşünmedim değil

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

senin eline biri şekerli ekmek versin ve sende bütün gün veren kişiyi öv dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: herıld

senin eline biri şekerli ekmek versin ve sende bütün gün veren kişiyi öv dostum.

Sen ver seni övüyüm dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 24 Aralık 2024; 23:40:57 >
    🤣İlginç canlıya güzel cevap

• crusht C kullanıcısına yanıt

👍 sen bilirsin

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

dostum selam daha simkart takmadım taktıktan sonra bakmalı ama dün denedim ve arama için tış kilidini açmamı istedi. Mümkünse değiştirdiğin ayarların ekran görüntüsü veya yerini söyler misin?

• Selam dostum, ayarlar>google>tüm hizmetler>asistan kısmına girip google asistan ve gemini asistan içinde kilit ekranı kısmı mevcut. Orada seçenekleri aktif ettiğinde oluyor.

• Selam arkadaşlar, eski xiaomi telefonumda uygulamaların arka plan çalışmasını engelleme özelliği vardı. Bu honor 200 de pil menüsünde "uygulama başlatma" kısmında gerekli ayarları yapsak bile tam olarak arka plan çalışmasını kısıtlamıyor. Ne yapmak lazım?

• Magic 6 Pro ya deneme sürümü olarak MagicOS 9 gelmiş. Darısı 200 serisine :)

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

kurulum ülkesi fark ediyor olabilir?

birde Türkiye içinde kılıf yok mu? şeffaf kılıf alayım dedim telefoncuda yok internette hep yurtdışı gördüm. Düz model kutudan çıkmadı kılıf :(

dipnot: kutudan 200 için kılıf çıkan kullanmayan varsa talip olabilirim 15 gün kılıfsız kullandıktan sonra kılıf takmam zaten muhtemelen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jagatai -- 25 Aralık 2024; 12:18:20 >
  • enermax600 E kullanıcısına yanıt

Benzer soruyu bende soracaktım eski telefon bozulduğu için kontrolde edemiyorum tuş kilidine girdikten 15dk sonra açık tüm uygulamaları kapatıyordu. Realme de bulamadım Honor dada yok sanırım. Uygulamayı çıkınca sonlandır diye bir seçenek buldum ama istediğim o değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: jagatai

kurulum ülkesi fark ediyor olabilir?

birde Türkiye içinde kılıf yok mu? şeffaf kılıf alayım dedim telefoncuda yok internette hep yurtdışı gördüm. Düz model kutudan çıkmadı kılıf :(

dipnot: kutudan 200 için kılıf çıkan kullanmayan varsa talip olabilirim 15 gün kılıfsız kullandıktan sonra kılıf takmam zaten muhtemelen :D

Kurulum ülkesi için bir şey diyemem bilgim yok hocam. Ülke içinde kılıf bulmak zor, ben zamanında 3 5 tane sipariş verdim Aliden değişe değişe kullanıyorum ama kutudan çıkan kılıfın verdiği zevki hiç biri vermiyor.

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Sabah pil % 94 den 84 e düşmüştü, pil kullanımlarına baktım, birkaç uygulama gece boyu çalışmıştı. "uygulama başlatmalarını otomatik yönet" kısmından whatsupp hariç hepsini seçtim. Gece tekrar deneyeceğim bakaım kaç düşecek.

• 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.