< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (11. sayfa)
-
-
türktelekom da volteyi açınca hd ses var ama wifi arama yok
-
-
Olağanüstü..
Neresi acaba burası?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erdek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende de aktif ama özellik çalışmıyor.zaten aktif ettikten sonra hd ses ikonunun yanında wi-fi de çıkması lazım Telekom dan kaynaklı bir durum inşAllah güncelleme yaparlar
-
maalesef türk Telekom da henüz aktif değil
Bende dün hb üzerinden sipariş verdim 12.249 TL ye. 11 bin olan fiyatları kaçırdık maalesef ve zam gelme korkusuyla acele ettim :) 2. Tel olarak alıyorum s21 fe var ana tel olarak , m31s telefonumu satmaya karar verdim çok takılmaya başladı telefon. Honor seçme sebebim samsung un batarya performansı çok kötü. S21 fe de bu konuda şikayetçiyim. Tel durduğu yerde batarya birer birer düşüyor. O kadar güncelleme geldi android 13 geldi vs hala aynı düzelmedi 🫥 umarım honor bu konuda üzmez beni . Bu arada dün hb den sipariş geçtim 12 Nisan kargo 14 Nisan teslimat diyor. Ellerinde stok yok sanırım 10 gün bekleyeceğiz 😔
Arkadaşlar merhaba, sadece inceleme amaçlı aldığım ve hiç kullanmadığım cihazı ihtiyaç fazlası olması nedeni ile satıyorum.
Forumdan gelen arkadaşlara indirim de yapmak istiyorum.
İyi forumlar dilerim.
Yer: Muğla Merkez
Bunu #letgo üzerinden satıyorum: Honor 70 5G (Honor Türkiye Garantili)www.letgo.com/item/honor-70-5g-honor-trkiye-garantili-iid-1646537805
ben bunu nova launcher yükleyerek çözdüm yukarıdan aşağıya doğru kaydırınca artık ara kısmı çıkmıyor bildirim paneli açılıyor :)
honor 70 siparişimi iptal ettim. teknosa dan 12.999 TL ye Realme GT2 pro aldım snaptragon 8gen1 işlemcili. çok mantıklı geldi fiyatı ve özellikleri. herkese iyi günler :)
-
İyi akşamlar bir kaç soru soracağım
cihazda Huawei de ki ayna uygulaması var mı
Raw resim çekebiliyor mu
Son olarak nova 10 mu honor 70 mi
Gözden kaçan bir model olmuş, çok mantıklı o fiyata.
Ayna , raw mevcut nova pahalı o paraya daha üst cihaz alınır
2.el bakıyorum hocam
Uygun bulursam nova alma niyetim var arka tasarımı çok hoş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 6 Nisan 2023; 18:53:6 >
Pazarama da 13.299 TL'den satılıyor. Satıcı da Huawei Türkiye. Honor 70 ile arasında 800 TL fark var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Yiğit -- 6 Nisan 2023; 19:15:47 > -
Bu site güvenilirmi peki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güvenilir. İş bankasına ait.
ETBİS'e de kayıtlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Yiğit -- 6 Nisan 2023; 19:37:9 > -
Bilmiyordum famam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X