Şimdi Ara

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.987
Cevap
95
Favori
147.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
Giriş

böyle sorunları var bende de oluyor. ekranı kapatıp tekrar açınca düzeliyor. garip bir takılması var. ekran kapat açla çözüldüğü için fazla kafaya takmadım. bazı programlarda oluyor. çözümü yok. güncelleme ile de geçmiyor. günde 1 2 kere yapıyor. bende bazen ekran donarken bazen de geri sekmesi çalışmıyor. programdan çıkamıyorum. ekran kapa aç çözüyor.

• diabl0 kullanıcısına yanıt

Ne övmesi ne diyorsun arkadaşım sen ?

Hangi mesajımda övme muhabbeti yapmışım ?

Ufs hızı ile usb hızı farklı dedik. Konuyu nereye çekip bir paragraf hikaye yazmışsın ne alakası var yazdıklarımla ?

Tamam konuyu kapatalım daha alıntılama cevap verme, sen de ben de.

• Başkasına övme deyip s10 övmek de ilginç olmuş . O zaman gidip s10 alaydın. Erhan dediği konuda haklı. usp çıkışının hızı ile cihazın içindeki dahili hafıza hızı farklı şeyler. Ufs hızının farkının ne gibi sonuçlar verdiğini Google yazarak öğren bilirsin. Evet telefonun usp çıkışı baya yavaş bunun sebebi fp ürün olması bende bu konudan memnun değilim ama aldığım ürün belli fiyatı belli..
  • Tartışma usulü hoş olmasa da sayenizde yeni şeyler öğrendim teşekkürler. Aşağıdaki linki tıklayıp UFS ve USB araması yaptığınızda iki kavramın farklı olduğu görülüyor. Vivo X100 Pronun UFS hızı 4.0 (sanırım en hızlısı an itibariyle 4.0), USB hızı ise USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Anladıım kadarıyla 5G performansı için UFS hızı çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kvd -- 15 Aralık 2024; 12:57:27 >
  • Şu linkte de UFS 4 olan telefonların listesi var. Ama liste % 100 doğru değildir muhtemelen. Yani UFS 4 olup da bu listede olmayan telefonlar olmalı. Çünkü Honor 90 ve Magic 6 Pro'nun UFS değerleri EPEY'de yok. Ama Honor 200 Pro listede var yani UFS değeri EPEY'e yazılmış, https://www.epey.com/akilli-telefonlar/e/YToxOntpOjE3Njg7YToxOntpOjA7czo3OiIyMTkwNTQyIjt9fV9zOjk6ImZpeWF0OkFTQyI7=/

• Kvd K kullanıcısına yanıt

5G derken ?

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.