Şimdi Ara

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.987
Cevap
95
Favori
147.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet aynen öyle kulaklık da snapdragon işlemci olacak. zaten kulaklık simgesinde aptX yazıyor. kendi kulaklıkları vasat bir beklentiniz olmasın. aptx desteği yok honor kulaklıklarda. sesi de kötü verim alamazsınız. destek yok ama kulak üstü olduğu için çok mükemmel ses veriyor. sennheiser px 450 bluodio t7+ da Xiaomi MIX Flip sadece apx desteği var iyi sonuç aldım ses güzel. ama honor x2 honor x5 samsung buds 2 de ses vasat.

çok temiz güzel ses veriyor bende. samsung s serisine yakın sonuç alıyorum. acaba kulaklıkların içinde ayrı bir ses işleyici mi var. bende harika ses acayip keyif veriyor. birde her kulaklığın ses dengesi farklı.

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 10 Kasım 2024; 16:40:51 >

• diabl0 kullanıcısına yanıt

yani destekleyen kulaklık bağlayınca orada aptX codec'i çıkıyor, hehh tamam simdi oldu hocam, çok saolun.

• Zaten cihaz bilindik bütün codec leri destekliyor. Aslın desteği sunması gereken kulakların kendisi. Ben yanında hediye gelen dahil 4 kulaklık denedim birisi de tepe kulaklık. Samsung buds 2 bu devamlı kullandığım kulaklık bence ses kalitesi muazzam iyi. Huawei freebuds pro da kullandım onun ses kalitesi de çok iyiydi. Baktığım zaman yanında hediye gelen kulaklık aptx desteği olarak bu iki cihazdan da kaliteli bir aktarım sunması gerekirken vasat bir performans sunuyor.
  • Arkadaşlar bu bir sorun mu ? güvenlikten dolayı mı ? anlayamadım;

Daha önce kullandığım Xiaomi Mi 10T Pro cihazımda da bu senaryo oluyordu.

Mayıstan beri kullanıyorum teli hiç denk gelmemiştim.

Cihazı bir kaç saat kullanmayıp ekran kilidini açmaya çalışınca;

(her zaman önce çift tık kullanıyorum direk yüz tanımadan ekranı açıyor. Yüz tanıma açık yani)

Bu sefer ekranı kaydırın veya pin kodunuzu girin ibaresi gözüktü, yani yüz tanımayı bilerek o anlık devre dışı bırakmış gibi.

Kilidi açıp, tekrar tuş kilidi yapıp, tekrar çift tık vs yapınca yüz tanıma direk devreye giriyor.

Bu muhabbeti önceki cihazım Xiaomi'de de denk gelirdim. mesela akşam 21:00 den gece yarısından sonrasına kadar tele dokunmadım diyelim, Gece 02:00 gibi açmaya çalışınca yüz tanımasız kilit aç derdi. Veya bazen akşam üzeri bir kaç saat kullanmayınca da böyle olurdu.

Denk gelen oldu m u hiç böyle bir şeye yahu ?

Yani bir kaç saat kullanmadım diye bu sefer parmak izi veya pin gir diyecekse bugüne kadar benimn 90 da niye hiç denk gelmedim.

Daha 1 gün evvel sıfırladım cihazı bu arada

• güvenlik nedeniyle hocam, kılavuzda belirtmişler.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Güvenli kilit olayı açık değil ki bende ama,

sadece pin parmak izi ve yüz tanıma devrede

yüz tanıma da çift tıkla ve doğrudan ekranı aç olarak ayarlı

• Hırsızlığa karşı koruma kısmını aktif ettikten sonra sanırım güvenilir aracılar kısmından da aktif etmemiz gerekiyor. Bu kısım deaktifti baktığım zaman. Neden bu kısımla ilgili bir bilgi vs paylaşmamışlar hırsızlığa karşı koruma ile ilgili anlamadım.

Google toplulukta biri o kısmı da aktif edin diye yazınca kafam karıştı. Yani o kısım çoğu kullanıcının gözünden kaçacaktır. O kısmın deaktif olunca hırsızlığa karşı koruma enable olsa bile çalışmayacak mıydı çalışacak mıydı acaba ?

Fikri olan var mı ?

• Arkadaşlar telefonla konuşurken, birden telefon kapanıp yeniden başlatıyor.1 haftada 3 defa başıma geldi.Bu durumu yasayan var mı? Yazılımsal mi telefonda arıza mi var anlamadım.
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    1.5 seneye yakın kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım yazılımsal durmuyor donanımsal bir sorun gözüküyor 1 haftada 3 defa olması normal değil garanti mevcut ise verilerinizi yedekleyip garantiye verin derim.

Önce sıfırlamayı deneyip aynı sorun devam ediyor mu diye bir kontrol etmek lazım, devam ediyorsa donanımsal sıkıntı olabilitesi yüksek. O zaman servis düşünülür.

Sıfırlamayı denediniz mi ?

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Sifirlamadim. Servisin bu tür arızaları tespit etmesi biraz zor oluyor.

Yani direk servise mi vermeyi düşünüyorsun ?

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Arıza durumunu belirten bir video olabilirsem vereceğim servise. Şimdilik bekliyorum

Bence öncesinden temiz bir sıfırlama yap, serviste telefonun içinden geçebilirler, bir bok yapmayıp sıfırlayıp sorun yok diye çizik içinde geri gönderebilirler. Ondan öncesinde sen bir sıfırla dedim 👍

• Selamlar arkadaslar honor telefonlarda yazi fontu nasil ekleniyor bilen var mi ? Mevcut ve market yazi fontlari hosuma gitmedi. Telefon 200 pro ama sistem ayni oldugu icin buraya da yazmak istedim.

pilde bir problem var şebeke az çektiği yerde gücü çok çekiyordur pilde bu çekilen amper yetişemiyorsa kapanmış olabilir. sıkıntı yine de. garanti.

Hala devam ediyor mu ?

• Reddit'te Kasım yaması alan Honor 90 gördüm. 2 ay'a düşmüştü güncelleme süresi. Ben Kasım'ı Ocak'ta alırız diye tahmin ediyorum. Bakalım düşecek mi.
  • Arkadaşlar sizde hangi versiyonu yüklü ???

Nedense bazen sıfırdan kurulumlarda güncel versiyonunu bazen yüklemediğini gördüm. Sistem uygulamaları kısmı gerekli uygulamaları yükleyip herşey güncel dese dahi

• HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.