Şimdi Ara

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
36
Favori
61.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu cihazı A73 ile kıyaslarsak nasıl bir yorum yaparsınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • UmuT__35 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Aktif hâle getirdim. Cihazı uçuş moduna aldığımda aktif hâle geldi.
    Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ultralaz53 U kullanıcısına yanıt
    İlk başta A73 ile Honor 70 arasında kalmıştım. Eskiden gelen alışkanlık ve yazılım desteği gibi konulardan ötürü A73'e hep daha yakındım. Ancak A73'te kronik bir panel sorunu olduğunu duydum. Düşük ışıkta ekranda çizgi çizgi titremeler oluyormuş sanırım. Bu tür şeylere çok takılan biriyim. Ayrıca cihazın kamerasından memnun olan neredeyse yok gibi. Sarj konusunda da 120Hz ile kullanımda ortalama 6 saat ekran süresi verdiği yazılıyor.

Öncelikle ekran konusunda Honor 70 ile mukayese edilecek emsal segmentte cihaz yoktur. Ekran beni memnun etmedi diyen olmaz. Kamerası hep övülüyor. Ancak dediğim gibi pek kullanmamış olsam da örnek maksatlı bir makro çekim ekliyorum. Şarj olayı ise mükemmel. 2 günde bir sarj ediyorum. 1 günde sarj ettiğim hiç olmadı. Ayrıca hızlı şarj ile yarım saatte şarj oluyor.
    Son olarak da arayüz son derece akıcı. Oyun oynamıyorum. Ancak cihazı yoğun da kullanıyorum. Herhangi bir donma, takılma vb. hiçbir hadise olmadı çok şükür.

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)

• Gayet güzel cihaz. İyi de fiyata almışsın. Hayırlı olsun.

• Ben de Hepsiburadadan sipariş geçerek aranıza katıldım. Umarım üzmez.

• Online satın alan arkadaşların endişe edeceği bir durum yok. Şayet cihazdan memnun kalmaz iseniz 14 gün içerisinde kolaylıkla iade edebilirsiniz.

• SGNTR kullanıcısına yanıt
    Kardeşim geldi mi kılıfın? Geldiyse bir iki foto atar mısın? Bundan ben de almayı düşünüyorum.

• Beyler havalar ısındı telefonda ısınıyor ben hep ekranı yinelemeyi yüksek 120hz kullanıyorum özellikle kamerayla işim olduğunda ısınıyor bataryadasida çabuk bitiyor eskiye nazaran sizde bu sorun varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slcksnmz S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• Canlandıralım buraları son zamanlarda baya satışı oldu bu cihazın sanırım, ben de zümrüt yeşil rengi ile aranıza katıldım. Ip7 sonrası alışmak çok zor geldi telefonun büyüklüğü ve kavislerine. Sorunsuz kullanıyorum şu an. Tek sevemediğim nokta gereksiz kamera düzeltmeleri. Çok yapay duruyor video aramalarda falan. Fotoğraf çekiminde daha az hissediliyor.

• Merhabalar. Şu an itibariyle hepsiburadadan 11.500 TL ye aldım. Ayrıca maximum kart ile daha sonra 3 taksit yaptım 200 lira fark alıyor. Uzun süredir araştırma yapıyorum. 2 ay önce redmi note 11 pro almıştım. Bir an evvel satmak istiyorum. İşlemcisi yetmiyor bana. Araştırmalarım sonucunda s21 fe pil sorunu sayfa kaydırmada takılma sorunu varmış vazgeçtim. A54 ten vaz geçtim. xioami modellerinden bıktım. Umarım gayet mantıklı olarak tercih yaptığıma inanıyorum. Ayrıca bugün sipariş ile jet teslimat ile yarın gelecek.

• 300 lira kupon yüklemiş hepsiburada, ilk 200 kullanım diyor. Telefon 11200 gibi bir fiyata denk gelir. Hesapları kontrol etmekte fayda var

• Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    Ben hepsiburada dan aldım ancak simkart takılmış kullanılmış cihazı alırlar mı geri

Alıyorlar. HB üzerinden iki defa cihaz iadem olmuştu. İkisi de ortalama 10 gün kadar sim kart ile kullanıldı.

Nezaman gönderdiniz enson yani o uygulama kalkmış olabilir mi, ben sordum incelenecek dedi ama sim kart takıldığı için Red edilebilir incelemeden kesin birsey diyemeyiz dedi çağrı merkezi

En son iadem 1 ay kadar önceydi. İçiniz rahat olsun. Sorun olmayacaktır.

Teşekkürler.

İadeyi nasıl açtınız sebep ne gösterdiniz yani

Ürünü beğenmedim dedim. Detay belirtmek zorunda değilsiniz. 14 gün cayma hakkınız var.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.