Şimdi Ara

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
836
Cevap
36
Favori
61.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Beyler yıllarca fiziksel parmak izi sensörü barındıran cihazlar kullandım ve hiç bozulma, zayıflama gibi şeyler yaşamadım. Ekran altı sensör de dayanıklı mı sizce? Cihazı uzun süredir kullananan biri varsa yorum yapabilir mi? Sanki çok hassas bir şeymiş gibi geliyor bana.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende Honor 70 varken dayanamayıp , bulmuşken Realme Gt 2 Pro aldım.

Daha premium bir his var telefonda malzeme olarak, ekran çok çok iyi, daha hızlı,daha stabil.

Ancak Honor 70 de hiç ısınma olmazken bu cihaz ısınıyor, cok değil ama ısınıyor. Sarjida Honor a göre ilk gün icin çok daha kötü duruyor.

Durum bu ihtiyaca göre seçim yapılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bytm kullanıcısına yanıt
    Bende honor vardı sattım realme aldım ama sadece ekran konusunda honor bana çok daha keyf vermişti ne yaparsam yapayim istediğim keyfi alamadım Realme ekranından . sırf bu yüzden realme sattım şimdi tekrar honor Alican ins araştırma yapıyorum fiyat 😊

• Gone With The Wind kullanıcısına yanıt

Xioami mi 10 ekran koruyucusu uyuyor kardeş ayrıca nova 10 da uyuyor

• yusuftaner Y kullanıcısına yanıt

Bende geçen gün Media Markette tesadüfen denk geldim GT2 pro ya forumda da ortalık yıkıldığı için biraz inceledim. Honor 70 kullanıyorum.

- Ekran 2k diye yazılıp durulmuş ama bariz bir 2k farkı ben görmedim. Bizim cihazın ekranı gayet tatminkar.

- Arayüz daha sade işlemcide daha üst olduğu için GT2 pro daha akıcı geldi bana.

- Ama kasa vs olarak bizim cihaz mı GT2 pro mu premium dersek Honor 70 daha premium bir hissiyat veriyor bana.

- Arka değilde Ön kamera Honor 70 te daha zayıf geldi bana. GT2 pro daha başarılı.

- Honor 70 in batarya performansı aşırı iyi Gt2pro bunu yakalayamaz sanmıyorum.

- Kendi konusuna beni taşlarla diye yazamadım buraya bari yazayım :)

• xpowex X kullanıcısına yanıt

Benim de nasıl oluyorsa bilmiyorum ama ekranın üzerindeki jelatin sola sola kayıyor. Yenilemek istiyordum ama piyasada uygun bir ürün bulamıyorum. Avmlerde görüyorum, 360 derece kaplama falan yazıyor. Yaptıran var mı hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: pckobat_78

Bende geçen gün Media Markette tesadüfen denk geldim GT2 pro ya forumda da ortalık yıkıldığı için biraz inceledim. Honor 70 kullanıyorum.

- Ekran 2k diye yazılıp durulmuş ama bariz bir 2k farkı ben görmedim. Bizim cihazın ekranı gayet tatminkar.

- Arayüz daha sade işlemcide daha üst olduğu için GT2 pro daha akıcı geldi bana.

- Ama kasa vs olarak bizim cihaz mı GT2 pro mu premium dersek Honor 70 daha premium bir hissiyat veriyor bana.

- Arka değilde Ön kamera Honor 70 te daha zayıf geldi bana. GT2 pro daha başarılı.

- Honor 70 in batarya performansı aşırı iyi Gt2pro bunu yakalayamaz sanmıyorum.

- Kendi konusuna beni taşlarla diye yazamadım buraya bari yazayım :)

Hocam iki cihazida karsilastirdim. İkiside aynı deneyimi veriyor. Ekran kaliteleri aynı.Realme 2k dan fulhd ye alsan da pek fark göremedim. Kamera performansı aynı. Kasa olarak gt2 proda metal çerçeve çok iyi. İkisinde de çerçeveler çok ince. %92 ekran kasa oranı var realme de. Batarya olarak 8 saat ve 12 saat ekran süreleri veriyor honor önde. Realme de stereo hoparlör fark atıyor. Ses inanılmaz yüksek.İşlemci zaten iki katı fark atıyor. Ekran kaydirmalarinda realme daha pürüzsüz. Ağır uygulamalar hariç uygulama açılışları ve sayfa yüklemeleri aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 12 Nisan 2023; 15:15:39 >

• Az önce 6.1.0.182 olan sürümün 6.1.0.189'a yükseltileceğine dair güncelleme geldi. Yükleyelim bakalım.
    Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)

Var mı ufak tefek olumlu ya da olumsuz durumlar?

• Gokmen_gs G kullanıcısına yanıt
    Basit bir güvenlik yaması gibi göründüğü için çok birşey beklememek gerekli sanırım. Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)

👍

• Cihaz aşırı kaliteli bir kasaya, sade ve kullanışlı bir arayüze sahip. Tüm bu özellikleri ile premium bir cihaz, kesinlikle iki katı fiyatına satılan cihazlardan hiç bir farkı yok. Fakat bu cihaz 120hz ekrana filan sahip değil, almayı düşünen ona göre alsın. Genel olarak 120hz akıcılığını hissettieiyor fakat bir çok uygulamada inanılmaz takılmalar, fps düşmeleri mevcut. Ekran tazeleme hız "yüksek" yani sürekli 120hz ayarlı kullandığım halde böyle. Özeklikle youtube, Turkcell uygulaması, ara sıra Google play store vs... Hele son güvenlik yaması diye yayınlanan güncellemeden sonra Twitter da akışkanlığını yitirdi. Instagram falan da çoğunlukla cortlamış halde zaten. İlla ki laglar oluyor. Bunlara takıntılıysanız mutsuz eder. Onun dışında gerçekten çok iyi cihaz.

• Android 13 hala niye gelmedi. Note 20 Ultra cihazıma Kasım 2022 yani 5 Ay önce verildi. Bu kadar güncellemeyi bekletip sonra 2 sürüm güncelleme sözüne hiç gerek yok.

iPhone 11 almayıp bunu sipariş etmiştim. Ancak kafam karıştı. Neden kasıyor ki bu kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesona M kullanıcısına yanıt
    Dostum cihazın sıkıntısı var tabi ki ama iphoe 11 ile de kıyaslanmaz. Her şeyiyle ondan üstün bir cihaz, o konuda rahat ol. Bir kere iphone 11 gerek ekran kasa oranı, gerek çözünürlük, gerek ekran kalitesi çok geride bir cihaz. Honor 70, Söylemiş olduğum bazı uygulamalardaki takılmaları düzeltilirse çok iyi bir cihaz olur. Gerçi yeni çıkan güncellemeleri de yapmak ne kadar doğru bilemiyorum. Hangi marka olursa olsun yeni güncelleme ile mutlaka bir tık geri gidiyor cihazlar. Sana da hayırlı olsun, cihazın gelince bakar, deneyimlerini aktarırsın.

Tamamdır hocam teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

Telefon melodi sesleri değiştiremiyorum ? Ayarlarda ilgili kısım pasif. Dokunuyorum açılmıyor. Varmı bilgisi olan

• Ali expresten ekran ve kamera lens koruyucu sipariş ettim. Tam 2 haftada sorunsuz geldi. Paket strafor köpük içinde oldukça korunaklı.

Ekran karuyucu kavisli cam, tam oturdu. Kılıfla uyumsuzluğu yok. Cam kalitesi çok iyi. Ekran koruyucu olduğu belli olmuyor.

Lens koruyucular, esnek plastikten. iş görüyor.

2 ekran + 2 lens koruyucu için herşey dahil 8 dolar ödedim. Gümrük vergisi kargo vs. hepsi siparişte ödeniyor.

Memnun kaldım tavsiye ederim.

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)
    Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)aliexpress.com
    18.87TRY 32% OFF|3D kavisli cam onur 60 cam onur 30 50 60 70 Pro ekran koruyucu temperli cam koruyucu telefon filmi onur 60 Pro|Telefon Ekran Koruyucuları| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005003635602484.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.4.1f4e1261pXQA7W&gatewayAdapt=glo2tur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 16 Nisan 2023; 14:57:6 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.