Teşekkür ederim cevabın için. Bir sorum daha var. Geçenlerde telefonun içinde google sms hariç sms programı yok demiştim. Birkaç kişi fossify messages programını önermişti. Onu kurdum ancak sağlıklı çalışmıyor. Bildirim falan gelmedi. Sorum şu: -Apk mirror sitesinden eski telefonumdan kalma alışkanlık olan Samsung messages programını apk olarak indirip kursam sence güvenilir olur mu?Ya da senin önerin var mı sağlıklı çalışan sms programı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 7 Şubat 2025; 19:8:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (327. sayfa)
-
-
apkmirror'daki apkler güvenilirdir. He düzgün çalışır çalışmaz denemek lazım. Fossify'a bütün arka plan izinlerini vermiş miydin ? (Pil optimizasyonu kısmından listeye eklemek ve uygulama başlatma kısmını manuel yapıp tğm tikleri açık konuma getirmek)
Benim bildiğim şu an yok, araştırmak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi zor birşey değil bilinen birşey zaten 90 larda bu. Her yerde dökümanlarda da yazar.
1.5 ay olmuş 29 döngü. Hmm daha en başı tabi güzel. Kabaca günde ortalama 0.60 döngü fln.
Ayarlar > Yazılım güncelleme kısmında yazılımınız güncel diyor ama My Honor uygulamasında Sistem güncelleme bölümünde MagicOS 9 güncellemesi görünüyor arkadaşlar, güncellesem mi bilemedim. (Honor 200)
Edit: Sanırım deneme sürümüymüş, normal güncelleme kısmında da sağ üstten deneme sürümünü seçince görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfwood9969 -- 7 Şubat 2025; 19:53:16 > -
YAPIŞTIR
Az mı çok muquote:
Orijinalden alıntı: erhanercan1.5 ay olmuş 29 döngü. Hmm daha en başı tabi güzel. Kabaca günde ortalama 0.60 döngü fln.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölge Türkiye ve Türkiye cihazı değil mi hocam ? 200 Pro için henüz göremedim.
Bölge Türkiye, HB den aldım. MagicOS 9 Deneme sürümü görünüyor.
-
200 Pro da gözükmüyor. Honor ve ilginç güncelleme politikası 🤔
Bugün Reddit'te de görmüştüm bazı bölgelerde almaya başlamışlar. Bu sefer Bangladeş vs diğerini unuttum.
Normal 👍
Denedim tekrar şimdi.Sms ler geliyor gibi, şimdilik sıkıntı olmasa da Samsung mesajın tadını vermiyor :) Sağ olasın.
Bende de gözüküyor güncelleme. Honor 200 pro. Güncellesek mi?
Abi YAPIŞTIRIN.
Edit : Diğer msj için rica ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 7 Şubat 2025; 20:45:7 >
Bende hala yok olsa hemen yükleyeceğim merak ettim :)
Bende de yok. Birde beta programına kayıt olmuştuk. :)
Bu honor güncelelme konusunda değişik
-
-
Gözünüze çarpan neler var hocam
Bi gelse bende yükleyip bir kez daha wipe cache + factory reset atacağım. Benimkinde hiç tık yok. Güncelleme görünmüyor hiçbir şekilde. Ne My Honor'dan ne yazılım güncellemeden ne de deneme sürümü olarak...
Bekliyoruz bakalım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X