< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (269. sayfa)
-
-
Merhabalar bende bugün honor 200 ile aranıza katıldım. Benim kamerada şoyle bir sorun var. Gece cekiminde ortamda lamba gibi bir ışık varsa ekranda kucuk bir beyaz nokta cıkıyor. Eger ısıgı kadrana almazsan cıkmıyor. Kamera kısmında tozdan suphelendim ama temizleyip cekince bile aynı. Yasayan ya da test edebilecek var mı. Örnek olarak foto bırakıyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Lens flare birçok telefonda bu olur. Places To VisityoutubeApple iPhone 16 Pro / Max Boston City night 4K60fps Dolby Vision HDR Travel low light lens flarehttps://www.youtube.com/watch?v=N5SFqWQcYl8&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaş android auto falanda kullanmış, benim hayatta gitmez o kadar 4g var 2 3 saat, benim bi iki hafif oyun var, gerisi forum ve bazen tarayıcı o kadar ama 80 den 30 a çoğu mobil veri 5.45 anca gördümquote:
Orijinalden alıntı: enermax600Mümkündür. Benim denememde de şöyle oldu; 60 hz ekran, göz konforu açık, oto parlaklık, 4.5g ile, % 84 den % 34 e 6 saat ekran süresi aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Portre modunda bir kaç saniyede odağı bozuyor bunu yaşayan var mı
Teşekkür ederim. Evet normal kameralarda da bunu yaşadım ama dijital bir cihazda olması iyi mi kötü mü bilemedim ya da çözümü var mı
-
Çok geçmiş olsun hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun. Çocuklar okullarda her türlü mikrobu kapıyor.
-
Arkadaşlar bir sorum olacak
Honor 200 kullanıyorum ve huawei bilgisayar almayı düşünüyorum..
Honor share (honor Connect) özelliğini huawei bilgisayarla kullanabilen var mı? Yoksa sadece honor bilgisayar ilemi çalışır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oBaLeK® -- 26 Aralık 2024; 10:7:35 > -
bende honor 200 telefon ile huawei matebook 16s laptop var. honor connect kullanılıyor. telefonu bilgisayar üzerinden kullanabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 26 Aralık 2024; 10:21:34 > -
çok teşekkürler.
bende birde honor pad 9 var bilgisayarıda aynı ekosisteme geçirmek istiyorumda...
-
çoklu ekran sorunsuz çalışıyor ben de Huawei Matebook'da kullanıyorum. Diğer kısımlar çalışmıyor sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 29 Aralık 2024; 20:2:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefonu başka telefondan klonlayarak(kopyalayarak) kullanan var mı? dün banka uygulaması açılmadı sildim tekrar yükledim bugünde instagram güncelleme gösterdi ama güncellemedi. Kolayca yaptım diye sevinirken sil yükle yapmam gerekiyor. Yazılım hataları var sanki ufak tefek. Ama ekran hissini beğendim kaplı gelen jelatin ekranı çok yumuşak hissettiriyor. bi hafta kullanayım bakalım uzun uzun yazıcam şimdilik ufak notlar gibi yazıyorum.
-
Android telefonlar genelde Google backup dışında klonlayarak veya kablo ile veri aktararak kuruldugunda sorun çıkarırlar. Eski telefonun whatsapp ve Google ayarlarını Google üzerine yedekleyip kurmakta fayda var
Windows masaüstü bağlantısı ile Bluetooth olan her laptop ile bağlanabiliyorsunuz telefona dosya erişimi hatta telefon görüşmesinde bile ben kullanıyorum bir sorun yaşamadım minimum Bluetooth 5.0 olan laptoplarla
Bu yüzden her seferinde sıfır kurulum yapıyorum, sonradan sorunlarla uğraşmak yerine 1 kere uğraşıyorum :) isterse aynı marka cihaza geçeyim yine de sıfırdan kurulum en sağlıklısı bana göre.
ilk defa klonlamayı denedim :) internet vs ayarlarını hemen aldığı için iyi oldu bazı uygulamaları komple şifresi ile çekmiş garip geldi giriş yaptığımı hatırlamıyorum hiç. insta yı beklicem bakalım kendi kendine düzelir mi.
-
Bizim Android ve magicos güncellemesi ertelendi mi? Aralıkta güncelleme alınacağı söyleniyordu
Ben aslında güncelemeyi pek önemsemiyorum. 1-2 ay sonrada olabilir, sorun değil. Yalnız beta programına kayıt olduk oradan da henüz bir ses seda yok iken sankim bu ay güncelleme gelmeyecek gibi duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X