< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (103. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kulaklığı sıfırlayıp tekrar deneyin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulaklıkta sorun yok sanırım bemim kulaklığı eşimin İPhone a bağladım onda her ikisinden ses geldi, onun da aynı marka model kulaklığı var kendi telefonuma bağladım yine aynı sorunla karşılaştım
Muhtemelen telefonda ayarlarında vs bir durum söz konusu, görerek kurcalamadan da bir şey diyemem :/
quote:
Orijinalden alıntı: erhanercanBugün pazar, haftaya pazar burada buluşalım, bugünden itibaren 1 haftada kaç döngü yapmışız ilave bakalım.
46 / 243
Bu mesajı alıntı yaparız
Alıntıları Göster49 / 248
Kurcalamaya çalışmıştım bulamamıştım bugün buldum erişilebilirlik özellikleri /erişilebilirlik / duyma kısmında ses dengesi kısmı sola kaymış ortaladım düzeldi. Ama o kısımla ben oynamadığıma kesin olarak eminim şimdi de tesadüfen buldum o kısmı, neden değişir ki durduk yere, neyse yardımın için yine de teşekkür ederim :)
Durduk yere değişmez aynen. Uyku sersemi mi oralara tıkladın acaba :) Neyse iyi bari sıkıntı çözüldü.
-
Orayı arayıp zor buldum uyku sersemi oraya girmem çok zor, neyse sorun çözüldü tekrar karşılaşırsam diye de yazdım yine öyle olursa yeri belli olsun :)
Honor 90 da Vodafone yanımda uygulaması nasıl durdurulur? Vodafone na geçtiğimizden beri özellikle bostayken sürekli şarj tüketiyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X