Şimdi Ara

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
36
Favori
62.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12 13k fiyat aralığı için çok iyi bir modeldi. Tekrar bu fiyatlardan satılır mı, bilginiz var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elimde bir haftalık cihaz var arkadaşlar. Düşünen varsa hepsi buradadan alınma..takas düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateach -- 11 Temmuz 2023; 23:37:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor bize güzellik yapıp 90 ile takas desteği sunsa ne güzel olur

• kadiryuce K kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazmıştım, tekrar belirteyim: Honor 90 Samsung dökümü 7 Gen 1 ile geliyor. 8g1 kadar büyük bir fiyasko değil belki ve kağıt üstünde 778g+ ile aynı duruyor fakat siz yine de o işlemciden pek bir verimlilik beklemeyin.

• Ludwig13 L kullanıcısına yanıt
    Evet aslında cihazlar arasında büyük farklar yok. İncelediğim kadarıyla hala ois ve sterio yok.Yani doğrusu geçmeye değecek fark yok

• Stoklara tekrar 18.249 tl olarak girmiş görünüyor ....Daha geçen hafta 11.300 tlye aldım oysaki....Ülkemizin düşündürücü durumu.

• devil_23 kullanıcısına yanıt
    Satıcı hepsiburada değil. Fırsatçı mahalle arası iletişim dükkanlarının çektiği fiyat o, beklemekte yarar var. Sabah baktığımda hepsiburadadan vardı ama sepete alınamıyordu 12500 fıyatıydı.
    18k etmez bu cihaz. Pusudayım ben :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazanucan1 -- 11 Temmuz 2023; 23:49:2 >
  • Stoklarda kalmamış. Buda demek okuyorki honor geliyor açılın yoldan

• Arkadaşlar ram turbo bu cihazda otomatik mi ekliyor 2 GB ? Ben bulamadım normalde diğer cihazlarda manuel oluyordu da

• kadiryuce K kullanıcısına yanıt

Evet otomatik olarak açık ve degistirilemiyor. Çok saçma bir olay keşke kapatılabilse.

• macheda10 M kullanıcısına yanıt

Pil performansını bende beğenmedim. Bi değişiklik oldu mu ?

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt

Bulabildiniz mi ?

• Merhaba, halihazırda Honor 70 kullanmaktayım. Galaxy Watch 4 aldığım için telefon da Samsung olsa iyi olur diye düşünüyorum. Sizce elimdeki cihazı satıp A54'e geçmeye değer mi? Üste çok bi para vermeden 0'ını almayı düşünüyorum.

• Arkadaşlar eğer düşünen varsa Honor 70 telefonum için fiyat tekliflerine açığım. Cihaz 28.02.2023 faturalı. Kozmetik 10/10 kılıf ve üzerinde gelen koruyucu olmadan kullanılmadı. 0'dan tek farkı kutudan çıkan kılıfın hafif sararması.

• Honor 90 serisi piyasaya gelir mi sizce

• Gelmezse kötü olur çünkü sürekliliği olmayan ve kendini tanıtmak için uğraşmayan firmalar Türkiye pazarında tutunamıyor. Bakın Xiaomi firmasını kim tanırdı bir kaç sene öncesine kadar? Ama adamlar harıl harıl reklam yaptılar, bir sürü AVM'e şubeler açtılar, şimdi herkesin ağzında Xiaomi markası dönüyor.

• sendemail kullanıcısına yanıt
    Hocam hayrlı günler...
    Forumun devamında cihazı aldığınızı fark ettim,
    Cihazdan memnun musunuz?
    Bende de mate 20 lite var.
    P.tesi günü Honor 70 alacağım nasipse.

Mate 20 lite ile arasında özellikle ses olarak, hoparlöründe bir fark var mı?
    Kameradan memnun musunuz?
    Bir de sizin sorduğunuz "ekran dayanıklılığı" hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Bygurdalgoymen kullanıcısına yanıt
    Nereden alacaksınız? İkinci el mi?

• Ramazanucan1 R kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşım gönderecek, İstanbul'dan

• Arkadaşlar ekran süresini kontrol ettiğimde sadece günlük ekran süresini görebilmekteyim tüm ekran süresi görme nerededir bir türlü bulamadım daha öncesinde kullandığım Huawei modellerinde olan ekran tuş kilidi kısa yolu bu modelde böyle bir kısayol ayarı varmıdır honor bir Huawei markası devamıdır bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.