Şimdi Ara

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.928
Cevap
96
Favori
144.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

11volt - 6 amper (66watt) olmalı hocam.

• diabl0 kullanıcısına yanıt

yukarda paylaştım honorla konuştum diye, aluminium silikat koruyucu var gg5 e denk, gorilla glass sadece markalama. ekranı dayanıklı bir kaç satır yukarda paylaştım. Gorilla Glass da bir aluminium silikattır sadece markalama gereği adı gorilla glasstır

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159811587

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 30 Ekim 2024; 16:40:34 >

• diabl0 kullanıcısına yanıt

ekran koruyucu ne aldınız benim aldıklarımda sıkıntı olmadı, şahane oldu. d15 bende de var protokolleri desteklemesi gerek denemen lazım, ben denemedim gerek olmadığı için henüz

• Arkadaşlar selam.

Ben cihazı kulaklık hediyesiyle birlikte 10 ay önce aldım. O kadar memnunumki bir daha alacağım marka kesinlikle Honor olacak diyordum. Yalnız bir konu beni çok üzdü. Çözümü var mıdır diye sormak istedim.

Kendi kulaklığından daha iyi performanslı Jabra Elite 3 aldım. Cihaza bağlayınca benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Acaba kulaklıkla alakalı problem mi diye arkadaşımın S24 Ultra telefonuna bağladım performans mükemmel. Honor 90 da codec eksiği falan mı var acaba ?

Bu aralar Honor 200 alma düşüncem vardı ama onda da bu sorun varsa almam.

• Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt

Jabra larda bir dengesizlik oluyordu hep en tepe kulaklıklarında bile. Bunda denemedim ama

• erhanercan kullanıcısına yanıt

Sorunun kulaklıktan olduğunu sanmıyorum. S24 Ultra'da müthiş ses verdi. Honor 90' a bağlıyorum hem ses seviyesi yerlerde hem ses kalitesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Sorunun kulaklıktan olduğunu sanmıyorum. S24 Ultra'da müthiş ses verdi. Honor 90' a bağlıyorum hem ses seviyesi yerlerde hem ses kalitesi.

Denk başka cihazlarda da denemek lazım aslında netleştirmek için.

Yanlış bilmiyorsam ses kodek'inden dolayı.

geliştirici ayarlarından codec değiştirip denediniz mi?

• bluetooth versiyonlarını da 1.6 ve 1.4 e yükseltip de deneyebilirsin ilaveten (geliştirici seçenekleri)

• HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 2 Kasım 2024; 22:57:24 >

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

benimde aklımdaki soru bu. deneyen oldu mu. ama şunu söylerim rahatlıkla en iyi samsung s serisi bt ses konusunda ama honor 90 da çok iyi ses büyük kulaklıkta yüksek çözünürlük desteği varsa harika. yanında gelen kulaklıklar dandik x5 olan gelmişti bana baya kötü müzük kalitesi.

fillp pro apx destekli onda baya iyi buds 2 de samsung gibi ses vermiyor bir tık kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 3 Kasım 2024; 3:59:7 >

ben değiştirdim bir şey değişmiyor aac daha iyi zaten bt ver 1.4 yaptım. onalrda fark etmedi. 44hrz de 48 yaptım o da fark etmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 3 Kasım 2024; 19:31:44 >

Evet hocam her şeyi denedim. Hatta abimde Xiaomi telefon var onda da denedim. Ses sadece Honor 90 da kötü. Bu olay beni cidden çok üzdü. Telefonun her şeyinden inanılmaz derecede memnunum. Yükseltir Honor 200 yada Pro modelini alırım diyordum ama bu olay beni soğuttu.

• İşte bluetooth versiyonunu 5.2 veya 5.3 yapmakla olmuyor bu iş. Codec yok kulaklığa düzgün ses veremiyorsun olacak iş değil.

alla alla enteresan bir durum hocam, teknik detaylarda LDAC, aptX, aptX-HD desteği var yazıyor nitekim bildiğim kadarıyla snapdragon platformu olan cihazlar zaten standart olarak bunları destekliyor. acaba kulaklık kendine has özel bir protokol yada codec mi kullanıyor? kulaklığın desteklediği codec ler hangileri bilginiz varmı?

biz garibanlıktan yanında gelen AAC destekli kulaklıkla idare ediyoruz, bende açılmıyor ama şu enable optional codec kısmını seçince altında seçenekler çıkıyormu yada bi değişiklik oluyormu seste? birde ortadaki resimdeki ayarlardan AVRCP 1.6 ile deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 8 Kasım 2024; 13:23:33 >

Ben o kısımları şöyle deneyimlemiştim, farklı kulaklıkları eşleştirdiğimde o kısımlarda kulaklıkların desteklediği protokoller açılıyordu, elle değiştiremiyordum. Değiştirip geri gelip tekrar oraya bakınca yine kulaklığın seçtikleri işaretli oluyordu yani.

• erhanercan kullanıcısına yanıt

orada hiç aptX yada aptX-HD codeclerini gördünüz mü? resmi sayfada destekleniyor dedikleri bu codec'ler neredeler? en alttaki seçenegin altına mı koymuşlar acaba onu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 9 Kasım 2024; 0:17:39 >

ya aptx destekli laptop'ta kullandığım ugreen harici bluetooth cihazım vardı önceki telefonum Mi 10T Pro'da bağlanınca gözüküyordu. Alet şimdi yanımda değil, diğer kulaklıklarda Aptx özelliğini desteklemiyor. Bakamıyorum o yüzden anasını satayım. Bir yerden Aptx destekli birşey bulursam deneyeceğim

Bluetooth işi uzun yıllardır böyle. adam inanılmaz pahalı kulaklık yapıyo, alıyorsun, SBC ile dinletiyor.

codec işi bi standarta oturmadı. herkes ayrı codec yapma peşinde. ortak desteklenen işe yarar bi codec yok hâlâ.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.