< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (264. sayfa)
-
-
Cihazı ilk çıktığından beri kullanıyorum, kontrol ettim bir sorun yok. İnşallah da olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok büyük bir eksiği yok. samsung'ta daha fazla ince ayar ve kişiselleştirme var. örn. yan tuşu istediğin gibi programlayabiliyorsun ama bunda yok. örn. yan tuşa fener atayayım desen yok.
fakat bu daha hızlı tepki veriyor ve ilave özellikleri var. a73'ten geçtim ve ben bundan çok daha memnun kaldım. çünkü arayüz de tel de daha hızlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 23 Aralık 2024; 21:58:38 > -
Bu işlemi yapmıştım fakat cihaz tekrar eski ayara döndürüyor. Sizde de böyle bir durum var mı ?
Eşimde a52 var bence iyi telefon, çok detaylı kullanmadığımız için çok fark edemiyoruz ama ara yüzün çok farkını göremedim o yüzden sordumquote:
Orijinalden alıntı: MacGyver.çok büyük bir eksiği yok. samsung'ta daha fazla ince ayar ve kişiselleştirme var. örn. yan tuşu istediğin gibi programlayabiliyorsun ama bunda yok. örn. yan tuşa fener atayayım desen yok.
fakat bu daha hızlı tepki veriyor ve ilave özellikleri var. a73'ten geçtim ve ben bundan çok daha memnun kaldım. çünkü arayüz de tel de daha hızlı.
Aminnnnquote:
Orijinalden alıntı: Reis-ül Küttab
Cihazı ilk çıktığından beri kullanıyorum, kontrol ettim bir sorun yok. İnşallah da olmaz.
Cevap veren olmadığına göre bilen veya ilgilenen yok galiba enteresan, androidin kullanıcı kitlesi de yıllar içinde değişmiş galiba. Biraz daha araştırdığımda her yerde huawei honora custom rom atmanın bootloader açmanın falan problemli ve mümkün olmadığını gördüm. Böylelikle içindeki işlemcinin mediatekten farkı kalmıyor. Benim için honor-huawei defteri kapandı sayılır, hevesimi iyice kaçırdı, gelecekte artık alırsam da anormal avantajlı görürsem alırım heralde.
2. discovery vakası gibi görüyordum bunu tam, tek farkı snapdragondu şimdi mediateke eşitlendi :D
Artık kullanıcılarına tek dileğim inş. android 17 yi verirler 16 da bırakmazlar sizi 2 sene doldu deyip. ne verirlerse son o kalıcak.
-
Ne değişik insanlar var
-
evet yan tuşla değil de, ses kısma tuşuyla oluyormuş. çok teşekkürler.
-
Hocam konuda birçok soru sordunuz birçok kişi de yardımcı olmaya çalıştı size fakat bir başkası bir yorum yapıyor ne değişik bir insan diye eleştiriyi yapıştırıyorsunuz bir başkası Android tarafında bir eksik gördüğünü söylüyor almadan araştırsaydın diyorsunuz yani sizin bütün sorularınız cevaplanırken başka kullanıcılara olan tavrınız hoş değil. Yazılan şeylere katılmıyor olabilirsiniz mantıklı gelmemiş olabilir ancak bir katkınız olmayacaksa yüzeysel yorumlar yapmanın hiçbir faydası yok.
Hoşunaza gitmeyen mesaj olabilir diyosunuz, benim yazdığım sizin hoşunuza gitmeyen mesajıma neden cevap yazıyorsunuz, bundan sonra sizin yüzeysel olmayan mesajlarınızı takip ederiz inşaallahquote:
Orijinalden alıntı: glitter46
Hocam konuda birçok soru sordunuz birçok kişi de yardımcı olmaya çalıştı size fakat bir başkası bir yorum yapıyor ne değişik bir insan diye eleştiriyi yapıştırıyorsunuz bir başkası Android tarafında bir eksik gördüğünü söylüyor almadan araştırsaydın diyorsunuz yani sizin bütün sorularınız cevaplanırken başka kullanıcılara olan tavrınız hoş değil. Yazılan şeylere katılmıyor olabilirsiniz mantıklı gelmemiş olabilir ancak bir katkınız olmayacaksa yüzeysel yorumlar yapmanın hiçbir faydası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 24 Aralık 2024; 9:1:18 >
Konuyu takip ediyorum sürekli yeni bir bilgi öğrenmek ya da bir soruya cevap verebilmek adına ve sizin hiçbir fayda amaçlamayan "ne değişik insanlar var" yorumunuzu burada paylaşmanıza gerek yok. Bilgi alışverişi yapılan bir ortamda sizin öylesine aklınızdan geçen bir yorumu burada görmek istemiyorum.
Savunduğun mesajın ne faydası var dostumquote:
Konuyu takip ediyorum sürekli yeni bir bilgi öğrenmek ya da bir soruya cevap verebilmek adına ve sizin hiçbir fayda amaçlamayan "ne değişik insanlar var" yorumunuzu burada paylaşmanıza gerek yok. Bilgi alışverişi yapılan bir ortamda sizin öylesine aklınızdan geçen bir yorumu burada görmek istemiyorum.
Tam olarak anlatamadım galiba, birisi cihazla ilgili iyi kötü bir fikir belirtirken sizin sadece o kişiyi veya fikri eleştirmenizin hiçbir anlamı ya da faydası yok. Siz bütün sorularınıza cevap alamamış olabilirsiniz tabii ki fakat kimsenin size "bu nasıl soru" gibi bir yorumda bulunduğunu görmedim. Cevap verilebiliyorsa herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor o kadar. Onun dışında eleştirel düşüncelerin paylaşılması konuyu şişirir sadece.
Savunduğun yorumda soru yok bi şey yok adam canı istemiş yazmış, hadi ben hatalıyım o yazdığımda, senin savunduğun msjın hiç bir anlamı ve faydası yok foruma, arkadaş laf sokmak için yazmış neyi savununuyorsun anlamadım, diğerinde de yazan arkadaşın bilgili biri olduğunu düşündüm ve yazdığı şeyi daha önce araştırması gerektiğini söyledim bunda da birşey yok, senin sıkıntın başka bi şey bence, gereksiz tartışıp kalabalık etmeyelimquote:
Tam olarak anlatamadım galiba, birisi cihazla ilgili iyi kötü bir fikir belirtirken sizin sadece o kişiyi veya fikri eleştirmenizin hiçbir anlamı ya da faydası yok. Siz bütün sorularınıza cevap alamamış olabilirsiniz tabii ki fakat kimsenin size "bu nasıl soru" gibi bir yorumda bulunduğunu görmedim. Cevap verilebiliyorsa herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor o kadar. Onun dışında eleştirel düşüncelerin paylaşılması konuyu şişirir sadece.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
-
Ben de çok detaylı kullanan biri değilim. Gördüğüm bir kaç şeyi şuraya yazdım.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160319474
-
Always on Display'i açıp telefonu yeniden başlatmayı denediniz mi? Biliyorum saçma bir öneri ama Nothing 2'de sanırım yer yer leke sorunları olmuştu ve orada AoD'i kapatıp yeniden başlatınca düzelmişti. Belki de tersi burada oluyordur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X