Heh işte tahmin ettiğim gibi, arkadaşlar burada bir dengesizlik keşfettim. Cihazımı ne zaman sıfırlasam Akıllı tanılamanın versiyonunun farklı olduğunu gördüm. Sistem uygulamaları güncelleyicisi tüm uygulamaları yükleyip güncellemesine rağmen (nerden mi biliyorum o sistem uygulamaları güncelleyicisi penceresini açıyorum bir şekilde ve görüyorum oradan güncellemeleri) nedense bunun güncel sürümünü nasıl oluyorsa kafasına göre ya yüklüyor ya eski sürümde kalıyor. Buyrun SS ler ; Diğer cihazımda güncel versiyonu yüklüydü. Apkmirror'a upload ettim (hiç bir yerde yoktu apk'si) Güncel versiyonda hakkında kısmında güncelleme kontrolü de var. YENİ GÜNCEL VERSİYONU ESKİ VERSİYONU |
HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (98. sayfa)
-
-
Sifirlamadim ama kapanma olmadı tekrar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi bari, bakalım yine olacak mı
-
Kasım yaması gelen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aralık yaması gelecek hocam, honor 90 için iki ayda bir güvenlik güncellemesi geliyor. en son ekimde geldi, yenisi bu ay gelecek.
Ben de öyle biliyorum 2 ay'a düştü evet. Ama Kasım yamasını alanlar oldu 15 gün öncesinden bile, reddit'te gördüm biri fransa biri sırbistan bölgesi olan 90 kullanıcıları
https://www.reddit.com/r/Honor/comments/1h10clt/honor_90_new_patch/
https://www.reddit.com/r/Honor/comments/1gr50j0/new_honor_90_update
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 4 Aralık 2024; 4:13:7 >
-
birde ayni islemcili honor 300 cikarmislar..
hikayem şöyle turkcell kullanıcısı olarak internet çok pahalı. bende yurt dışı bir firmadan esim aldım. ne kimlik ne hat ücreti ne hatta vergi nede ekstra bir ücret var süre yok. hepsi 0 tl 1dk hallettim paketi al öde programı yükle esim tele yükle yola devam.
BNESIM: Global eSIM, Voice & Data Solutions | Zero Roaming
bu kodu kullanınca 5 euro da hediye verdi 4NC973PK
5GB İNTERNET SINIRSIZ SÜRE 1EURO 34TL ALDIM. 10GB 1 AYLIK DA ALABİLİRDİM
HER 1GB İÇİN 26TL 3GB 76TL PAKETLERİ VAR VE İLGİNÇ OLAN TTKOM 4.5 G KULLANIYOR. ÜLKEDE HER ŞEY SAÇMA ELİN YABANCISI BİZDEN UCUZA İNTERNET KULLANIYOR. TURKCELL DE AYLIK PAKETLER UCUK. MECBUR KALDIM.
ESİMİ DATA AYARLADIM İŞİM OLDUKÇA AÇIP ALIP KULLANIYORUM ÇOK İYİ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 4 Aralık 2024; 8:53:4 >
-
olabilir, bölgesel olarak planlanıyordur güncellemeler hocam. onlara Kasım'da geldiyse Aralık yaması gelmez, Ocak-2025 yaması gelir. yine iki aylık döngü vardır.
sanırım honor 300 'ün bide ultrası olacakmış. onda aynı işlemci yok, düz 8Gen3 olacakmış. honor 200 Pro' da 8sGen3 vardı, birebir aynı işlemci değil. ayrıca honor 300 serisi çıkarsa bizim güvenlik güncellemeleri 3 aylık döngüye düşer :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 6 Aralık 2024; 18:56:7 > -
Hadi bakalım bekleyemeye devam. Bu arada biri güncel sistem uygulamalarından bazılarını upload etmiş. (apkmirror)
-
Arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum. Honor 200'e bu kadar fark vermeye gerek var mı? Oyun filan oynamam. Harita uygulamaları filan kullanıyorum. Bir de hafıza lazım. Hala alınabilir mi yoksa biraz bekleyip Honor 200 Pro mu alayım?
-
Alınır, bütçe uygunsa 200 değil 200 pro alınır.
-
fiyatlara bakınca honor 90 yerine düz honor 200 8-256 tercih etmek daha mantıklı hocam. Ya bunu alın yada honor 200 pro'ya yönelin bence. şuanki güncel fiyatlar;
- Honor 90 = 17700 lira
- düz Honor 200 8-256 = 17bin **
- düz Honor 200 12-512 = 21bin
- Honor 200 Pro 12-512 = 30bin
** düz honor 200 8-256 içinde 900 liralık akıllı saat hediyesi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 11 Aralık 2024; 19:11:41 >
200 ufs 2.2 ama
-
bizim honor 90'lar da öyle hocam, eski telefondan geçen düz kullanıcıya çok fark etmez. 200 pro ile aradaki fiyat makası çok açılıyor maalesef.
Hayır,
Bizim Honor 90'ların 12/512 olan modelleri öyle değil.
12/512 olan modeller LPDDR5 VE UFS 3.1 kullanıyor
8/256'lık olanları ddr4 ve 2.2
Gözünden kaçmış olmalı sağlam ayrıntı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 10 Aralık 2024; 17:29:50 > -
+ Ekran koruması GG5 seviyesinde Aluminyum Silikat (Honor UK)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 10 Aralık 2024; 17:35:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X