Şimdi Ara

Honor 7X deneyimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 haftadır Honor 7X kullanıyorum cihaz hakkında birkaç deneyimlerimi paylaşacağım.

Öncelikle telefon 5.93 inç olmasına rağmen elime ilk aldığımda kelimenin tam anlamıyla cuk oturdu. Bununla beraber parmak izi sensörünün konumu da son derece iyi, sanki tam benim parmağıma göre yapılmış gibi hissettim Ayrıca oldukça ince ve zarif. İnceliğe rağmen kulaklık girişini koymalarını da takdir ettim demeden geçemeyecem. Telefon inceltmenin özellikleri kaldırmaktan ibaret olmadığını Honor çok iyi benimsemiş. Son olarak arkadaki çift kameranın konumu da şık görünüyor ama çıkıntısı gözü rahatsız etmeyecek şekilde biraz fazla gibi geldi bana. Onu da kılıfla yok etmek gerekiyor. Tasarımsal olarak söyleyebileceğim başka bir şey yok, Honor 7X tasarım olarak benden geçerli not aldı desem yalan olmaz.

Donanım tarafında ise eleştirmek istediğim taraf Mali T830 grafik işlemcisi. 5-6 gündür PUBG Mobile ve Critical Ops oynuyorum. Düşük ayarlarda kasma donma olmuyor ama ayarları yükseğe çektiğim zaman ufak tefek teklemeler meydana gelmiyor değil. Bide cihaz oyun oynarken çabuk ısınıyor ve arkası metal olduğu için de bunu hissedebiliyorsunuz. Yani özetle çok sık oyun oynayan biriyseniz Honor 7X size hitap etmeyebilir. Ama oyun oynamıyosanız, sadece internette ve sosyal medyada dolaşan ve video/film izleyen biriyseniz kesinlikle pişman etmez. Ben şuana kadar hiç kasma, donma sorunları yaşamadım. Gündelik her türlü işinizi rahat bir şekilde yapabiliyorsunuz. Bu arada oyun oynatmıyor değil, gayet iyi oynatıyor şimdi oyun performansını gömmüş gibi olmiyim. Sadece yüksek performanslı oyunları oynama da sıkıntı çıkarıyor o kadar.

Şarja gelecek olursak, şunu rahat bir şekilde söyleyebilirim 1 günü çıkarıyor hatta bazen %10 civarında artıyor bile bana. Tabi sizin gün içerisinde yapacağınız işlere göre değişir ama 1 günü rahatlıkla çıkarıyor. Ama kullanan veya alacak olan varsa bir tavsiye vereyim, otomatik senkronizasyonu kesinlikle kapatın. Şarjı çok pis götürüyor otomatik senkronize.

Onun dışında ekran kalitesinden de memnunum. Ekranıyla alakalı tek eleştirim parlaklık noktasında olabilir. Parlaklığını son seviyede bile yetersiz buldum. Evde kullanırken değil ama dışarıda özellikle hava güneşliyse parlaklığı son seviyeye getirmeme rağmen o canlılığı tam olarak hissedemedim. Ama tabi bu almamak için bir sebep değil.

Honor 7Xle alakalı benim deneyimlerim kısaca bu şekilde. Başka merak ettiğiniz şey olursa yorumda sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farurhenho -- 22 Mayıs 2018; 23:39:5 >

• Merhaba öncelikle hayırlı olsun telefonunuz. Uzun bir süredir kullandığınız için oyun kullanımı hariç internette gezme, whatsapp vs gibi temel kullanımlarda şarjı bir günü rahat çıkartabiliyor mu ? Benim için en önemli konu ise kamera performansı. LG G4 kullanıyorum ve gündüz fena çekmiyor ama düşük ışıkta belirgin şekilde kötü. Bu telefonda durum nasıl ? Bildiğiniz modellerle kendinizce kıyaslama yapabilir misiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***HONOR 8X ANA KONU***
    6 yıl önce açıldı
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.