bekleyip göreceğiz yine böyle bile güzel :) |
HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (95. sayfa)
-
-
olan honor 70 serisine olmuş, güncelleme de hiç adı sanı geçmiyor :) biz yine ucundan kıyısından biraz yakaladık, buna da şükür :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 23 Ekim 2024; 23:43:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mutlaka 70 serisine de eğer söz verilmiş ise, liste güncellenecektir bence
-
umarım öyle bişey olur hocam, nitekim honor 70 eski bir model sayılmaz.
Bence de aynı fikirdeyim
-
Merhaba herkese hayırlı forumlar,
Samsung a55 ve honor 90 dan hangisini seçmeliyim yardımcı olur musunuz?
ikisininde kendine göre artı ve eksileri var, A55 tasarım olarak biraz kaba ve ağır ama malzeme kalitesi olarak daha iyidir. A55'in exynos işlemci platformunda içindeki modemin bazen şebekeye bağlantı problemi oluyor. ben şahsen snapdragon işlemci olması, göz yormayan ekranı ve tasarımı-hafifligi nedeniyle honor 90 tercih ettim.
Hiç disk birleştirme bildirimi alan oldu mu merak ettim
-
disk birleştirme nedir hocam, eski nesil mekanik HDD mi var bunun içinde :)
ssd gibi disklerin birleştirme olayı farklıdır. Disk birleştirme deyince hemen eski mekanik disklerde olduğu gibi birleştirme sanmayın.
Windows 11 de mesela ssd lere veya onun gibi diğer modellerde disk birleştirme yapılır ancak tarzı mekaniklerdeki gibi değil. Yeni telefonlarda da var bu özellik. Aşırı dosyalar parçalandığında bildirim gelir.
O yüzden garipsenecek birşey yok
Sanırım bir haberdin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 26 Ekim 2024; 0:58:45 >
-
teşekkür ederim hocam bilgilendirme için, yaş ilerleyince kafa eski teknolojiler de kalıyor :) yeni nesil SSD - Flash disk storage hafıza sistemlerinde mekanik bir sistem olmadığı için defragment yapılabilecegini pek düşünmemiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 26 Ekim 2024; 12:31:36 >
merhaba, uzun olabilir affedin. ben internetten satış yaptığım için mobil uygulamalar ve sosyal medyayı sık kullanıyorum. Oyun hiç yüklemem. Fotoğraf da malum iş dolayısıyla çekiyorum. Tabii İstanbul manzarasını da çekiyoruz :) oppo reno 5 lite kullanıyorum. Daha önce honor 10 lite kullanıyordum. Uygun mudur sizce bana ya da bu fiyatlara önerir misiniz farklı modeller? S23 Fe düşündüm çok uçtu. S22 baktım sarjı berbatmış. Honor 200 ile bunun arasında da pek fark da yok. Realme 12+ çıkmış. Onun da kamerası iyi bilemedim. Yanlış yerse söyleyin sileyim mesajı.
-
çok sınırda bir bütçeniz yoksa Pro olmayan düz honor 200 bakın. honor 90'ı bazı eksikleri (stereo hoparlör, OİS) 200'de giderilmiş. az fiyat farkına 200 tercihi daha mantıklı olur.
Bence de arkadaşa katılıyorum.
-
Teşekkür ederim. An itibariyle 5.000 ₺ fark var 90 ile 200 arasında. Kasım kampanyalarında düşerse bütçem el verirse 200 tercih edebilirim. Kamera gerçekten çok çok iyi. S23 Fe de çok iyi ama telefonun fiyatı her gün artıyor. Samsung'un kendi işlemcisi sıkıntılı diyen çok var. Marka takıntım yok. 12/512 olması çok cazip geliyor.
-
indirimleri takip edin hocam, nitekim yakın zamana kadar 19500-20500 arasında geziyordu düz honor 200. aceleniz yoksa Kasım indirimlerinde tekrar 20bin seviyesine düşebilir.
google play sistem güncellemesine 12 mb lık bir güncelleme geldi
-
komple kalktı kasadan aşağı sol tarafa sonra ben onu kople söküp çinden aldım onda tam yazmasına rağmen kenarları yok. sadece görüntü olan bölgeyi kapladı hava kabarcığı kaldı. sözde yağ tutmaz yazıyor ama her yer parmak izi. Çinlilere güven yok . onunda sağ üst köşesi 1. haftada kalktı. çok sorun erkaran koruyucu insan neden gorilla glass koymaz cama. sözde ekranla öne çıkıyor cihaz.
-
bende huawei d15 var onunda adaptörü 66 watt ama o 20volt 3.3 amper bizim adaptör 10 v 6.6 amper watt değerleri aynı ama içimde şüpheler var.
-
ben 10 yıldır samsung serisi kullandım gorilla glass 2 bile çizlmiyor hiç bir şekilde telefonu 10 yıl kılıfsız ve karan koruyucusuz kullandım arka kapaklar da camdı gorilla glass 2 3 5 kullandım 1 tane çizik yoktu. anahtar bozuk para vs çizemez. 1 kere hata ettim sony z1 aldım grolla glassdan daha olduğunu iddaa eden dragonglass kullanmıştım aynı yukarıda yazanlar yazıyordu. 1haftada ekran çizikle doldu. telefondan soğudum. kavisli ekrana olmuyor koruyucu. uv aldım 1 umut o da çöp çıktı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X