Şimdi Ara

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
36
Favori
61.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kamera ve işlemci performansından memnunmusunuz bende iPhone XS den geçmeyi düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ultralaz53 U kullanıcısına yanıt
    Gerek ekran kalitesi, gerek arka ve ön kamerası çok başarılı. Yani bu çok göreceli bir şey tabi ki ama ben çok memnunum. Performansa gelince, arkada 7-8 tane uygulama (whatsapp, Twitter, instagram, youtube gibi) açtığım ve aralarında hızlı bir şekilde geçiş yaptığım halde cihaz asla tıkanmıyor. Bir saat önce açtığım uygulamaya bir saat aradan sonra dönüş yapınca kaldığı yerden devam ediyor, refresh yapmıyor. Yani 8gb ram miktarı da farkını hissettiriyor. Telefondan hiç oyun oynamıyorum o nedenle o konu ile ilgili bir şey diyemem, fakat incelemelerde oyun performansının çok iyiye yakın olduğu söyleniyor. Daha önce de belirttiğim gibi bazı uygulamalarda scroll yaparken hafif laglar oluyor, onlar da optimizasyon sorunu mu bilemedim. Örneğin bugün öğlen saatlerinde Twitter'a bir güncelleme geldi ve düzeldi. Şu an çok akıcı. Kullanırken işte bu tam 120hz ekran diyebiliyorsunuz. Ama Youtube arayüzünde hafif laglar hala devam ediyor (videolarda hiç bir sıkıntı yok) hele cihazın kendi arayüzü inanılmaz akıcı ve sade. Iphone xs ben de kullandım çok memnun olarak. Ama emin olun bu cihazla, özellikle dediğim bir kaç uygulama daha optimize hale getirilirse çağ atlamış olursunuz. Gerçekten premium bir cihaz. Mevcut piyasada bu cihaz bu fiyata çok uygun. Tabi yine de gidip bir yerde inceleyerek almanızda fayda var, kafanızdaki soru işaretlerinin gitmesi açısından.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gokmen_gs G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevapladiginiz için.Telefonu alacağım galiba,arayüz pek İOS u aratacağını sanmıyorum

• Türkiye'de Honor 70 Pro yada Pro Plus versiyonu olsa Aliexpress sitesinden Carbon kılıf alacaktım. Fakat Honor 70 için yokmuş. Nillkin marka kılıf buldum hem ince hem ses açma kapama kısmı tuşsuz. Siyahını aldım. Hala kargoda. Yeni üyelik açıp ilk sipariş indirimiyle vergi dahil 111Tl ye gelmişti

TRY 124.18 47%OFF | Nillkin süper buzlu kalkan telefon kılıfı onur 70 vaka için Ultra ince mat sert PC Anti parmak izi darbeye dayanıklı arka kapak

https://www.aliexpress.us/item/3256804555483469.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=20917005364&aff_fcid=0e3fab9502384f1b997863333812e5f1-1681680840634-01707-_mr9Cyey&tt=MG&aff_fsk=_mr9Cyey&aff_platform=default&sk=_mr9Cyey&aff_trace_key=0e3fab9502384f1b997863333812e5f1-1681680840634-01707-_mr9Cyey&shareId=20917005364&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=38c271588c9f4d8ba83928adc0f9692c&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 17 Nisan 2023; 0:35:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SGNTR kullanıcısına yanıt

Hocam kılıf güzelmiş. Benimde bir kılıf almam lazım. Tam da böyle ince birşey düşünüyordum iyi oldu. Bir de cam ekran koruyucu bulabilsek çok iyi olacak. Jelatin ekran koruyucular çok toz topluyor.

• allaturcha A kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde bahsetmiştim, uzunca bir süredir ekrandaki plastik koruyucu olmaksızın kullanıyorum diye. Tavsiyeniz üzerine aynı satıcıdan cam kılıfı dün akşam ben de sipariş ettim. Şu an kargoya verilmiş görünüyor. Sonucu merakla bekliyorum.

• Bu cihazın bir önceki modelinde adamlar ceviz kırıyor ekranı ile .Bu cihazın da ekran kalitesi aynimidir acaba

• Cihazı alacaklar asla pişman olmaz. Gece modunda iphone 11 le çekimler yaptım. Açık ara önde.

• Ultralaz53 U kullanıcısına yanıt
    Telefonu 2 defa düşürdüm. birinde direk ekran taşların üzerine düştü. Üzerindeki koruyucu camda nokta nokta darbeler oldu. Sorun yok. Ceviz kırılan cep telefonu yeni HONOR x9a modeli. O modelde dışında ceviz kırılan modeli var mı bilmiyorum. Honor x9a ile boyut tasarım ve kullanım olarak yanyana koyduğumda ayıramadim. Arka tasarım, kasa kalitesi, kamera ve işlemci farkı var.

• Arkadaşlar, benim mesaj araya kaynadı. Telefon arama zil sesi melodi nasıl değiştirilir. Giriyorum ayarlara, o kısım pasif. Tıklanmıyor

• İyi akşamlar 6 yıllık iphone 7 kullanıcısıyım ve artık yeni telefon arayış içersin deyim ve uzun araştırmalar sonucu bu honor 70 karar verdim telefon da oyun oynayan birisi değilim kesinlikle kamera ve sosyal medya ve batarya önemli benim için tavsiye edermisiniz alınırmı ve en önemlisi bu telefon android 13 ve üzeri için güncel bir model mi malum banka uygulamaları kullanıyorum düzenli olarak ve olası bir durum da servis vb için hangi garanti ilgileniyor cevaplar için teşekkürler şimdi den

Hocam ayar sayfanız bu şekil değil mi? :

• Deswaaa kullanıcısına yanıt

Şuanda kullandığım telefon xiaomi android 9 ve birçok bankanın uygulamasını sorunsuz kullanıyorum. Eşime honor 70 aldım. Arayüz ve yazılım olarak xiaomi bir tık önde diyebilirim.

Xiaomi yazılım çöplüğü ile meşhur malesef kullanmam

• Birkaç hafta önce Volte&VoWifi konusunda bir paylaşım yapmış ve wifi olan yerlerde telefonumun VoWifi olarak çalıştığını belirtmiştim. Şu an ise sebebini bilmediğim bir nedenle aşağıda görüldüğü üzere Volte olarak çalışıyor. Ancak, telefonumu önce uçak moduna alıp sonrasında wifi açtığımda ise eskisi gibi VoWifi olarak çalışıyor. Sebebi hakkında bir fikri olan var mı? Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)

• Arkadaşlar iş yerinde kullanmak maksatlı sarj aleti almak istiyorum tavsiyeniz var mı alıp kullanan?

• Çok hoşuma gidiyor bu telefon. En son s20fe almış idim 3 bine sıfır o zamandan beri telefonlar çok pahallanmış. Şuan hazmetmek aşamasındayım 1 haftaya hazmederim. Tek soru bu telefona arama kaydedici atılıyormu. PlayStore uygulamasından bahsetmiyorum yerleşik kaydedici.
    Edlt: burada çalıştığı yazıyor acaba birisi teyit edebilirmi
    https://www.reddit.com/r/Honor/comments/wqm146/download_call_recorder_for_magic4_pro_honor_50/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 20 Nisan 2023; 8:20:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.