Şimdi Ara

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.928
Cevap
96
Favori
144.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Tüm güncellemeler kurulu mu? Ve 60 Hz de mi cihaz?

• Shadowylord kullanıcısına yanıt

evet hocam. güç koruma modunu açınca cihaz zaten 60Hz'e sabitliyor ekranı. son güncellemeler kurulu (8.0.0.193)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ekran süreleri gerçekten güzel. Kendi 66W şarj aleti ile sar oluyor değil mi cihaz. Ve bir ayar yapmak gerekiyor mu yukarıdakilerin dışında?

• Shadowylord kullanıcısına yanıt

kendi şarj aletini kullanıyorum, ekstra ayar yok ama ben konum, bluetooth, NFC gibi şeyleri sadece kullanacağım zaman açıyorum.kullanmiyorsam kapalı tutuyorum.

• Eylül yamasında pil ile ilgili iyileştirmeler var günlüğü gördüm italyan forumda

Dediğiniz gibi 1 haftadır Güç Tasarruf Modunda kullandım ciddi fark oldu. Fakat ilk aldığımızda buna gerek kalmadan normal 120Hz ile kullanırken sıkıntı yaşamıyordum. Teknoloji kendini kasıtlı olarak bitiyor bence. Yenilemek için insanı zorluyorlar.

• HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)

Google translate

Değişiklik günlüğünden görülebileceği gibi, Ağustos 2024 güvenlik yamalarının yerine Eylül 2024 güvenlik yamaları yüklendi. 

Ancak iyileştirmeler aynı zamanda yeni işlevlerin uygulanmasını ve genel olarak iyileştirmeleri de içeriyor. Bekleme aşamasındaki pil ömrü arttı: Bazıları bu yaz MagicOs 8 güncellemesiyle daha az aktif ekran saatinden şikayetçiydi. 

Kullanıcı güvenliği açısından, HONOR 90'ı veri aktarımı için USB üzerinden veya Android Auto'ya bağladığımızda pin veya parmak izinin eklenmesi gerekiyor

Google translate yapıp bakın isterseniz

https://www.honor.com/it/club/topicdetail/topicid-3624903054622720/

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, soruna bir çözüm bulabildiniz mi?

• diabl0 kullanıcısına yanıt

Orijinal ekran koruyucu jelatin ekrandan kayıyor. Elinizde ters yönde kaydırın. Aksi takdirde çok fazla kayarsa kılıfa denk gelip kalkma yapıyor. Kalktıktan sonra bir daha yapışmıyor.

• Dün zulamdaki ekran koruyucularından birini denedim IBYWIND olanını kullandım zaten o markayı hep kullanırdım tavsiye ederim klavuzlu zaten hizalama derdiniz yok. Hatta isteyen olursa zulamdaki koruycuların linklerini atayım TR dekiler 5 para etmez.

• erhanercan kullanıcısına yanıt

Merak ettim. Bakalım bize ne zaman gelecek. Güncelleme hızı biraz düştü gibi sanki. Ekim ortasındayız Eylül yaması gelmedi. Deneme sürümü de yok.

• mamad kullanıcısına yanıt

hocam 200 serisi çıktıktan sonra bizim cihazların güncelleme periyodu iki aya çekildi, önceden bir ay idi. ama bu ayın sonuna kadar Eylül yada direkt Ekim ayı güvenlik yaması gelmesi lazım. şuan hâla ağustos güvenlik yamasında kaldı bizim cihazlar.

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)

Haydaa 1 aydı harbiden zart diye 2 aya çekmenin kafası nedir acaba

Aynen deneme sürümünden kovalıyorum ben de, ama bunlar 2 aya çektilerse artık güncellemeleri hay ben böyle işe

• Ama sırbistan ve italyada alanları okudum redditte o zaman bu ay bize de gelmesi lazım. Belki önümüzdeki aydan itibaren 2 aylık periyoda düşer.

• Honor globalde de aynı yazıyor tüh.

¹Aylık, iki aylık ve üç aylık güvenlik güncelleştirmelerine uygun modeller, yeni ürünlerin piyasaya sürülmesi ve eski ürünler için bakım döneminin sona ermesiyle değişebilir.

Ayrıca bazı operatörler, yukarıda belirtilen aylık güvenlik güncellemelerine uygun modeller için yalnızca iki ayda bir veya üç ayda bir güvenlik güncellemelerini destekleyebilir.

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)

Teşekkürler. Durumu netleştirdiğiniz. Muhtemelen seneye 3 ayda bir güncellemeye düşer. Sonraki yıl da 'inşallah' seviyesine çekilir. Daha sonrasında da adını anan kalmaz. Gerçi Android 15 ve 2026 ortasına kadar güvenlik güncellemesi alırsa şikayet etmem şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 18 Ekim 2024; 0:29:28 >

2 android 3 yıl güvenlik güncellemesi sözleri var

• erhanercan kullanıcısına yanıt

O sözden haberim yok benim. Herhangi bir yerde resmi bir açıklama görmedim. Ha bu şekliyle tam da benim dediğime gelmiş olur, gayet de güzel olur.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.