< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (10. sayfa)
-
-
Zamanla biraz daha oturur sarj, daha onceki telefonunuz gibi olmayabilir ama iyilesme olacaktir. Yazilim daha oturmamistir, batarya da biraz döngü yapmasi lazim. Hemen hüküm vermek dogru degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 16 Eylül 2023; 8:50:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaç saat ekran süresi aldınız?
10-15 saat arasi ekran suresi idealdir zaten ..
pil tuketiminde uygulamalar, ekran arayuzu, islemci ..vb cok farklı etmenler var ...poco ile kıyaslamak ne kadar dogru bilemedim ..zaten tek kistasiniz pil olsaydi poco serisinden vazgecmezdiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 16 Eylül 2023; 11:40:44 > -
alacak arkadaşlar dikkat etsin bataryası kötü ve telefonda ısınma mevcut, 17 bin bu telefona kesinlikle verilmez gidin poco f5 alın pişman olmazsınız. iyi olan tarafları ise tasarımı ekranı ve kamerası iyi, mono hoparlör ise üzmez.
-
honor 70 20k seviyesinde satılıyor.. bu telefonun da kampanya dönemi bittinde bu fiyatın üstüne çıkacağı kesin..
burada poco telefonları öven arkadaşları engelleyin bence..
xiaominin kendi telefonları bile beş para etmezken.. 2.sınıf markası çöpün de çöpü pocoları burada övmek fanatiklik başka bir şey değil..
bu telefona kötü diyenler genelde temel düzey altı tecrübe sahibi aslında tecrübesiz arkadaşlar.. 41 yaşında olunca cep telefonu konusunda tecrübeli mi oluyor insan.. isterse 99 yaşında olsun.. bilmediği bir konuda ahkam kesen kimselere itibar etmeyin.
ben s23 ultra ile birlikte kullanıyorum.. şuan için nerdeyse benzer bir deneyimi var.
cehalet mutluluktur diyen arkadaşlar poco'lara yönelebilir.
bu başlığa gelip poco öven biri varsa ya telefon konusunda zil zurna cahildir, ya da gözüne perde inmiş fan boydur.
Telefonu aldıktan sonra yapmanız gereken bir çok optimizasyon var, örneğin arka planda uygulamaların yenilenmesi ve uygulamaları otomatik olarak uykuya alması gereksiz yere cihazın yavaşlamasına sebep oluyor.. Bataryanın oturması zaman alıyor.. samsung'larda da böyle.. adam ilk şarjı bile etmeden telefonun şarjı çabuk bitiyor; aşırı ısınıyor diyor.. bu tarz arkadaşları direk engellemek lazım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 16 Eylül 2023; 16:37:50 >
-
Telefonun şarjı 10 gün içinde oturur.
Ayrıca ek güncellemeler ile de batarya performansı artırırlar merak etmeyin.
Ayrıca honor 70 formunda @Ludwig13 ün yazdığı şu mesajında buraya iliştireyim faydalanan olur illaki
Öncelikle pil konusu. Herkesin bildiği ve dilden dile dolaştığı üzere, yeni bir cihazın bataryasının kalibre olması ve şarj tüketiminin tam verimliliğe ulaşması birkaç hafta sürüyor. Fakat bu durum Huawei/Honor cihazlar için ayrıca önemli. Huawei son iki üç sene içerisinde batarya verimliliği ve kalibrasyonu açısından birçok yazılımsal geliştirme yaptı. Bunların size bir seçenek olarak sunulan kısmı, "diğer pil ayarları" sekmesinde gördüğünüz son iki seçenek. Bunların ikisini de aktif etmenizi öneriyorum, dileyen olursa çalışma prensiplerini daha sonra açıklarım. Fakat daha ilginci ve önemlisi şu: Tüm bu geliştirmelere rağmen Huawei cihazlarda da bir bug var. Biz bunu Matepad 11 ana konusunda keşfettik ve bulduğumuz çözüm Honor 70'de de işe yarıyor. Şöyle ki, özellikle büyük güncellemelerden hemen sonra ya da birkaç aylık kullanım içerisinde pil tüketiminde sorun yaşamaya başlayabiliyorsunuz. Bu sorun genellikle bir ara/küçük güncelleme ile çözülüyor fakat bunu beklemenize gerek yok. Çünkü bu cihazlarda soft-reset özelliği aynı zamanda batarya kalibrasyonu olarak çalışıyor. Oldukça garip bir durum ama birçok kişi deneyip teyit ettiği için artık kural olarak kabul ediyoruz. Özetle: Güncellemelerden sonra ve hatta her iki üç hafta içerisinde soft reset işlemi yaparsanız bataryayı kalibre etmiş ve verimlilik kayıplarından kurtulmuş olursunuz. Soft reset cihazda hiçbir değişiklik yapmıyor malûm, endişeniz olmasın, görünürde "yeniden başlat" yapmaktan farkı yok. Uygulamak için cihaz açıkken "ses kısma" ve "güç" tuşlarına aynı anda 5-10 saniye basılı tutun ve cihaz kapanıp titreşim geldiğinde bırakın.
@Ludwig13
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ne boş yorum yapmışsın be dostum :) ben honor 90 nı 13 bine almama rağmen eksi ve artı taraflarını yazıyorum buraya, alacak olanlar görsün diye. amacım poco yu övmek değil eski telefonum olduğu için onunla kıyasladım ve benzer fiyata rakibi F5 olduğu için yazdım. bu arada yaşım 41 ilk defa telefon almıyorum.
-
Deneyiminizi saygimiz var, ancak telefonu alali 3 gun olmuş sizin.
3 günde hic bir telefonun bataryasi tam anlamiyla verimli olmaz, bir ust mesajda da yazmistim, bir iki hafta beklemek, ayrica kullandiginiz programlarda artik normal donulerine dönmüş, yüklemeler bitmis, rutin kullanima baslanmis olursa pil anlasilir.
Yazilim gereksiz programlari uykuya alir vs vs bir suru ayar ve duzen gerekiyor. 41 yasinda olabilirsiniz ama 3 gun icinde bunlari bilmeden yorum yapiyorsaniz, hic yorum yapmasaniz daha iyi.
Ayrica telefonu 13 bine aldiysaniz, fiyati yukselince hemen satin, dönün f5 inize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam dostum yorum yapmadan önce sana sorarım bir dahakine, bir kaç hafta sonra burada batarya kötü telefon ısınıyor diye yorumlar devam ettiğinde konuşuruz tekrardan.
-
Est, yanlis anladin, ben telefon iyidir camur atıyorsun demiyorum.
Alali 3 gun olmus, 10 gun olsa diyecem ki haklidir, suan biraz daha duzelme sansi olabilir, onu demek istedim. Yoksa elimdeki telefon zaten 3 4 saat arasi ekran suresi veriyor.
Telefon kotuyse deriz ki bir muddet sonra boyle boyle sikintisi var onermiyoruz.
Merhaba. Son günlerde sipariş veren oldu mu acaba. Ben dün sipariş verdim. Ne kadar zamanda alacağımı tahmin etmeye çalışıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkesin bilgisi olması açısından, siparişim kargoya verilmiş. Yarın elimde olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncelikle hayırlı olsun, sizin adınıza sevindim. Ben 6 Eylül'de sipariş verdim, teslimat tarihim 23 Eylül.
-
çok teşekkürler hocam
-
Bende 8 Eylülde sipariş verdim 22 Eylül teslim gözüküyor, ürünün yorumlarında adamlar daha geçen gün sipariş vermişler ertesi gün telefon ellerine geçmiş. Diyecek söz bulamıyorum gerçekten. Sabırlar tükeniyor, Hepsiburadanın uyguladığı satış politikası felaket
-
Gerçekten diyecek kelime yok, rezillik.
-
ürünü gelmeyen arkadaşlar şikayetvar üzerinden işlem yapın, kısa sürede dönüş yapacaklar. benim üründe geç geldiği için 300 tl hediye çeki tanımlamışlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoBey -- 18 Eylül 2023; 15:21:32 > -
Bunu daha once soyleseydin keske.
Bizim telefon da geldi, ilk gun ayarlarini yapip deneme sansim oldu, s20 fe ile karsilastirinca ekranin daha büyük ve cercevesiz gibi olmasi daha guzel geldi.
Hiz olarak guzel bir sikinti gozlemleyemedim, ayarlarina alismam biraz zaman aldi tabi. Kamerasi s20 fe ye gore sanki daha iyi gibi. Daha fazla test etmem lazim. Bazi yonlerden yakinlar gibi.
Ergonomi olarak eski s7 edge kullanicisi olarak aliskiniz ama normal telefondan sonra tabi biraz alismasi zaman aliyor.
Genel olarak begendim, parasina gore iyi gibi. Tam yorum icin biraz daha kullanmak lazim. Ilk gun esim sabah 7.30 da sarjdan cikardiktan sonra 5 de eve geldliginde %76 sarji vardi, ekran bir saat kullanilmis sadece. Yuzde 50 ile eve gelse yeterli.
Tam yorum icin biraz daha zaman lazim. Ilk kullanim yeterli gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Android telefonlarda 10 gün sonra falan pilin oturduğunu kim söyledi arkadaşlar, bu bilgiyi nereden alıyosunuz direkt üreticilerden mi? Telefonu ilk kullanışta pilin tamamen optimize olması tabiki beklenemez ama ortalama kullanımda örneğin 16 saat bekleme 6 saat ekran süresi alıyorsanız, pil oturduğunda en fazla ulaşacağınız oran 7 saattir. Yani günde 3 saat ekran süresi 12 saat bekleme süresi aldığınız bir telefonun pil ömrü 10 gün sonra %50 artmayacaktır. Başlığı ziyaret etme nedenim zamanında honor 90 ile s21 fe arasında kalıp s21 fe seçmemdi. Anlaşılan yaptığım seçim şimdilik doğru görünüyor iyi günler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X