< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (33. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet şimdi gördüm 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karaborsa fiyatlar. Vatanbilgisayar mağazalarına gidilirse vatankart ile 12700 TL fiyattan satın alınabiliyor ama cihazların son stokları, artık üretilmiyor ve Honor 90 modeli bekleniyor.
-
Merhaba. Son güncelleme sonrası her oyun açtığımda telefon "Rahatsız Etme" moduna alıyor kendini. Önceden böyle bir şey yoktu. Bayağı kurcaladım ama otomatik açılmasını kapatmadım. Var mı bilen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nfc bazen ödeme yapmıyor
-
oyun modunu kapatın yada oyun modu ayarlarından ayarlayabilirsiniz
-
Bu gün telefon elimden kaydı tutayım derken maalesef bir darbede ben vurdum yani düşmesini hızlandırdım. Şöyle düşünün telefonu yere doğu bırakın bide yukarıdan siz vurun. Yere öyle bir düştüki pat diye ses geldi ama en ufak bir vatlak çizik olmadı.
Banka uygulamasini açın ekrana öyle okutun. Yapı krediyi böyle kullanıyorum ben
işe yaradı teşekkürler
-
Son zamanlarda şarj eskisi kadar iyi gitmemeye başladı.
Format atmakla uğraşmaya üşeniyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?
Soft reset deneyin, bir tür batarya kalibrasyonu işlevi görüyor. Power tuşu + Ses kısma tuşuna 5-10 saniye basılı tutun, titreşim gelince bırakın. Görünürde yeniden başlat yapmaktan farkı yok.
Belirttiğiniz uygulamayı bir kaç defa yaptım. Ancak herhangi bir fayda göremedim maalesef.
Vatan'da satılmaya devam ediyor mu? İnternette stok yok diyor.
Beyler öncelikle çok cahilim keşke ölsem. merek ettiğim bir şey soracağım. telefonu yaklaşık olarak bir aydır kullanıyorum. ön kamera ve etrafına baktığımda ekran koruyucu film var gibi duruyor. yoksa o gördüğüm farklı bir şey mi. yani özetle sorum fabrika çıkışı ekran koruyucu filmle mi geliyor telefon. yoksa sizce taktırmaya gerek var mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Kutudan ekran koruyucu ile çıkıyor. Zamanla aşınırsa yenisini taktırırsınız.
-
Bende çok merak ediyorum bu kılıfı
Siyah rengini kullanıyorum. Sert plastik, cihaza tam oturuyor ve çok ince. Düşmelere karşı koruma sıfır. Hissiyat güzel, ince kılıf arıyorsanız alabilirsiniz. Fakat siyah tavsiye ederim. Beyaz kir tutar bence.
Eyvallah dostum çok sağ ol. Müsait bir zamanında önden ve arkadan foto atabilirsen süper olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X