Şimdi Ara

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
36
Favori
61.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın kamerasında bir tuhaflık var ya da bana öyle geliyor, anlayamadım. Fotoğraf çekimi yaparken görüntü cam gibi net değil ya karıncalı görünüyor yada doku seviyesi düşük. Yapay zeka çoğu fotoğrafta aşırıya kaçıp doygun görüntüler veriyor, sulu pastel boya gibi. Fotoğraflarda ufak bir yakınlaştırma yaptığım da bile detay kaybına uğruyor. Çektiğim birkaç fotoğrafı whatsapp durumunda paylaştım görüntüler aşırı kalitesiz ve bulanık oldu.

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)

• Arkadaşlar honor 70 ile orjinal şarj aleti harici yarı hızda da olsa sorunsuz şarj aleti kullanan yok mu acaba? Xiaomi 33watt lik şarj aleti vs.?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Huawei telefonlarda görüşme kaydı için apk yüklenebiliyordu ,Honor telefonlarda da bu geçerlimi acaba kullanan veya bilgisi olan varmıdır .Yardımlarınızı rica ederim.

• GZAKCA G kullanıcısına yanıt
    https://www.reddit.com/r/Honor/comments/wqm146/download_call_recorder_for_magic4_pro_honor_50?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Bunu yükleyin daha sonra uygulamayi uygulamalarda bulun (arama kaydedici) ve mikrofona izin verin çalışıyor

• Arkadaşlar bu cihaz için kavisli ekrani tam kaplayan kırılmaz cam ve kılıf nasıl bulabiliriz ?
    Bulan varsa nasıl aldığını paylasabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemet

Arkadaşlar bu cihaz için kavisli ekrani tam kaplayan kırılmaz cam ve kılıf nasıl bulabiliriz ?
    Bulan varsa nasıl aldığını paylasabilirmi
    Birkaç hafta önce aşağıda etiketlediğim arkadaşın paylaştığı linkteki y.dışı ürünü sipariş ettim, henüz ulaşmadı ama yorumları oldukça iyi görünüyor.

• Benim de bir sorum olacak. E-posta olarak hotmail hesabımı kullanıyorum. Sizlerin de bildiği üzere, bazı iletiler spam olarak görülmekte ve gelen kutusu yerine spam/gereksiz klasörüne taşınmakta. Önceki telefonumda telefonun standart e-posta uygulamasında Gereksiz E-posta klasörüne ulaşabilmekteyken, aşağıda göreceğiniz üzere bu telefondaki uygulamada bu klasör görüntülenemiyor. Bu yüzden mecburen uygulama yerine web sayfasından e-posta hesabıma girmek durumunda kalıyorum.

Bu konuda çözüm önerisi olan var mı?
    Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gone With The Wind -- 26 Nisan 2023; 10:7:58 >

• Gone With The Wind kullanıcısına yanıt
    Siz söyleyince fark ettim. Uygulamayı kurcaladım ancak belirttiginiz gibi bir klasör yok. Hotmail hesabım için Outlook uygulamasını kullanıyorum ben. Ofise ait mail hesapları için de cihazdaki mail uygulaması ile devam ediyorum.

gelince yorumunuzu yazarsanız sevınırım,böyle bir cihaza nasıl gorilla glass enazında 3 filan yapılmamış akıl alır gibi degil

en ufak yagmur damlasında bozulabilir diyorlar

kavisli olmasıda cok guzel ama kırılmaz cam şart

• Arkadaşlar selamlar, cihazı yeni aldım. Bu fiyat bandında gayet iyi bence.

Type C Kulaklık Dönüştürücü kullanan var mı? Dönüştürücüler bazı cihazlarda çalışmıyormuş?

• bluemet kullanıcısına yanıt
    Elbette yorumlarımı paylaşırım, muhtemelen kısa bir süre sonra elimde olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Siz söyleyince fark ettim. Uygulamayı kurcaladım ancak belirttiginiz gibi bir klasör yok. Hotmail hesabım için Outlook uygulamasını kullanıyorum ben. Ofise ait mail hesapları için de cihazdaki mail uygulaması ile devam ediyorum.
    Telefondaki mevcut e-posta uygulamasının arayüzüne alıştığım için ilave program kurmayı düşünmedim açıkçası. Üstelik tek sorun spam iletiler de değil, aynı zamanda programın e-posta senkronizasyon ayarı da en fazla 15 dk olarak ayarlanabiliyor. Ve malesef bunun da bildiğim kadarıyla bir çözümü yok.

Mail uygulamasını ben çok beğendim açıkçası. Ancak sizin de belirttiğiniz gibi senkronizasyon konusu 15 dakikadan daha az olamıyor.

• Hepsiburada da 11500 e düştü sizce alınır mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ultralaz53 U kullanıcısına yanıt
    Direkt al kardeşim. Plastik çöp çöp cihazlar 10k olmuş vaziyette. Premium bir cihaz bu fiyata bedava.

• Ultralaz53 U kullanıcısına yanıt

kaçırma bence. şahane cihaz

• slcksnmz S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mi,sipariş verdim imarım pişman olmam.indirime girmiş sanırım helsiburadada 11495tl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, uzun araştırmalar sonucu bu telefonu anneme almaya karar verdim. Önemli olan kamera ve tasarım + sosyal medyada gezinirken, ufak oyunlar oynarken kasma donma vs. olmasın. Başka önerisi olan var mı bi fiyat civarında ? Samsung A54'le arasında kalmıştım.

• UmuT__35 kullanıcısına yanıt
    Hocam yaşça büyüklerimiz için memnuniyet duyulmayacak bir durum olacağını pek sanmıyorum.
    Ekran ve tasarım olarak muazzam. Kamera konusuna ikna edici yorum yapamam. Zira kamerayı pek kullanmıyorum. WhatsApp dışında sosyal medya kullanmıyorum. Ancak cihaz son derece seri. Süreçte hiç bir donma, takılma vs. yaşamadım. Bu arada Samsung A54 aldım ve iade ettim. Realme GT2 Pro aldım ve sattım bu cihaz için. A54'ü sadece o çirkinlik abidesi siyah kalın çerçeveleri için bile tercih etmem. Ayrıca cihaz oldukça kalın ve ağırdı.

• Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    Değerlendirmeleriniz için teşekkürler. Benim için bir önemli bir konu daha. Eğer hattınız Türk telekomsa, Wifi arama özelliği açtığınızda aktif oluyor mu telefonda ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.