![]() Adamlar 666 nın hakkını veriyor, herşeyimizi takip ediyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
![]() Adamlar 666 nın hakkını veriyor, herşeyimizi takip ediyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
benim cihaz gece boşta kalmıyor yaw, youtube'dan dinlendirici sleep tarzı müzik açıp forumlarda dolaşırken öyle uyuyorum. Yani net birşey diyemem. Ama mesela gündüzleri 4-6 saat arası telefon boşta ve hareketsizken yüzde 4 civarı yediği oluyor. Arka plan ayarlarımı kendime göre yaptım tabi. |
:D nerden buldun resmi ya :DP) |
Yeni duyurmuş, ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 12 Şubat 2025; 23:57:50 > |
Konuyla biraz ilgileniyorum , arşivden çıkardım 😅😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sen beta'ya kayıt olmuş muydun ? |
Ben daha çok stabilite ve şarja odaklandım, bütün Google servisleri ve güncelleme dosyalarının içini boşalttım, uğraşmıyorum pek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet biliyorum, yine de bir sorayım dedım. Ben hem İtalya hem Almanya bölgesinden kayıt olmuştum. Bakalım bekliyoruz. 🤪 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |