Şimdi Ara

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.987
Cevap
95
Favori
147.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
73. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bunlarla ilgili çokça tartışma oluyor, bazen kaynaklar farklı farklı bilgiler yazıyor ama depolama miktarı arttıkça daha hızlı olabilir mantıklı. sanırım samsung'ta böyle bisey yapıyor, aynı modelin 128 olanı 3.1 256 alırsan 4.0 oluyor.

teşekkür ederim detay için hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

bunlarla ilgili çokça tartışma oluyor, bazen kaynaklar farklı farklı bilgiler yazıyor ama depolama miktarı arttıkça daha hızlı olabilir mantıklı. sanırım samsung'ta böyle bisey yapıyor, aynı modelin 128 olanı 3.1 256 alırsan 4.0 oluyor.

teşekkür ederim detay için hocam.

Tartışma değil bu abi gerçek. İster Honor Çin'e mail at ister Honor Uk'ye ben ikisinden de ilk çıktığında görmüştüm cevabı.

Direk test yapsan dahi doğru değerler çıkıyor. Olabilir diye birşey yok anlatamadım sanırım net.

İlk kaynağım Honordu yahu. :)

Zaten internette, ama doğru yerlerde bilgisi ayrıca yazıyor tabi hangisi ddr4 2.2. hangisi ddr5 3.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 11 Aralık 2024; 0:10:38 >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt

öyleyse güzel hocam bizim için, saolun tekrar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 11 Aralık 2024; 2:3:42 >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Tabiki de güzel :)

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)
  • HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)
  • Bu arada AI Space de eklenti güncellemesi kısmında ilginç bir güncelleme gördüm.

Nedense başarılı diyor ancak her güncellemeye bakınca yeniden beliriyor.

• Bu kısmı da yeni gördüm;

Honor Uygulama Mağazası / Ayarlar

Tam olarak ne işe yarıyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 11 Aralık 2024; 19:13:27 >

bizim telefonda bence ufs 3,1 yok kesinlikle 2 samsung da s10 3 vardı honorun 2 katı hızla veri atıyor usb den. honor çok yavaş. arada dağlar kadar fark var. 3 olmadığına eminim. 2.2 olası daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 12 Aralık 2024; 13:45:17 >
  • diabl0 kullanıcısına yanıt

Neye dayanarak 512/12 lerde 3.1 ve ddr5 yok diyorsun şimdi ?

S10 tabi usb'den daha hızlı veri atar çünkü usb versiyonu:

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Bizim usb versiyonu

2.0

Ne alakası var şimdi usb üzerinden veri atma hızı le ufs hızının ?

USB hızıyla alakasız şekilde Ufs okuma yazma hızı ile karıştırdığını varsayıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 12 Aralık 2024; 14:14:22 >

üstteki yoruma katılıyorum, USB soketinin hızı ile telefonun dahili depolama biriminin hızı (UFS) birbirinden farklı şeyler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 12 Aralık 2024; 22:40:26 >
  • Arkadaşlar bu telefonda ses komutu ile rehberdeki numaraları arama özelliği var mı? yada nasıl yapılacağını anlatabilecek var mı?

güzel dediniz de hız ne işe yarayacak usb yavaşsa kendi içinde kopyalarken de hızlı değil ki cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 13 Aralık 2024; 11:38:33 >

Ne işe mi yarayacak ? ciddi mi soruyorsun bu soruyu ? Tamam kardeşim madem çok eminsin sana göre 2.2 ufs hızı ok. Bravo üretici bile bok yemiş.

Zaten ne işe yarayacak demişsin, tabi telefonlar sadece veri atma aracı, usb hızının da kendisiyle pek alakası olmayan ufs hızından çok daha önemli. Bizi aydınlattığın için teşekkürler. Birazdan Honor'un ceo'su herkesten özür dileyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 13 Aralık 2024; 14:10:29 >
  • Play sistem kasım yamasına küçük bir güncelleme daha geldi.

Honor Mağaza ve Temalar güncellendi

• Arkadaşlar merhaba grubu yeni keşfettim yaklaşık olarak 8-10 aydır honor 90 kullanıcısıyım ama en başından beri olan bir sorunum var arada donuyor sanal tuşla uygulamalar arasında geçiş yapmaya çalıştığımda donuyor uğraştırıyor beni, ekran kilidini kapatıp açıyorum birkaç kere ancak ozaman düzeliyor bazen düzelmesi çok uzun sürüyor buda acelem olunca çok sinirimi bozuyor, aynı sorunu yaşayan sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehdrive -- 13 Aralık 2024; 21:22:41 >
  • mehdrive kullanıcısına yanıt

Böyle bir sorun yaşamadım, en son ne zaman sıfırlama yaptınız cihaza ?

Bir de sistem optimize ve temizlik haricinde wipe cache partition data yapıp da temizlik yapmış mıydınız hiç ?

Hocam ne sıfırlama yaptım ne de dediğiniz gibi temizlik yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehdrive

Hocam ne sıfırlama yaptım ne de dediğiniz gibi temizlik yaptım.

O zaman bir sıfırlamayı ve temiz kurulum yapmayı öneriyorum. Android 13 ile geldi üzerine 14 aldı major güncelleme sonrası sıfırlamak bu tip sorunlara iyi gelir.

bana orta sınıf dandik telefonu övme istersen.

ben sana azıcık gerçeklerden bahsedeyim. yazılanlara bakarsan süper ama 5 yıllık samsung s10 dan her alanda daha kötü. üretici yazabilir her şeyi bol kepçeden verir ama çinlilerin genel taktiği bu kutuya 1 sayfa özellik yazar ama hepsi rezil idareten konulmuş şeylerdir. var ama sözde. bu bir satış politikasıdır. dandik 200mp kamera koyarsın ama 16 mp kamera ile daha net fotoğraf çekersin. 12gb ram koyarsın yavaşından. depolama 512 yavaş kalır. ekran koyarsın koruyucusuz kullanamazsın çizilir. bağlantı koyarsın diğer telefonların 200 mb alığı şebeke hızını 100 alırsın müzik açarsın mono ses gelir. kulaklık jakc girişi yok. bt da ses kalitesi sadece çok iyi kulaklıklarda iyi. büyük ihtimal oda kulaklığın ses çipinden kaynaklanıyor. çoğu kulaklıkta vasat. arka kapak desen ucuzluk akar. bütün veri yolları yavaş. kullandıkça ne kadar kalitesiz olduğunu anlıyorsun. bu paraya da en fazla bu. bir daha alarmıyım hayır. kesinlikle. ekranda güzel ama o kadar güzel değil. renkler cansız. parlaklık 1500nit sözde ama bu gerçekte 800 falandır. bu 1500 se Samsung 2000 falandır. Çin standartları her zaman farklı oluyor. şişirmeye bayılırlar. bana gelip kağıt üzerindeki verileri sayma 1 yıldır 2. tel olarak kullanıyorum. 6 yıllık telefon günlük kullanımda çok daha iyi bundan. ve bunu sürekli hissettiriyor. çin telefonları içinde kalite anlamında iyi. günü kurtaran bir tel ama beni mutlu etmiyor. şarjı hızlı doluyor diye kullanmaya devam ediyorum. hayatta bir daha almam. benim kalite standardımı karşılamıyor. ama herkesin arayışı farklıdır.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.