Şimdi Ara

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.083
Cevap
96
Favori
153.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde ekran koruyucu da orjinali kendi kendine kenar kısmından kalkmaya başlamıştı sonrada kayma yaptı büyük ihtimalle kılıf ile lakalı idi değiştirdim ama kenarlardan kalkıyor malesef linkteki ürünü almayı düşünüyorum bende tam koruma en azından kayma vs olmaz

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)
    HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)aliexpress.
    2 adet 360 ° her şey dahil ön arka hidrojel Film onur için 100 Pro onur 90 Pro sihirli 5 Pro Lite yumuşak TPU ekran koruyucu - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005006304099099.html?spm=a2g0o.home.0.0.2bc110d0De9QFy&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
  • gayet iyi bu da mantıklı. böyle bir şey görsem bunu da alabilirdim. sorun zaten kenarlar. bakalım benim uv nasıl olacak.

• createman kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu ürün gayet mantikli
    Uv koruma olanı çok tavsiye etmem
    Hem sökmek istediğinizde kendi ekranınıza zarar verme olasılığınız var
    Ben telefon tamiri yapmış biri olarak söylüyorum
    Beraberinde gelen sivi komple Ekranı kapliyor
    Öyle bir noktaya dokmeniz gerekiyor ki her tarafa eşit dağılsın ve kulaklık şarj ve mikrofon deliklerinide Kapatmanız gerekiyor sıvı cihazın içine kaçmasın diye uygulayabirseniz güzel bir ürün ama zor ben x9a da denedim ki bu sıvıları çok kullandım ekran cami değiştirirken ama gelen sıvı farkli su gibi hemen dağılıyor daha önce kullandığım yoğundu. Ki ben bile x9a ya uygulayamadim. Ve uv ışığı 10 sn tutsanız bile sıvı donuyor yani kayma falan yapmamaniz gerekiyor ve hiç bir boş olan olmaması lazim
    Hava kabarcigi gibi boşluk olmayacak

Uv yerine full kaplama mantıklı çok mantıklı
    Ben şu anda hb den aldığım seremik full cam kullanıyorum ve 1 ay falan oldu gayet memnunum sadece köşelerde ince yapışma iş gibi duruyor ama kalkma veya açılma gibi bir durum yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• oBaLeK® O kullanıcısına yanıt

çinden gelecek olan ürün taşıması vergisi pahalıya geliyor bende bu ürünü buldum belki aynı kalite değildir ama iş görür herhalde en azından 1 2 ay gibi bekleme süresi olmaz şuan üzerinde ekran koruyucu var ama kavisli olduğu için kenarlardan hep kalkıyor para çöp oluyor malesef.

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)trendyol.com
    Microcase Honor 90 Ön Arka Yan Koruma Full Body Film - FL360 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/microcase/honor-90-on-arka-yan-koruma-full-body-film-fl360-p-832725652?boutiqueId=61&merchantId=108916

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Ekran koruyucu önemli bir sorun. 1-2 sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Kvd K kullanıcısına yanıt

sağolun bakalım tecrübe edelim bir ben kendim takabilirmiyim bilmiyorum ama olmadı bir telefoncuda taktırırım HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) 

• Telefonu ilk aldigimda kamera ile resim cekerken donma kasma olmuyordu guncellemelerden sonra kasmaya basladi resim cekerken.Hard resette attim yine de duzelmedi.Sizde de boyle bir sorun var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba. Ben aşağıdaki korumayı almıştım. Genelde telefonlarıma korumayı kendim takarım. Bu aldığım o kadar kolaydı ki hiç zorlanmadım. Herkesin takabileceğini düşünüyorum.

amazon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yemreg1 Y kullanıcısına yanıt

merhaba link açılmıyor. nasıl koruyucu, 2 parça olandan mı, yoksa tek parça sert plastik mi?

• messitwo M kullanıcısına yanıt

Bence bunun sebebi işlemcinin kameraya yetmemesi darboğaz olabilir

• Nelsın kullanıcısına yanıt

Bence de görüntü işleme kapasitesi kamera uygulamasının yaptığı düzenlemelere yetmiyor.

• diabl0 kullanıcısına yanıt
    Artı ekranın kavisli olması ekran koruyucu sıkıntısı yaşatıyor düz ekranlı telefonlara göz gezdirin

• CuteElephant C kullanıcısına yanıt

var honor 200

• benim koruyucular 1 hafta da geldi 1 haftadır masanın üstünde duruyor. ışık görmeyen 3 paket 1 uv lamba geldi en güzel yanı da telefon ekran koruyucuyu sabitlemek için basit bir aparat yapmışlar. bakalım orjınal çok fazla dayanmaz.

• kasma donma sorunu yaşayan var mı son zamanlarda

Evet ben yaşıyorum özellikle kamerada resim çekince kasıyor.

• messitwo M kullanıcısına yanıt

aynı problem bende de var ilk aldığım zaman yoktu hafıza dolu değil birde magic os 8 stabilde hala gelmedi eylül sonu deniyordu

• Herkese iyi haftasonları, telefonun şarj harici bir problemi yok şükür. Yani 1 sene önce aldım ilk aldığımda 2 güne yakın gidiyordu. Şimdi 1 günü zor çıkarıyor sizde durumlar nasıl.

• caracal13 kullanıcısına yanıt

Ben güç tasarruf modu aktif şekilde koyu tema ile kullanıyorum, telefon 5 aylık ve şarjı gayet iyi şuanlık. evde kapalı mekan - wifi kullanımı ile 11-12 saat ekran süresi rahat veriyor, oyun hiç oynamıyorum. dışarıda mobil veri ile 8-9 saat veriyor günü rahat çıkarıyor. maalesef ekran 120Hz modu vs. şarjı hızlı götürüyor. tavsiyem güç tasarruf modu ile Bi deneyin hocam.

şuan 10 saati geçmiş, dün gece saat 12 öncesi de 1buçuk saatlik kullanım vardı, şarjı bitene kadarda 1 saat daha gitse toplamı 12buçuk saat ekran süresi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 5 Ekim 2024; 16:17:55 >

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.