Şimdi Ara

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.050
Cevap
96
Favori
152.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim honor 90 da yaklaşık 1 haftadır kulaklıkla ilgili sorun yaşıyorum bluetooth kulaklığı bağladığımda ikisinden de bağlandı sesi geliyor telefon görüşmelerinde de ikisinden ses geliyor ancak müzik dinliyorken veya video izlerken tek taraftan ses gelmeye başladı ses gelen kulaklığı kutusuna koyunca diğeri aktif oluyor böyle bir sorun. Bilgisi olan var mıdır ne yapılabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkose038 B kullanıcısına yanıt

Kulaklığı sıfırlayıp tekrar deneyin ?

• erhanercan kullanıcısına yanıt

Kulaklıkta sorun yok sanırım bemim kulaklığı eşimin İPhone a bağladım onda her ikisinden ses geldi, onun da aynı marka model kulaklığı var kendi telefonuma bağladım yine aynı sorunla karşılaştım

Muhtemelen telefonda ayarlarında vs bir durum söz konusu, görerek kurcalamadan da bir şey diyemem :/

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

Bugün pazar, haftaya pazar burada buluşalım, bugünden itibaren 1 haftada kaç döngü yapmışız ilave bakalım.

46 / 243

Bu mesajı alıntı yaparız

Alıntıları Göster

49 / 248

Kurcalamaya çalışmıştım bulamamıştım bugün buldum erişilebilirlik özellikleri /erişilebilirlik / duyma kısmında ses dengesi kısmı sola kaymış ortaladım düzeldi. Ama o kısımla ben oynamadığıma kesin olarak eminim şimdi de tesadüfen buldum o kısmı, neden değişir ki durduk yere, neyse yardımın için yine de teşekkür ederim :)

Durduk yere değişmez aynen. Uyku sersemi mi oralara tıkladın acaba :) Neyse iyi bari sıkıntı çözüldü.

Orayı arayıp zor buldum uyku sersemi oraya girmem çok zor, neyse sorun çözüldü tekrar karşılaşırsam diye de yazdım yine öyle olursa yeri belli olsun :)

• Honor 90 da Vodafone yanımda uygulaması nasıl durdurulur? Vodafone na geçtiğimizden beri özellikle bostayken sürekli şarj tüketiyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.